Sådan oprettes en dataplan på Apple Watch

24. oktober 2020 Slået fra Af Mathias

Du har anskaffet dig et helt nyt Apple Watch med LTE (4G) og spekulerer på, hvordan du opsætter mobildata på dit nye smartwatch. Her får du muligheden for at oprette en dataplan på dit Apple Watch, når du konfigurerer det til at køre for første gang. Hvis du af en eller anden grund sprang over dette trin, kan du stadig konfigurere det ret nemt.

Sådan konfigurerer du mobildata på et mobil Apple Watch.

Sådan konfigureres dataplan på Apple Watch

Bemærk: Vi har testet denne metode på Apple Watch Series 6 og Apple Watch SE, men trinene vil sikkert være de samme for ethvert Apple Watch med LTE.

  • På din iPhone skal du åbne Watch-appen og vælge dit Apple Watch fra listen. Normalt åbner urappen automatisk til den næste side, men hvis du har flere Apple-ure konfigureret på din iPhone, skal du sørge for at vælge den, du vil konfigurere LTE til.
  • Tryk på ‘ Mobildata ‘ og derefter på ‘ Indstil Op mobildata
Sådan oprettes en dataplan på Apple Watch
  • Tryk igen på ‘ Opsæt mobildata ‘. Du vil se din operatørs skærm pop op. Tryk på ‘Aktiver tjenester’.
activate mobile data services
  • Når anmodningen er accepteret, skal du trykke på ‘Okay, fik det’ og du er færdig.
Sådan oprettes en dataplan på Apple Watch

Det tager et par minutter, før dataplanen aktiveres på dit Apple Watch, og derefter kan du bruge dit ur selvom den ikke er tilsluttet din iPhone. Normalt vil du modtage en besked fra din operatør, der fortæller dig, at dit ur er blevet parret med din mobilkonto, men nogle gange sker det ikke. Alligevel aktiveres din dataplan om et par minutter.

Læs også  Sådan planlægger du e-mails i Apple Mail med Automator på Mac
Artiklen fortsætter under annoncen

Opsæt mobildata på Apple Watch og brug det uafhængigt

Sådan kan du oprette en dataplan på dit LTE-aktiverede Apple Watch. Med en dataplan aktiv på dit ur kan du bruge den uafhængigt af din iPhone. Så når du går på morgenkørslen, behøver du ikke længere at bære din iPhone med dig. Det er endda nyttigt, hvis du ved en fejltagelse glemmer din iPhone derhjemme, mens du er ude.

Så har du oprettet en dataplan på dit Apple Watch endnu? Lad os vide i kommentarerne.