Sådan importeres sange til musikappen på macOS Catalina: 5 forklarede metoder

23. september 2020 0 Af Mathias

Selvom iTunes aldrig var mit yndlings stykke af Apples software, fandt jeg det altid godt nok til at styre mit musikbibliotek. Nu hvor Apple har lukket iTunes til macOS, kræver styring af musik på Mac lidt læringskurve takket være introduktionen af en enkeltstående musikapp. Så hvis du har opgraderet til macOS Catalina og leder efter hurtige måder at importere alle dine sange til Macs Music-app, er du kommet til det rigtige indlæg. Lad os følge med, når jeg går igennem den detaljerede guide, der hjælper dig med at tilføje din egen musik til Music-appen på macOS Catalina!

Importer sange til musik-appen på Mac: 5 forklarede metoder

Først og fremmest er der flere måder at bringe al din musik til stock-musik-appen. Desuden, hvis du allerede har brugt macOS i nogen tid, vil du finde processen med at importere musikfiler ganske velkendt. Selvom du er nybegynder, vil metoderne virke intuitive for dig. Nok snak, lad os komme i gang, skal vi?

Metode 1: Brug træk-og-slip-gestus

Den enkleste måde at importere al din musik til stock-musik-appen på macOS-enheden er at bruge træk-og-slip-gestus. Ja, du har hørt det rigtigt! Alt hvad du skal gøre er blot at trække en musikfil (dvs. M4a, MP3, WAV eller andre understøttede) over musikappvinduet eller appikonet og slippe det.

Metode 2: Bare dobbeltklik på musikfilen

Nå, hvis du finder træk- og slipmetoden ligetil, så lad mig fortælle dig, at dobbeltklikningsmetoden er lige så enkel. Bare dobbeltklik på en hvilken som helst musikfil på skrivebordet eller Finder for at åbne den i stock-musikappen . Alternativt skal du højreklikke på en musikfil og vælge Åbn med. Vælg derefter Musik i kontekstmenuen for at åbne den i musikappen.

Double click on the music file

Metode 3: Importer sange lige fra musikappen

En anden enkel måde at tilføje musik til macOS Catalina-musikappen er ved at bruge den oprindelige import metode. Klik blot på menuen File i øverste venstre hjørne, og vælg Import . Nu åbnes dialogboksen Åbn / Import . Afhængigt af dine behov, importer en bestemt fil eller flere filer .

Select Import

Metode 4: Autoimport af musik

Selvom det ikke er så ligetil som træk-og-slip-bevægelsen eller dobbeltklikningsmetoden, importmetoden er også en pålidelig måde at tilføje alle dine yndlingsnumre til macOS-musikappen på. Lidt begravet inde i Music-appens mappe (~ / Music / Music / Media) er der en separat mappe kaldet “Føj automatisk til musik.” Uanset hvad du placerer i denne mappe føjes automatisk til musikbiblioteket.

Artiklen fortsætter under annoncen

Automatically add to music

(

For at gøre dette skal du åbne Finder -> Klik på menuen Gå øverst -> tryk og hold Alt-tasten nede, og vælg Bibliotek i menuen. Gå derefter til Untitled -> Brugere -> Din mappe -> Musikmappe -> Musik -> Medier -> Føj automatisk til musik. Træk og slip alle dine sange i denne mappe.

Metode 5: Importer musik fra andre biblioteker ved hjælp af hjemmedeling

Hjemmedeling gør import af sange til stockmusik-appen ret sømløs. Husk, du kan kun bruge det til at importere varer fra op til fem mediebiblioteker på andre computere. Når du har aktiveret det på din macOS-enhed ( Systemindstillinger -> Deling -> Mediedeling -> Hjemmedeling ), skal du starte Musik-appen og klik derefter på pileknappen ved siden af biblioteket. Vælg derefter en delt biblioteksindstilling. Klik derefter på pop op-menuen Vis nederst i musikvinduet -> “Varer, der ikke er i mit bibliotek”. Til sidst skal du vælge de emner, du vil tilføje, og derefter klikke på Importer.

Læs også  Sådan indstilles Spotify som standardmusikapp i iOS 14.5 på iPhone og iPad
Artiklen fortsætter under annoncen

Click on the arrow next to your library

Bemærk:

  • Hjemmedeling kan også lade dig automatisk importere musik til din Mac fra op til fem mediebiblioteker på andre computere.
  • For at komme i gang skal du blot åbne appen Musik og derefter klikke på pilen ved siden af Bibliotek, og vælg et delt bibliotek . Klik nu på Indstillinger ved i bunden, og vælg derefter de emner, du vil importere. Klik til sidst på OK for at bekræfte.

Importer al din musik til Stock Music-appen på macOS

Så det er sådan, du kan tilføje alle dine sange til stock-musik-appen på macOS. Som jeg sagde ovenfor, er alle metoderne ret på forhånd og også mindre tidskrævende, du kan vælge den, der synes praktisk for dig. Når importen er slut, kan du bruge Finder til at synkronisere alle disse sange med din iPhone eller iPad.

Fra det, jeg har oplevet, har den nye Music-app til macOS et simpelt og rent udseende. Derudover tilbyder det også nogle nyttige tilpasninger som muligheden for at skjule Apple Music, vise iTunes Store og endda aktivere forældrekontrol for at holde eksplicit indhold væk fra børn. Så det er op til opgaven for mig. Hvad med dig? lad os vide i kommentarerne nedenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen