Skjul dit profilbillede på WhatsApp og Telegram

11. maj 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

WhatsApp og Telegram tilbyder måder, hvorpå du kan skjule dit profilbillede for andre brugere. Mens førstnævnte giver dig mulighed for at indstille profilbilledet til at være synligt for dine kontakter og ingen, giver sidstnævnte dig fleksibilitet til at skjule dit profilbillede individuelt for bestemte brugere og grupper. Hvis du undrer dig over, hvordan du bruger funktionen, er her de trin, der skal bruges for at skjule profilbilleder på WhatsApp og Telegram.

Skjul profilbillede på WhatsApp og Telegram

Skjul profilbillede på WhatsApp

1. Åbn WhatsApp, og tryk på den lodrette menu med tre prikker øverst til højre i hjørnet. Fra listen over tilgængelige indstillinger skal du trykke på Indstillinger. Når siden Indstillinger vises, vælger du “Konto.”

2. På siden med kontoindstillinger skal du trykke på Privatliv og på ‘Profilbillede’ under afsnittet ‘Hvem kan se mine personlige oplysninger’.

profile photo privacy whatsapp

3. Du kan nu se de tilgængelige indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger om profilfoto – Alle, Mine kontakter og Ingen. Indstil privatlivsindstillingerne til “Ingen”, hvis du ikke vil have, at nogen på WhatsApp skal se dit profilbillede. Du kan også indstille privatlivsindstillingerne til ‘Mine kontakter’, hvis du vil tillade, at personer i din adressebog kan se dit skærmbillede.

Artiklen fortsætter under annoncen
change pfp privacy whatsapp

Skjul skærmbillede på Telegram

1. Åbn Telegram, og stryg til højre for at få adgang til Indstillinger. På siden Indstillinger skal du trykke på “Privatliv og sikkerhed”

Læs også  Sådan tilpasser du deleark i iOS 13 og iPadOS 13

2. Under afsnittet Privatliv på siden Privatliv og sikkerhed kan du se indstillingerne for “Profilbilleder”. Tryk på den for at se de tilgængelige indstillinger – Alle og Mine kontakter. Her kan du vælge at skjule dit profilbillede for visse personer eller grupper ved at bruge indstillingen “Tillad aldrig”.

profile picture privacy telegram

3. Tryk på Aldrig tillade, og vælg de kontakter og grupper, du vil skjule dit profilbillede for. Når du er færdig, skal du trykke på knappen med fluebenet flydende handling for at gemme listen over skjulte kontakter. Du skal nu trykke på ikonet med fluebenet i øverste højre hjørne af skærmen for at bekræfte ændringerne. På samme måde kan du tilføje kontakter til listen “Tillad altid” for at lade dem se dit profilbillede.

Skjul profilbilleder på WhatsApp og Telegram

Sådan kan du altså skjule profilbilleder på WhatsApp og Telegram. Hvis du skulle undre dig, har Signal ikke en mulighed for at skjule profilbilleder fra bestemte personer, og derfor har vi ikke dækket det.

Artiklen fortsætter under annoncen