Sådan tilsluttes iPhone til Chromebook og overførsel af fotos

7. september 2020 0 Af Mathias

iPhone og Chromebook er produkter fra to tech-giganter, der er tydelige i deres tilgang og ofte ved vejkryds for softwarekompatibilitet. Og da amerikanske studerende i stigende grad bruger Chromebooks som deres bærbare computer og iPhones som deres smartphone, bliver kompatibilitetsproblemet endnu vigtigere. Vi prøvede at installere iTunes på Chromebook, men det fungerede ikke som beregnet. Så i denne artikel ser vi på måder, hvorpå vi kan forbinde iPhone til Chromebook for at overføre fotos og filer. Vi har nævnt både USB og trådløse metoder til at synkronisere iPhone og Chromebook. Så på den note, lad os gå videre og lære om trinnene i detaljer.

Tilslut iPhone til Chromebook og overfør fotos via USB

1. På samme måde som Mac eller Windows PC skal du slutte din iPhone til Chromebook med et USB-lynkabel . Straks får du et pop op-vindue på din iPhone for at give medieadgang. Tryk på “Tillad”, og du er næsten færdig.

Connect iPhone and Transfer Photos to Chromebook via USB 2

2. Åbn nu den indbyggede File Manager på din Chromebook, og finder du “Apple iPhone” i venstre rude . Åbn det yderligere, og der har du det. Alle dine fotos og videoer fra iPhone vil være tilgængelige på Chromebook. Nu kan du nemt overføre iPhone-medierne og redigere fotos på Chromebook nemt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Connect iPhone and Transfer Photos to Chromebook via USB

Tilslut iPhone til Chromebook og overfør filer trådløst

1. Da AirDrop ikke er tilgængelig på Chromebook, kan du bruge et alternativ som AirDroid til at overføre fotos, videoer og næsten alt fra din iPhone til Chromebook trådløst. Så installer AirDroid-appen (Gratis) på din iPhone først, og opret en AirDroid-konto.

Læs også  Zoom: Sådan bruges "Touch Up My Appearance" til at se bedre ud

2. Gå derefter til afsnittet “Min enhed” og tryk på “AirDroid Web” . Tryk nu på “Scan QR-kode” og scan den QR-kode, som jeg har nævnt i næste trin.

Connect iPhone and Transfer Files to Chromebook Wirelessly

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Klik på dette link for at åbne AirDroid Web på din Chromebook. Derefter scanner QR-koden på hjemmesiden , og den opretter forbindelse til din iPhone. Log nu også på din AirDroid-konto på Chromebook.

Bemærk: Både din iPhone og Chromebook skal være forbundet til et fælles WiFi-netværk.

iphone chromebook

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Endelig finder du alle dine fotos, videoer og filer fra iPhone på din Chromebook. Alt dette sker lokalt , så der sendes ingen data til cloud-servere.

Bemærk: Husk, forbindelsen bruger HTTP-protokollen, hvilket betyder, at dataoverførslen ikke er krypteret, og det er ikke det sikker. Hvis du bruger et offentligt eller et fælles WiFi-netværk til arbejde, vil jeg anbefale dig at bruge et USB-kabel i stedet.

iphone chromebook 2

Synkroniser iPhone og Chromebook som en pro

Så det var vores korte artikel om, hvordan du forbinder iPhone og Chromebook . Som vi kan se, har Chrome OS fået support til iOS-enheder, og du kan nemt få adgang til mediefiler via den oprindelige filhåndtering. Ingen grund til at rode med noget. Men hvis du vil tilslutte iPhone og Chromebook trådløst, skal du bruge en tredjepartsapp. Alligevel er det alt fra os. Hvis du vil lære mere om sådanne tip og tricks til Chrome OS, skal du gå over til vores linkede artikel.

Læs også  Sådan får du Microsoft Edge baseret på Chromium
Artiklen fortsætter under annoncen