Sådan filtreres YouTube-abonnementsfeed på iPhone og iPad

7. september 2020 0 Af Mathias

Hvis du elsker at se YouTube-videoer, har du muligvis abonneret på masser af kanaler som vores egen YouTube-kanal. Men har du nogensinde ønsket, at du havde en bedre måde at tilpasse abonnementsfeed end den længe eksisterende omvendte kronologiske rækkefølge, der ofte virker kaotisk? Jeg mener, ville det ikke være bedre, hvis du kunne tilpasse dit feed til kun at vise de nyeste videoer eller dem, som du ikke kunne afslutte på grund af hektiske tidsplaner? Mest sandsynligt ville du. Det viser sig, at Google allerede har fundet en god måde at lade dig filtrere dit YouTube-abonnementsfeed på iPhone og iPad. Hvis du ønsker at give denne helt nye funktion et skud, er det nu det rigtige tidspunkt at komme i gang!

Filtrer abonnementsfeed på YouTube til iPhone og iPad

YouTube-appen til iOS blev for nylig opdateret for at tilføje en ny funktion kaldet “Emner” for at hjælpe brugerne med at indhente deres yndlingsskabere. Med flere filtreringsmuligheder giver det dem mulighed for at finjustere abonnementsfeed i henhold til deres specifikke smag. Desuden tilbyder det også en måde, hvorpå feedet kun viser videoer eller både videoer og fællesskabsindlæg.

1. Sørg for, at din enhed kører den nyeste version af YouTube appen. (åbn App Store -> Profil -> find YouTube og opdater det som normalt). Når du har opdateret appen, skal du starte den og trykke på fanen Abonnementer nederst.

Launch YouTube app and tap on Subscriptions

2. Nu skal du se flere filtre i den øverste række af fulgte kanaler.

YouTube subscriptions feed

  • Alle: Det er valgt som standard og viser alle de videoer fra kanaler, du har abonneret på.
  • I dag: Det viser alle de videoer, der er offentliggjort inden for de sidste 24 timer.
  • Fortsæt med at se: Det viser de videoer, som du endnu ikke har afsluttet.
  • Uovervåget: Den viser alle de videoer, som du endnu ikke har set.
  • Live: Den viser live streamingvideoer og YouTube-premierer.
  • Indlæg: Det opstiller fællesskabsindlæg fra de kanaler, du har abonneret på til.

Vælg din foretrukne mulighed, og du er klar til at gå. Fremadrettet viser appen videoer ud fra, hvordan du har filtreret dine abonnementer.

Hvis du nogensinde har ønsket at vende tilbage til den gamle omvendte kronologiske rækkefølge, skal du trykke på Abonnementer og vælge Alle mulighed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lav YouTube-abonnementsfeed, der viser både videoer og indlæg eller kun videoer

1. Start YouTube app på din enhed -> Abonnementer fane.

Launch YouTube app and tap on Subscriptions

2. Stryg nu til venstre fra højre på karrusellen for at afsløre Indstillinger og tryk på den.

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Dernæst har du to muligheder at vælge imellem:

Choose how you want to filter your Youtube subscriptions

Videoer og indlæg: Vælg det for at vise både videoer og fællesskabsindlæg i abonnementsfeedet. Det er markeret som standard.

Kun videoer: Vælg det for at få feedet til kun at vise videoer.

Vælg den ønskede mulighed, og du er klar til at gå !

Tilpas abonnementsfeed på YouTube til iPhone og iPad

Så det er sådan, du kan finjustere YouTube-abonnementsfeed på din iOS-enhed for ikke kun at få adgang til dine yndlingsvideoer, men også holde det uønskede dem væk. Som en, der stærkt stoler på sjove YouTube-videoer for at bryde stress, giver jeg det tommelfingre. Hvad med dig? For ikke længe siden tilføjede appen en lige så imponerende stemmesøgningsfunktion, der gør søgning efter indhold ret simpelt, især når du caster YouTube-videoer til et smart-tv. Hvis du ikke kunne indhente det, skal du sørge for at tjekke det ud.