Sådan bruger du Math Solver på Microsoft Edge

16. juni 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

Microsoft ser ud til at være dedikeret til at hjælpe elever med deres matematikopgaver. Efter at Redmond-giganten sidste år udgav dedikerede matematikløser-apps til Android og iOS, bringer Redmond-giganten nu matematikløser-funktioner til sin Edge-browser. I denne artikel lærer du, hvordan du bruger Edge’s Math solver-funktion til at løse opgaver med lethed.

Brug Math Solver på Microsoft Edge (2021)

Math Solver-funktionen er som standard aktiveret på Edge Beta, Dev og Canary-kanalerne. Den er dog skjult bag et funktionsflag på den stabile udgave af Edge. Derfor skal du først aktivere funktionen fra Edge-flagene for at kunne bruge den.

Sådan aktiveres Math Solver i Edge

Besøg edge://flags og søg efter “Math Solver in Microsoft Edge.” Aktivér flaget, og genstart browseren. Du kan alternativt indsætte følgende adresse i Edge’s adresselinje. edge://flags/#edge-math-solver

Sådan bruger du Edge Math Solver

1. Når funktionen er aktiveret, kan du få adgang til den via den vandrette menu med tre prikker øverst til højre. Klik på den, naviger til Flere værktøjer, og vælg Math Solver på den liste over muligheder, der vises. Hele stien ville være Menu -> Flere værktøjer -> Math Solver.

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Åbn et matematisk problem – ideelt set elementær matematik, pre-algebra, algebra, ordproblemer om matematiske begreber, trigonometri, talteori, sandsynlighed, volumen, overfladeareal, beregning eller statistikproblemer. Markér derefter spørgsmålet ved hjælp af valgværktøjet Math Solver i Microsoft Edge. Når du har valgt det, skal du klikke på knappen Løs for at få svaret.

3. I løbet af få sekunder vil du se løsningen sammen med en grafisk repræsentation i højre sidebar.

Læs også  Sådan fjernes Facebook Bloatware fra OnePlus 8, 8 Pro og Nord

4. Du kan også kontrollere trinene ved at klikke på ‘Vis løsningstrin’ . Hvis du vil lære mere om emnet, kan du se de anbefalede videoer under løsningen.

5. Du kan også ikke kun vælge matematikopgaver fra en webside eller et dokument. Du kan også bruge det udvidede tastatur til at skrive problemformuleringen i afsnittet Math Solver på Microsoft Edge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du skulle undre dig, er det websted, jeg har brugt i demonstrationen ovenfor, Khan Academy. For dem, der ikke ved det, er Khan Academy en non-profit-organisation, der tilbyder gratis uddannelsesressourcer. Hvis du er studerende, bør du ikke gå glip af Khan Academy’s gratis ressourcer.

Mindfully Use Math Solver on Microsoft Edge

Så det er alt, hvad du behøver at vide for at komme i gang med Edge’s kommende matematikløsningsfunktion. Selv om dette måske ikke er nyttigt for alle, vil studerende sandsynligvis sætte pris på bekvemmeligheden. Microsoft skal dog integrere en funktion, der gør det muligt for administratorer eller lærere at deaktivere funktionen for fjernundervisningselever. I mellemtiden skal du ikke glemme at tjekke vores artikel om de bedste apps til studerende og apps til at fokusere på dit arbejde for at øge produktiviteten.