Sådan kontrollerer du en AirTags batterilevetid og udskifter batteriet

15. juni 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

Apple AirTag, der blev præsenteret i april i år, har et CR2032-batteri, der kan udskiftes af brugeren i et år. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at oplade din enhedstracker i næsten et år. Alt efter hvor meget du bruger visse funktioner som Precision Finding, kan batteriets levetid variere. Det ville derfor være bedre at kontrollere din AirTags batterilevetid, så du ved, hvornår det er det rigtige tidspunkt at udskifte den. Så i denne artikel lærer du, hvordan du kontrollerer batterilevetiden på en AirTag og udskifter batteriet, hvis det er nødvendigt.

Tjek AirTags batterilevetid og udskift batteriet

Takket være Find My-appen er det ret nemt at holde styr på AirTags batteri og finde ud af, hvor længe det kan holde. Og hvis du opdager, at standard CR2032-batteriet er ved at løbe tør for strøm eller er ved at dø, kan du nemt udskifte det. Du kan købe 3-Volt lithium-møntcellebatterier i ethvert apotek eller i store forretninger.

Sådan kontrollerer du Apple AirTags batterilevetid

  1. Åbn Find min app på din iPhone.

2. Tryk nu på fanen Elementer nederst på fanen.

3. Tryk derefter på navnet på den AirTag, hvis batteri du ønsker at kontrollere.

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Dernæst bør du se batterilevetiden under AirTag’ens navn.

Selvom batteriikonet ikke viser en specifik procentdel, giver det dig en rimelig idé om, hvor meget batteri der er tilbage. Da det minder meget om batteriikonet på iPhone, kan du vide, hvornår AirTags batterilevetid er udløbet, og du skal købe et nyt.

Læs også  Sådan tilføjes widgets i iPhone

Sådan udskifter du Apple AirTags batteri

Før du forsøger at udskifte AirTags batteri, skal du sørge for at fjerne elementtrackeren fra sit etui eller tilbehør.

  1. Først og fremmest skal du vende din AirTag. Sørg for, at den hvide side vender nedad, og at den rustfri stålside er opad (mod dig).
  2. Brug nu dine to fingre til at skubbe ind og dreje mod uret på stålsiden. Fjern derefter det gamle CR2032-batteri, og erstat det med et nyt batteri med “+”-tegnet opad. Derefter skal du sætte det rustfri ståldæksel på igen ved at dreje det med uret. Du kan se hele processen i GIF’en nedenfor:

Image Courtesy:

Image Courtesy: Apple

Artiklen fortsætter under annoncen

Så ja, du ved nu, hvordan du ikke kun kan kontrollere AirTags batterilevetid, men også hvordan du udskifter batteriet, når det løber tør for strøm efter næsten et års brug.

Tjek din AirTags batteri, og udskift det nemt

Det er alt, hvad der er at gøre! Nu hvor du ved, at du skal holde øje med AirTag-batteriets levetid, skal du udnytte det bedst muligt for at sikre, at genstandstrackeren aldrig løber tør for strøm uventet. Som beskrevet ovenfor er det også ret nemt at udskifte batteriet med et nyt. Da de fleste apoteker eller detailhandlere sælger 3-Volt lithium-møntcellebatterier, bør det ikke være nogen stor sag at købe et nyt.

Nu vil processen til at fjerne AirTag-batteriet også være praktisk, hvis du finder en ukendt AirTag på dig. Hvis nogen forsøger at spore dig, skal du følge vores grundige vejledning om, hvordan du deaktiverer AirTag’en og bevarer dit privatliv.

Læs også  Sådan kopieres og indsættes (copy/paste) på Chromebook