Sådan bruger du Zoom’s medrivende visning (vejledning)

15. juni 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

Zoom er begyndt at udrulle Immersive View, som svarer til Together-tilstanden i Microsoft Teams, og som grupperer deltagerne i en enkelt virtuel baggrund. Mens Together-tilstand understøtter op til 49 deltagere, Zoom’s immersive view har et maksimum på 25 deltagere. Du bliver nødt til at bruge andre visningstilstande til store møder. I denne artikel lærer du, hvordan du aktiverer og bruger fordybende visning under et Zoom-møde.

Brug Zoom’s Immersive View

Forudsætninger

Ifølge virksomheden skal du bruge Zoom’s desktopklient, der kører version 5.6.3 eller højere på Windows eller macOS for at bruge denne funktion. Desuden skal macOS-versionen være High Sierra eller nyere. Hvis du ikke har Zoom endnu, kan du downloade den fra virksomhedens downloadportal.

Sådan aktiveres Immersive View

Nu hvor kravene er ude af vejen, lad os komme til trinene for, hvordan du aktiverer og bruger Immersive View.

1. Immersive view er aktiveret som standard for alle gratis og enkelte Pro-konti. Hvis du er administrator, kan du aktivere funktionen fra Kontoadministration -> Kontoindstillinger -> Møde (Avanceret) -> Immersiv visning.

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Mødeværter kan vælge at aktivere den fordybende visning på Zoom. Hvis du vil bruge den fordybende visning i et møde, skal du klikke på knappen “Visning” øverst til højre.

3. Fra listen over de muligheder, der vises, klikker du på Immersive Scene.

4. Du kan nu vælge at placere deltagerne manuelt eller automatisk i rummet. Værter kan trække og slippe for at omarrangere deltagere. Vælg en af disse muligheder baseret på dine præferencer, vælg baggrunden, og klik på Start.

Læs også  Sådan aktiveres vinduesnavngivning i Chrome OS

5. Der er 8 foruddefinerede scener, herunder et kunstgalleri, auditorium, bestyrelseslokale, pejsestue, café, klasseværelse, køkken og læringskapsler. Her er et par eksempler:

Artiklen fortsætter under annoncen

Dette diasshow kræver JavaScript.

Brug 25-personerstilstand i Zoom Immersive View

Sådan kan du altså bruge Zoom’s immersive view. Hvis du skulle undre dig, vil deltagere, der bruger ældre versioner af Zoom, fortsat se galleri- eller talervisninger i stedet for en smart klasseværelseslignende visning. Hvis du fandt dette nyttigt, så glem ikke at tjekke vores artikler om at bruge Zoom som en professionel og de bedste Zoom-tips og -tricks for at bruge videokonferenceplatformen fuldt ud.