Sådan falskes Geo-placering i Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge

27. januar 2021 Slået fra Af Mathias

Populære HTML5-kompatible browsere, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox og Microsoft Edge, har indbyggede tjenester til geografisk placering, der gør det muligt for websteder at registrere din nøjagtige placering. Du kan dog let spoofe dine geografiske placeringsoplysninger i din browser, hvis du hellere ikke vil afsløre din placering til tredjepartswebsteder og -tjenester. Selvom aktivering af geografisk placering i din browser hjælper dig med at bruge kortlægningstjenester og få relevante søgeresultater, bruges den også til visning af målrettede annoncer og kan være et alvorligt privatlivsproblem. Så i dag viser vi dig, hvordan du falsker (spoof) geo-placering i Google Chrome, Mozilla Firefox og Microsoft Edge.

Falsk geografisk placering i Google Chrome, Mozilla Firefox og Microsoft Edge

Alle metoder beskrevet nedenfor bruger HTML5 geo-location API, som giver websteder adgang til en grænseflade på højt niveau, der giver dem mulighed for at søge på fysiske placeringsoplysninger såsom bredde og længdegrad. Adgang til info på et sådant granulært niveau bryder brugerens anonymitet online og kan være et stort privatlivsproblem afhængigt af, hvordan oplysningerne bruges af disse websteder. Så for at hjælpe dig med at opretholde dit online privatliv er her vores vejledning i, hvordan du falsker din placering i din webbrowser (Chrome, Firefox og Edge).

Indholdsfortegnelse +

Artiklen fortsætter under annoncen

Fake Geo-location in Google Chrome

Artiklen fortsætter under annoncen

Metode 2: Brug af en udvidelse

Du kan også spoofe din IP ved hjælp af Chrome-udvidelser fra webbutikken. Den, vi anbefaler, er Location Guard (gratis). Det giver dig mulighed for at skjule din nøjagtige placering, men vil stadig informere websteder om din generelle placering. Dette hjælper dig med at få det bedste ud af begge verdener – du vil være i stand til at nyde lokale søgeresultater uden at give din nøjagtige adresse. Du vil også være i stand til at spoofe din placering helt (som vi gjorde manuelt), hvis du ikke bekymrer dig om søgeresultaternes nøjagtighed osv. Uanset hvad skal du gøre det her:

 • Tilføj placeringsvagt til Google Chrome. Nu for at falske din placering skal du gå til ‘Indstillinger for Location Guard’ (Chrome-indstillinger> Udvidelser> Location Guard-detaljer> Udvidelsesindstillinger). Skift nu standardniveauet til ‘Brug fast placering’.
Læs også  Sådan spiller du Google Stadia på iPhone og iPad
 • Du kan nu trække og slippe den blå nål på kortet hvor som helst på planeten, og din browser vil falske den placering.
 • Fake Geo-location in Google Chrome

  Artiklen fortsætter under annoncen
 • Du kan kontrollere, om din spoofing fungerer ved at gå til browserleaks.com). I mit tilfælde er jeg i Kolkata, men min falske placering er på St. Andrew’s High School i West Bandra, Mumbai.
 • Fake Geo-location in Google Chrome

  Bemærk: Du bliver muligvis nødt til at vente et minut eller to (og et par genindlæsninger) efter ændringen, så cachen ryddes på serversiden og indstillingerne træder i kraft .

  Efter min mening er dette meget bedre mulighed for almindelige brugere, fordi det deaktiverer den aktuelle geo-placeringsforespørgsel og i stedet bruger din falske faste placering til at underrette websteder om, hvor du er.

  Mozilla Firefox

  Metode 1: Manuel

  • For at ændre din placering i Mozilla Firefox, første indtastning

   om: config i din browsers adresselinje, og tryk på Enter. Hvis du får en advarsel, skal du afvise den for at få adgang til avancerede indstillinger.

  Mozilla Firefox

  Artiklen fortsætter under annoncen
 • Søg nu efter

  geo.enabled i about: config-søgefeltet. Værdien skal være ‘Sand’, hvis du vil falske din placering. Hvis du dog ønsker, at placeringsadgang skal slukkes helt, skal du ændre den til ‘Falsk’ ved at klikke på tovejspilen.

 • About:Config Geo.Enabled

  • Find nu geo.provider.network.url og klik på knappen ‘Rediger’ (penikon) for at indstille bredde og længdegrad for din ønskede placering ved hjælp af følgende syntaks:

   data : application / json, {“location”: {“lat”: 27.1750, “lng”: 78.0421}, “nøjagtighed”: 27000.0} . Klik nu på det blå 'Tick' -mærke.

  About:Config Geo.Enabled

 • Som du kan se, har jeg med succes ændret min placering i Firefox, som nu underretter websteder om, at jeg er på Taj Mahal i Agra. Hvilket er jeg ikke.
 • Fake Geo-location in Mozilla Firefox

  Bemærk: Jeg brugte koordinaterne til Taj Mahal. Du kan indstille dine brugerdefinerede placeringskoordinater ved hjælp af LatLong.net.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Metode 2: Tilføjelse

  Location Guard Firefox-tilføjelsesprogrammet er også tilgængeligt til Firefox, og det fungerer stort set på samme måde som i Chrome. Du kan downloade det (gratis) fra Mozilla-tilføjelsesregisteret og nemt ændre din placering i Firefox. Når det er installeret, kan du få adgang til det fra Menu (tre parallelle linjer øverst til højre)> Tilføjelser fra ethvert åbent Firefox-vindue.

  Microsoft Edge

  Ligesom Chrome og Firefox tilbyder Microsoft Edge Chromium dig også muligheden for at falske din placering ved hjælp af avancerede udviklerværktøjer. Metoden er næsten identisk med, hvordan du gør det i Google Chrome. Sådan kan du tilsidesætte din faktiske geografiske placering i Microsoft Edge Chromium ved hjælp af DevTools:

  • Vælg Control + Shift + C (Windows, Linux) eller Command + Shift + P (macOS) for at åbne kommandomenuen. Klik nu på Menu-knappen (tre prikker) i DevTools-konsollen (ikke browsermenuen), og vælg ‘Flere værktøjer’> ‘Sensorer’.

  • Find fanen ‘Sensorer’ nederst i dit DevTools-vindue. Klik nu på knappen ‘Tilsidesæt’ for at vælge en af de forudindstillede byer fra listen over geografiske placeringer, eller indtast brugerdefinerede længde- og breddegradskoordinater.

  Microsoft Edge

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Bemærk, at vi fra nu af kun har en metode til at ændre placering i Microsoft Edge. Jeg kunne ikke finde nogen åbenbar lokal spoofing-udvidelse til Edge-browseren, men i betragtning af at den nye version er baseret på Chromium, skulle vi sandsynligvis få en på et eller andet tidspunkt.

  Ofte stillede spørgsmål

  1.Hvad er HTML5 Geo-location API?

  HTML5-geografisk API hjælper websteder med at identificere din aktuelle placering. Det bruger GPS, Wi-Fi og celletårnetriangulering for at få adgang til placeringen af din enhed. Selvom dette er nyttigt i mange tilfælde, som at få resultater skræddersyet specifikt til din placering, kan det også kompromittere dit privatliv og din sikkerhed.

  Læs også  Sådan deaktiveres Autoplay-videoer og Live Photos i iOS 13 og iPadOS 13

  2. Vil forfalskning af din geografiske placering fungere med hvert websted?

  Hjemmesider bestemmer din placering baseret på mange faktorer, herunder din internetforbindelse, Wi-Fi-netværk i dit område, GPS-sensorer på din enhed (hvor det er relevant) og mere. Din IP-adresse alene kan lokalisere din placering ned til din by og ofte endda til dit nabolag. Brug af mobile forbindelser er endnu værre, da det kan identificere dig med en nøjagtighed på et par meter ved hjælp af GPS og mobiltårne.

  Hvad det betyder er, at metoden til at bruge JavaScript API i din browser muligvis ikke fungerer på mange sider. For eksempel kan du muligvis ikke få adgang til geolåst indhold på Netflix, Prime Video, Hulu eller andre streaming-sider ved hjælp af denne metode. Til det skal du muligvis bruge en VPN-tjeneste. Når det er sagt, er selv VPN’er ikke altid idiotsikker, da nogle streamingtjenester forhindrer proxyservere i at få adgang til deres geo-låste indhold.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  3. Er der andre måder at falske min placering i browseren?

  Ja , der er. Du kan bruge en VPN-browserudvidelse til at falske din placering. De er mere lette end de fuldt udbyggede apps og fungerer på næsten alle websteder. De er også ofte gratis at bruge, men nogle gange med nogle forbehold og anvendelsesgrænser. Der er en hel række af dem tilgængelige, men de to, som jeg vil anbefale, er CyberGhost (download til Chrome / download til Firefox) og Express VPN (download til Chrome / download til Firefox).

  4. Hvordan kan jeg fjerne blokering k and Watch Geo-locked Content From Netflix etc?

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Som allerede nævnt , den eneste mulige måde at fjerne blokering og se geo-låst indhold på Netflix og andre streaming-sider på er via en VPN. Men selv det virker ikke nogle gange, fordi mange sådanne tjenester aktivt håndhæver deres geo-låse ved at forhindre adgang via proxy-websteder med beskrivelser. Mange premium VPN’er forsøger at komme rundt ved at ændre deres IP-adresser ofte, så prøv at abonnere på en af dem.

  5. Hvad er IP-adresse, og hvordan kan jeg spoofe den?

  IP-adresse, eller Internetprotokol-adresse, er det id, der er knyttet til hver enkelt enhed, der er forbundet til internettet. I tilfælde af dynamisk IP er den midlertidig og nulstilles hver gang du slukker for din router. En IP-adresse har to hovedfunktioner. Det identificerer værtens netværksgrænseflade og giver placeringsoplysninger for at etablere en sti til den vært. Der er to IP-versioner i brug i dag – IPV4 og IPV6. Generelt er den eneste måde at spoofe din IP på at bruge en rute, din forbindelse via en proxyserver eller en VPN.

  Falske din geografiske placering i Chrome, Firefox og Edge for at forbedre online privatliv

  Du kan altid forhindre websteder i at kende din IP-adresse og placering ved at afvise enhver anmodning om placering. Det kan dog ødelægge nogle websteder, der har brug for din geografiske placering for at tjene deres indhold. Dette er præcis, hvor du kan falske din geografiske placering i browseren, så websteder ikke kender din IP-adresse og placering, men du kan stadig få adgang til deres indhold. Så gå videre, skaff dig en falsk placering i din browser (Chrome, Firefox eller edge), og lad os vide, hvorfor du ville falske din geo-placering i første omgang.

  / brugerdefineret css / .tdi_2_76c.td-a-rec {text-align: center; } .tdi_2_76c .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_76c.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_76c.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_76c.td-a-rec-img {text-align: center; }}