Sådan får du Skype til Chromebook-arbejde

3. august 2020 0 Af Mathias

Mens Zoom er mere en virksomhedsløsning, er Skype på den anden side stadig populær blandt almindelige forbrugere. Det er rent, videoopkald er glatte, har nogle virkelig nyttige funktioner og er tilgængelige på en række platforme og enheder. For ikke at nævne, med den nye web-første tilgang, Microsoft har bragt Skype til Chromebooks også. Og det er ikke alt. Der er flere måder at få Skype til Chromebook til at fungere problemfrit. Så i denne artikel bringer vi dig en detaljeret guide til, hvordan du installerer og kører Skype på en Chromebook med nogle nyttige tip undervejs. Med det i tankerne, lad os se, hvordan du kan bruge Skype på din Chromebook i 2020.

3 måder at få Skype til Chromebook Working (2020)

)

Der er især tre måder, du kan få Skype til at arbejde på din Chromebook. Den første er Web-appen, som langt den bedste måde at få adgang til Skype på en Chromebook på. Derefter har vi Android- og Linux-apps. Vi vil diskutere alle metoder, men lad os starte med webappen først.

  • Hent Skype til Chromebook-arbejde: Web-app

Bortset fra at tilbyde native apps, har Microsoft flyttet sin værdifulde videokonference app til internettet. Nu kan du problemfrit få adgang til Skype på en Chromebook ved hjælp af Chrome-browseren. Det leveres med support til opkaldsmeddelelser, skærmdeling og den nylige Skype Meet Nu funktion. Kort sagt, du vil ikke gå glip af nogen af ​​de vigtigste funktioner fra desktop-appen. Efter at have sagt det, lad os komme til trinnene.

1. Åbn web.skype.com på Chrome og log ind med din Microsoft-konto.

Artiklen fortsætter under annoncen

Get Skype for Chromebook Working: Web App

2. Derefter føres du øjeblikkeligt til hoveddashboardet, der ligner temmelig meget desktop-appen. Du kan chatte, foretage et videoopkald , starte et gruppeopkald med Skype Meet Now , og mere.

Get Skype for Chromebook Working: Web App

3. Som du kan se, understøtter Skype på Chromebook nu skærmdeling , flydende vindue, ægte -tids undertekster og meget mere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Get Skype for Chromebook Working: Web App

4. Jeg vil anbefale dig at aktivere anmeldelse fra hængelåsikonet på adresselinjen for at modtage videoopkald og meddelelsesmeddelelser. Når det er sagt, skal du holde Skype åben i baggrunden for at modtage underretninger. Du kan oprette en enkeltstående app fra nedenstående trin for at gøre det lettere at administrere underretninger og Skype samlet.

Læs også  Sådan holder du et appvindue altid øverst i Windows 10

Get Skype for Chromebook Working: Web App

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Klik på 3-punkts menuen og flyt til “Flere værktøjer”. Klik her på “Opret genvej”. Endelig skal du aktivere “Åbn som vindue” og klikke på “Opret”. Nu Skype Web opfører sig mere som en app , med et separat ikon i starteren . Du kan endda pin Skype på hylden.

Get Skype for Chromebook Working: Web App

  • Brug Skype på Chromebook: Android-app

Hvis du har Play Store-support på din Chromebook, kan du bruge Android-varianten af ​​Skype på din Chromebook. I min test fungerede det temmelig godt, men du har ikke adgang til nogle af skrivebordsfunktionerne som baggrundsskarphed og billedtekst i realtid. Ikke desto mindre, da det er en Android-app, har du fuld støtte til underretninger, hvilket er fantastisk. Du får Skype-underretninger, selv når appen ikke er åben i baggrunden . Android-appen har også offline support, så du kan få adgang til Skype-chats uden at have en aktiv internetforbindelse. Sådan gør du det.

1. Åbn Play Store på din Chromebook og installer Skype (gratis).

Artiklen fortsætter under annoncen

skype android

2. Log nu på din Microsoft-konto, så får du adgang til de fleste af de vigtigste funktioner i Skype. Jeg vil sige, Android-appen er virkelig god, hvis du vil have al-time anmeldelse og offline support .

skype android

Artiklen fortsætter under annoncen
  • Hent Skype til Chromebook-arbejde: Linux-app

Blandt alle versionerne af Skype ser Linux-appen mere ud som en solid desktop-app på Chromebook. Næsten alt fungerer temmelig godt, og der kræves ingen finjustering af terminal. Det kan endda modtage underretninger, hvis appen er lukket i baggrunden. Men der er et problem, og det er et blændende. Linux på Chromebook har stadig ikke adgang til webcam på grund af virtuelle maskinbegrænsninger og som et resultat Skype kan ikke bruge webcam . Mikrofonen fungerer fint ud af kassen, så der er den. For at sige det lige ud, hvis du vil have Skype til stemmekald og chats, så er Linux-appen en rigtig god mulighed på Chromebook.

Læs også  Sådan føjes billedtekst til billeder og videoer i iOS 14 og iPadOS 14

1. Indstil først Linux til din Chromebook ved at følge den linkede guide. Hvis Linux-indstillingen ikke er tilgængelig i Indstillinger, betyder det, at din Chromebook ikke har support til Linux.

Use Linux on Your Chromebook

2. Åbn derefter Skype-downloadsiden og vælg “ Hent Skype til Linux DEB ” fra rullemenuen. Det vil downloade Skype-installationsprogrammet på din Chromebook i DEB-format.

Artiklen fortsætter under annoncen

download skype linux chromebook

3. Efter at have downloadet installationsprogrammet skal du åbne appen “Filer” og dobbeltklikke på den for at installere Skype på din Chromebook. Klik derefter på knappen “Install”.

linux skype chromebook

4. Endelig, efter installationen, , finder du Skype under Linux-mappen inde i løfteraketten . Åbn det, log ind, så er du færdig. Så det er, hvordan du kan få Skype til Chromebook til at arbejde gennem Linux-appen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk: Hvis du oprindeligt står over for problemer, skal du lukke Skype og åbne appen et par gange igen.

linux app for skype on chromebook

Installer Skype på Chromebook og nyd sømløse videoopkald

Så det er de tre måder, du kan køre Skype på Chromebook uden meget problem. Som jeg sagde ovenfor, er webappen den bedste af partiet, men du kan også gå gennem Android- eller Linux-appen, hvis disse indstillinger passer til din regning. Bortset fra det, skal du huske, da der ikke er en sådan mulighed som “Startup-applikationer” som Windows, skal du manuelt åbne Skype én gang for at modtage meddelelser efter hver genstart. Alligevel er det alt sammen fra os. Hvis du står over for noget problem, så lad os vide det i kommentarafsnittet nedenfor. Vi vil bestemt prøve at hjælpe dig.

Artiklen fortsætter under annoncen