Sådan tilpasses webstedsmeddelelser i Safari på Mac

8. september 2020 0 Af Mathias

Når jeg er optaget af arbejde på Mac, er det, der bedst synes mig mest, ping-pong af unødvendige webstedsunderretninger. De slags slags spoilsport for opmærksomhed. Heldigvis er jeg ikke alene om ikke at kunne lide disse uopfordrede alarmer, er jeg? Som det normalt er tilfældet med de fleste ting, tilbyder macOS den nødvendige fleksibilitet til at håndtere Safari-underretninger og endda holde ubrugelige dem i skak. Så hvis du mener, at det er på høje tid at kontrollere webstedsadvarsler for at have ro i sindet, mens du surfer på nettet eller læser artikler, er her en hurtig gennemgang til at tilpasse webstedsmeddelelser i Safari på Mac.

Administrer webstedsmeddelelser i Safari på macOS

Med tilpasning, jeg mener at tage kontrol over de fleste aspekter: udseende, rækkefølgen, i hvilken de vises i meddelelsescentret, og endda sætte en ikke-post på de overflødige alarmer. Bortset fra at holde støj væk og hjælpe dig med at koncentrere dig om din opgave, kan den også spille en anstændig rolle i forbedring af batteriet på din MacBook. Som du måske allerede har gættet, er det som at dræbe to fugle i en sten. Nu hvor samtalen er slut, lad os komme i gang med trin!

Tilpas, hvordan Safari-underretninger vises

Afhængigt af dine præferencer kan du finjustere, hvordan Safari-underretninger vises på din Mac. For eksempel kan du vælge mellem bannere og alarmer. Mens bannere vises i øverste højre hjørne af skærmen og forsvinder automatisk, forbliver alarmer på skærmen, indtil du afviser dem.

Du har også mulighed for at skjule meddelelser på låseskærmen, altid få dem til at vises eller kun tillade dem at vises, når computeren er låst op. Derudover kan du også sortere alarmer baseret på seneste, seneste efter app og manuelt efter app.

Læs også  Hvordan sletter du din TikTok-konto permanent på iPhone eller Android
Artiklen fortsætter under annoncen

Klik på Apple-menuen -> Systemindstillinger -> Meddelelser. Vælg nu Safari i sidepanelet, og tilpas derefter meddelelsen alarmstil og andre indstillinger.

Customize how Safari notifications appear on Mac

I tilfælde af at du ikke vil se alarmer fra Safari helt, skal du slukke for skifte til Tillad meddelelser fra Safari .

Bemærk: Du kan følge disse samme trin til ideelt at tilpasse meddelelser til bestemte apps på din Mac. Hvis du vil have mere kontrol, skal du finjustere alarmerne for hver app i overensstemmelse med dine behov.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tillad websteder at bede om tilladelse til at sende push-underretninger

Kan du finde pop op-vinduer på webstedet, der beder dig om at tillade dem at sende dig meddelelser irriterende? Hvis ja, kan du vælge at afvise dem for at forhindre, at pop op-vinduerne vises gentagne gange.

Prevent websites from asking you to send push notifications

Åbn Safari på din Mac -> Safari-menu -> Indstillinger -> Hjemmesider -> Underretninger . Fjern nu afkrydsningsfeltet for “Tillad hjemmesider at bede om tilladelse til at sende push-underretninger”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Disallow Safari websites from sending you push notifications

Stop med at modtage push-meddelelser fra et websted i Safari

Er der et websted, der fortsætter med at sende dig meddelelser alt for ofte? Så hvorfor ikke stoppe det lige nu. Safari giver dig mulighed for at forhindre individuelle websteder i at sende dig alarmer, hvilket kan være nyttigt, hvis du vil indføre begrænsninger selektivt for at holde de uønskede meddelelser væk.

Start Safari app på din Mac -> Safari-menu -> Indstillinger -> Hjemmesider -> Meddelelser . Find det specifikke websted , hvorfra du ikke længere vil modtage underretninger. Klik derefter på rullemenuen ved siden af siden, og vælg Afvis.

Læs også  Sådan bruges MacBook i Clamshell-tilstand uden en strømadapter

Stop a website from sending you push notifications

Artiklen fortsætter under annoncen

Stop med at modtage Siri-forslag i Safari

Siri holder øje med din browserhistorik og tilbyder nyttige forslag til at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke længere vil se disse forslag eller finde dem ubrugelige, kan du forhindre den virtuelle assistent i at gøre det. For at gøre det skal du klikke på Apple-menuen -> Systemindstillinger -> Siri -> Siri Forslag og fortrolighed.

Disable Siri suggestions for Safari

Vælg nu Safari i sidepanelet. Fjern derefter markeringen i afkrydsningsfelterne for Vis Siri-forslag i app og Lær fra denne app . I sidste ende skal du sørge for at klikke på Udført for at afslutte.

Disable Siri suggestions for Safari

Artiklen fortsætter under annoncen

Administrer Safari-underretninger på Mac med lethed

Der er du! Så det er sådan, du kan administrere Safari-underretninger på macOS, så du kan surfe på nettet med fuldstændig ro i sindet. Som en person, der elsker at bruge Safari på tværs af iDevices, herunder iPhone, iPad og Mac, finder jeg disse oprindelige indstillinger ret nyttige. Bortset fra at være ret produktiv med funktioner som AutoFill, er webbrowseren også mere sikker, mindre ressourcestyrende og kører problemfrit. Lad mig forresten vide de funktioner, du bedst kan lide i Apples webbrowser, og hvilken slags forbedringer du vil se i den.