Sådan screenes optagelse med intern lyd i Realme UI

8. september 2020 0 Af Mathias

Hvis du er en ivrig spiller, der kan lide at optage deres gameplay, eller hvis du er en spirende YouTuber, der har brug for at optage deres telefonskærm for at vise sag noget på deres nyeste video, er indbyggede skærmoptagelsesfunktioner en gave. Mens Color OS har haft skærmoptagelse i nogen tid, har Realme med sin nye brugergrænseflade baseret på Android 10 tilføjet en masse nye funktioner til blandingen. En af de sejeste nye Realme UI-funktioner er muligheden for at optage din telefonskærm med interne lyde. Så her er hvordan man screener optagelse med systemlyde i Realme UI.

Sådan screenes optagelse med intern lyd i Realme UI

Hvis du vil sikre dig, at din telefon optager systemlyd, mens skærmoptagelsen foregår, skal du blot justere et par indstillinger, og du er klar til at gå. Her er præcis, hvad du skal gøre:

På siden Hurtige indstillinger skal du trykke langt på skærmoptagelsesflisen . Dette åbner skærmindspilningsindstillingerne. Her skal du tænde skiftet ud for “ Record System Sound “.

realme ui screen record internal audio

Artiklen fortsætter under annoncen

Når du har gjort det, kan du blot starte en skærmoptagelse i Realme UI, og den optager også automatisk intern lyd. Dette er fantastisk til at optage de solo-hold PUBG Mobile-sessioner, hvor du får nogle sindssyge drab, så du kan vise dem frem til dine venner senere.

Systemlyde vs mikrofonlyde

Realme UI giver dig også mulighed for at optage lyd via mikrofonen på din telefon, mens du er på skærmoptagelse. Dette kan være nyttigt i tilfælde, hvor du prøver at lede nogen gennem noget lidt kompliceret, når du har brug for at fortælle dem, hvad de skal gøre, mens du også viser, at det sker på din telefon.

Læs også  Vises "Stol på denne computer"-advarsel ikke på iPhone?

Men hvis du tænkte, at du kunne optage systemlyde sammen med mikrofonlyd, kan du desværre ikke gøre det. Du kan vælge mellem at optage lyd fra din mikrofon eller optage intern lyd, men du kan ikke have begge slået til på samme tid.

SE OGSÅ: Sådan skal du tage et skærmbillede i Realme UI

Artiklen fortsætter under annoncen

Skærmoptagelse med spillyde let i Realme UI

Personligt sætter jeg stor pris på Realme, der tilføjer denne funktion til Realme UI, fordi Jeg kan virkelig godt lide at optage PUBG Mobile- og CODM-gameplays for at dele dem senere, eller bare for at redigere dem og lave sjove montageklip af mine bedste drab nogensinde. At kunne skærmoptage med spillyde er alligevel en meget efterspurgt funktion af mange spillere, så det er dejligt, at Realme UI har denne funktion. Nu hvor du ved, hvordan du bruger det, skal du registrere alle dine fantastiske snigskyttebilleder og dele dem med mig, jeg vil meget gerne se dem.