Sådan tager du et skærmbillede i Realme UI

9. september 2020 0 Af Mathias

Realme er lige begyndt at udrulle sin Android 10-baserede Realme UI til Realme XT og Realme 3 Pro, og den kommer med nogle interessante ændringer og visuelle eftersyn. Blandt de mange nye Realme UI-funktioner er en masse nye måder at tage et skærmbillede på, dele dem og endda tage lange skærmbilleder. Så hvis du lige har opdateret din smartphone og ikke kan vente med at dele disse memes med dine venner, kan du her tage et screenshot i Realme UI.

Sådan tager du et skærmbillede i Realme UI

Hvis du bare ønsker at tage et almindeligt gammelt skærmbillede i Realme UI, er denne metode den samme som den altid har været. Du kan bruge tænd / sluk-knappen + lydstyrke ned-tastkombinationen eller udføre en tre-finger-svejsning ned på skærmen for at tage et skærmbillede – det er nemt . Men med Realme UI kan du også gøre nogle mere interessante ting med skærmbilleder.

Tag et delvis skærmbillede i Realme UI

Der er tidspunkter, hvor du simpelthen vil dele en del af din skærm med nogen. Dette kan være, hvis du prøver at dele en meme, du så på Instagram, eller en sjov tekstbesked, du bare skal vise din ven. Mens du kan tage et skærmbillede og derefter beskære det (det er hvad jeg skal gøre på min telefon), gør Realme UI det lettere.

Du skal blot trykke og holde på skærmen med tre fingre , så får du vist et valgfelt, som du kan trække op eller ned til vælg det område af skærmen , som du vil tage et delvis skærmbillede af. Jeg har vist denne proces i skærmoptagelsen nedenfor.

Læs også  Sådan slettes Siri og dikteringshistorik i iOS 13 og iPadOS 13
Artiklen fortsætter under annoncen

Tag et langt skærmbillede i Realme UI

Hvis du ofte befinder dig i situationer, hvor du vil tage et screenshot af en lang webside eller måske et screenshot af hele din Spotify-afspilningsliste af en eller anden grund, kan Realme UIs lange skærmbilledfunktion komme til nytte. Denne funktion har eksisteret siden før Realme UI var en ting, men med den nye opdatering er det lettere at tage et langt skærmbillede på din telefon. Sådan gør du:

Simpelthen tager et skærmbillede med trefingerbevægelsen eller ved at trykke på tænd / sluk-knappen + kombinationsboks til lydstyrke ned. Når du har taget skærmbilledet, vises et flydende vindue, der viser det skærmbillede, du lige har taget.

Tryk og hold på dette flydende screenshot-vindue, og træk det opad for at begynde at tage et langt screenshot på din telefon som vist i skærmoptagelse nedenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen

Deaktiver skærmbilleder i Realme UI

En af mine største begivenheder med at tage skærmbilleder på smartphones er lyden, der afspilles, når du tager et skærmbillede. Det lyder meget som at klikke på et billede, hvilket fører til en masse forvirret blik fra folk omkring mig, når jeg tager et skærmbillede. Det er ikke godt. Heldigvis lader Realme UI dig nemt deaktivere skærmbilledlyde.

Læs også  Sådan komprimeres fotos på iPhone og iPad

Du kan simpelthen gå til “ Indstillinger> Lyd & Vibration ” og deaktivere skifteren ved siden af “ Screenshot Sound

Artiklen fortsætter under annoncen

realme ui turn off screenshot sounds

Tag skærmbilleder i Realme UI med disse Handy Gestures

Som du kan se, bringer Realme UI et væld af nyttige bevægelser til at tage skærmbilleder, det være sig regelmæssige skærmbilleder, delvise skærmbilleder eller endda lange skærmbilleder. Faktisk kan du endda dele skærmbilleder med en hurtig trækbevægelse på det flydende skærmbillede, der dukker op, når du har taget et skærmbillede. Det er ret praktisk, og jeg kan virkelig godt lide de nye skærmoptagelsesbevægelser, som Realme UI bringer til Realme-smartphones.