Sådan deler du tweets til Snapchat på iPhone og Android

26. juli 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

Hvis du bruger Snapchat meget, er der stor sandsynlighed for, at du har stået i en situation, hvor du gerne ville dele et tweet til den flygtige besked-app, men hvor du indså, at der ikke var nogen nem måde at gøre det på. Det lader til, at Twitter og Snapchat kender til dig og dine problemer med at dele. De to sociale medieplatforme har samarbejdet om at bringe indbygget tweet-deling til Snapchat med alle de funktioner, der findes i Snapchats fotoredigeringspakke. Så her kan du se, hvordan du deler tweets til Snapchat på iPhone.

Del tweets på Snapchat på iPhone og Android

I skrivende stund er funktionen kun tilgængelig på iOS. Android-understøttelse kommer dog snart. I mellemtiden, hvis du er Android-bruger, og du ønsker at få en lignende oplevelse på din smartphone, har vi en slags workaround, som du kan afprøve. Du kan gå over til den iPhone- eller Android-specifikke sektion af denne hvordan man gør fra tabellen nedenfor.

Sådan deler du tweets på Snapchat i iOS

Bemærk: Denne funktion understøtter kun deling af offentlige tweets. Beskyttede tweets kan ikke deles på Snapchat.

  • I Twitter til iOS-appen skal du finde det tweet, du vil dele på Snapchat. I dette tilfælde bruger jeg et af tweets fra GEAR-online Twitter-kontoen. Tryk på delings-ikonet nederst til højre på tweetet.
  • Du vil se en ny “Snap Camera”-mulighed her, tryk på den.
  • Nu er vi i Snapchat-appen. Lige nu kan du ikke flytte tweetet rundt eller gøre meget med det. Men vær tålmodig. Klik på et billede af noget af det, du vil bruge i snapchat.
  • Du kan nu flytte tweetet rundt, ændre størrelsen på det og også rotere det. Desuden får du adgang til alle de sædvanlige redigeringsværktøjer, som Snapchat tilbyder, så du kan redigere din snap efter hjertens lyst.
  • Når du er færdig, trykker du på send-pilen. Vælg de venner, du vil dele dit snap med, eller tilføj det til din historie, og det var det hele!
Læs også  Få vist "eksempel" af hjemmeside i Google Chrome på Android (sådan gør du)

Bemærk: Hvis du ikke kan se indstillingen “Snap Camera” i Twitter, skal du sørge for, at både Twitter og Snapchat er opdateret til den nyeste version på din iPhone. I mit tilfælde var jeg også nødt til at fjerne Twitter fra skærmen Seneste apps på min iPhone, før indstillingen dukkede op, så det kan du også prøve.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan deler du tweets til Snapchat på Android

Denne integration mellem Snapchat og Twitter kommer snart også til Android, men indtil da kan du bruge følgende løsning for at dele tweets i dine snaps.

  • Tag et skærmbillede af det tweet, du vil dele, og åbn det i Snapchat. Tryk på menuen med de tre prikker øverst, og vælg “Rediger snap”.
  • Tryk nu på sakseikonet i værktøjslinjen, og tegn en omrids omkring tweetets krop. Dette vil forvandle tweetet til et klistermærke.
  • Opgiv den aktuelle snap, og klik på et billede af det, du vil dele tweetet med. Tryk på klistermærkeikonet på værktøjslinjen.
  • Naviger til de klistermærker, du har lavet, ved at trykke på sakssikonet som vist nedenfor. Vælg det klistermærke, der hører til tweetet. Ændr størrelsen og roter det, som du vil, og placer det på det ønskede sted på din snap.

Det er det. Ja, det er ikke så rent som selve integrationen er, men indtil da er dette en rimelig anstændig måde at tilføje tweets på dine snaps på. Desuden kan du endda tilføje linket til tweetet i dit snap med URL-værktøjet, så folk kan se tweetet i Twitter, hvis de ønsker det.

Læs også  Sådan deaktiveres meddelelse om iMessage-omtaler på iPhone

Del nemt tweets på Snapchat

Personligt bruger jeg kun Snapchat, fordi jeg har et par virkelig lange streger med mine venner og familie, og jeg ønsker bare ikke, at disse streger skal slutte. Men hvis du er en stor Snapchat-bruger, og du kan lide at dele sjove eller interessante tweets på Snapchat, bør denne integration helt sikkert være nyttig for dig. I hvert fald for dem af jer, der bruger en iPhone. For resten kan du bruge vores løsning ovenfor, og ja, integrationen vil snart være på vej til Android, så hold øje med den.