Sådan planlægger du gratis e-mails på Gmail

26. juli 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

Gmail er den største gratis e-mail-udbyder i verden. Hvis du har en personlig e-mail, er der stor sandsynlighed for, at du bruger Googles gratis e-mailtjeneste. Gmail er populær, ikke kun fordi den er virkelig nem at oprette og bruge, men også fordi den altid er på forkant med e-mail-teknologien. Når det er sagt, er der nogle funktioner, som mangler i Gmail; muligheden for at planlægge e-mails er en af dem. Hvis du bruger e-mail meget, ved du, at muligheden for at planlægge e-mail er en uundværlig funktion.

Planlægning af e-mail giver dig mulighed for at sende e-mails på et tidspunkt, hvor der er størst chance for, at de bliver læst. Antag, at din potentielle kunde læser e-mail først om morgenen. Du kan enten stå tidligt op om morgenen og sende e-mailen, eller du kan planlægge e-mailen, når du har fri, så du ikke behøver at stå op for at sende en e-mail. Dette er virkelig praktisk, når du arbejder med folk, der bor i forskellige tidszoner. Så hvis du ønsker at kunne planlægge e-mails i Gmail, kan du se her, hvordan du kan gøre det.

Gmail e-mailplanlægning:

Som jeg nævnte i starten, har Gmail ikke en indbygget måde at planlægge e-mail på. Der er dog forskellige tjenester, som giver dig mulighed for at integrere e-mail-planlægger i Gmail. I denne artikel vil vi tage et kig på de bedste gratis tjenester, som kan hjælpe dig med at gøre det.

Planlægning af e-mails på Gmail Web (Chrome)

Hvis du bruger Gmail på nettet, kan du nemt bruge en udvidelse for at få integration af e-mailplanlæggeren. Min foretrukne gratis udvidelse til Gmail scheduler-udvidelse er udvidelsen “Schedule Email” til Chrome. Når du har installeret den, kan du forbinde din Gmail-konto med udvidelsen. Nu vil du, når du skriver en e-mail i Gmail, se en knap til planlægning af e-mail nederst til venstre lige ved siden af knappen “Send”. Klik på knappen, og indstil derefter det tidspunkt, hvor du vil sende e-mailen.

Læs også  Sådan afinstallerer du Cortana fra Windows 10
Artiklen fortsætter under annoncen

Installer Schedule Email: Gratis

Planlægning af Gmail-mails på Firefox, Safari og mere

Hvis du vil have en enkelt udvidelse, der fungerer på tværs af webbrowsere, skal du bruge “Boomerang for Gmail” udvidelsen. Denne udvidelse er virkelig kraftfuld og giver dig ikke kun mulighed for at bruge Send senere-funktionen på Gmail, men giver dig også mulighed for at oprette opfølgende e-mails, indstille påmindelser og meget mere. Det eneste problem ved at bruge denne tjeneste er, at den gratis version af Boomerang kun giver brugerne mulighed for at planlægge 10 e-mails pr. måned. Hvis du vil have mere, skal du tilmelde dig den betalte version, som starter ved 4,99 $/måned.

Installer Boomerang for Gmail: Gratis, starter ved $4.99/måned

Planlægning af Gmail-mails på Android- og iOS-enheder

Gmail-appen understøtter ikke muligheden for at planlægge e-mails, så vores eneste håb er at bruge en tredjeparts e-mailklient. Der er en række e-mail-klienter, der understøtter denne funktion, men de fleste af dem er betalte. Hvis du vil have en gratis Gmail-planlægger til Android- og iOS-enheder, er den bedste mulighed “Spark” email.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg har brugt Spark i de sidste par år på min Mac og iPhone, og det er en af de bedste e-mail-apps på markedet. Tidligere var Spark kun tilgængelig til Apple-enheder, men for nylig har udviklerne af Spark også lanceret en Android-version. Så uanset om du bruger en Android- eller iOS-smartphone, kan du bruge denne app. Du skal blot downloade appen ved hjælp af nedenstående links og logge ind med din Gmail-konto. Når du nu er ved at skrive din e-mail, skal du trykke på e-mailplanlæggerknappen og nemt planlægge dine e-mails.

Læs også  Sådan tager du et skærmbillede i Realme UI

Bemærk, at Spark Mail tilbyder en betalingsversion, men muligheden for at planlægge e-mail er en del af det gratis niveau, og du behøver ikke at betale noget for at bruge disse funktioner. Faktisk er de fleste af Spark Mails funktioner gratis, da den betalte version mest er rettet mod erhvervsbrugere, der har brug for avancerede e-mail-funktionaliteter.

Install Spark: Android / iOS

SE OGSÅ: Android / iOS

Artiklen fortsætter under annoncen

SE OGSÅ:

Planlæg e-mails som en professionel på Gmail

Jeg håber, at denne lille vejledning kunne hjælpe dig med at tage sig af dine Gmail-planlægningsbehov. Hvis du havde problemer, mens du brugte en af de tjenester, som vi nævnte i denne artikel, så lad os vide det i kommentarfeltet nedenfor. Hvis der tværtimod er en bedre gratis e-mailplanlægningstjeneste, som du vil dele med os, vil din kommentar blive værdsat.