Sådan tillades utroede genveje i dit bibliotek på iOS 13 og iPadOS 13

19. november 2020 Slået fra Af Mathias

Apples genveje-app har åbnet dørene for masser af muligheder for iPhone og iPad. Uanset om det er lynlåsning / udpakning af filer med det samme, download af videoer med Instagram-historier eller sporing af prishistorikken på alle produkter på Amazon med lethed, har appen taget automatisering til et helt nyt niveau. Mens Apple tilbyder en kureret samling af genveje inde i appen, inkluderer tech-giganten desværre ikke mange tilbud skabt af et stadigt voksende genvejssamfund, der mærker dem som upålidelige af sikkerhedsmæssige årsager. Hvad hvis du vil slippe af med denne begrænsning og tillade utroede genveje i dit bibliotek på iOS 13 og iPadOS 13, så du kan få mest muligt ud af alle de seje genveje, du kommer på tværs af i naturen? Det viser sig, at der er en måde at få det gjort på – selv uden at bryde nogen regler.

Sådan tillader du ikke-tillid til genveje i dit bibliotek på iPhone og iPad

I betragtning af den store efterspørgsel efter out-of-the-box hacks , Apple måtte finde en måde, hvorpå iPhone-ejere kunne bruge eventuelle genveje. Derfor har tech-giganten inkluderet en tilvalgsmulighed i appen Indstillinger. Selvom det er rart at afprøve hurtige tricks til at udføre opgaver hurtigere, betaler det sig at se nærmere på hackene på forhånd og sikre, at din sikkerhed og dit privatliv ikke er kompromitteret. Så husk det, før du giver et skud til tredjepartsgenveje på din enhed. Med det sagt, lad mig gå igennem de hurtige trin!

1. Start appen Indstillinger på din iPhone eller iPad. Rul nu ned, og vælg ikonet Genveje .

Læs også  Sådan installeres Google Chrome på Android TV
Artiklen fortsætter under annoncen

To get started tap-on-Shortcuts-app

2. Tænd derefter kontakten for “Tillad ikke-tillid til genveje” under sektionen Deling af sikkerhed.

Allow Untrusted shortcuts

Bemærk: Hvis du har endnu ikke prøvet at downloade nogen utro, der ikke er tillid til, på din iPhone eller iPad, skiften bliver gråtonet og kan ikke tændes. Så skal du først prøve at installere en. I mit tilfælde prøvede jeg først at installere InstaSave-genvejen (direkte link). Da jeg modtog en popup, der sagde, “det kan ikke åbnes, fordi dine genveje sikkerhedsindstillinger ikke tillader utroede genveje,” bankede jeg på OK. Derefter kunne jeg tænde denne skifte. (tjek det nedtonede venstre billede ovenfor)

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Nu vises en popup på skærmen, der siger, “ Apple gennemgår ikke genveje uden for galleriet. Kørsel af genveje fra ikke-betroede kilder kan sætte dine personlige data i fare . ” Tryk på Tillad at fortsætte på egen risiko og indtast derefter din adgangskode.

Tap on Allow

Det er det ! Fremadrettet kan du installere genveje på din iOS 13- eller iPadOS 13-enhed uden for galleriet uden hikke. De vil blive mærket som ikke-tillid til genveje.

Artiklen fortsætter under annoncen

Install Untrusted shortcuts in iOS 13

Brug dine foretrukne Siri-genveje uden vejspærring …

Så det er sådan, du kan installere eventuelle genveje på din enhed. Selvfølgelig lønner det sig at være ekstra forsigtig. Men der er så mange gode genveje (som den ovennævnte), der ikke er i stand til at finde deres plads i galleriet, at du ikke kan drage fuld fordel af genveje-appen, hvis du ikke tillader tredjepartsgenveje. Så udnyt denne mulighed for at åbne porten for nogle mest omtalte genveje, der anbefales af samfundet.

Læs også  Sådan får du Digital Wellbeing på enhver Android Pie-enhed (uden root)
Artiklen fortsætter under annoncen