Sådan deaktiveres Link Preview i iOS 13 Safari på iPhone og iPad

19. november 2020 Slået fra Af Mathias

Safari til iOS 13 har en hel del bemærkelsesværdige funktioner som downloadmanageren og muligheden for automatisk at lukke alle faner. Men den nye tilføjelse, som jeg hader, er evnen til at vise linkeksemplet på enhver webside. Mens linkeksemplet kan være nyttigt for mange, der ønsker at kigge på, hvad en bestemt webside har at tilbyde, inden de besøger webstedet, er denne funktion ikke gået godt sammen med min smag. Som det meste af tiden, når jeg længe trykker på et link, er det til at kopiere det og ikke se dets forhåndsvisning. Og jeg tror ikke, jeg er den eneste, der finder denne funktion irriterende. Heldigvis er der en hurtig måde at deaktivere forhåndsvisning af websider i Safari på iPhone og iPad. Hvis du også er i samme båd (som mig), skal du følge trinene for at deaktivere forhåndsvisning af Safari-link i iOS 13 og iPadOS 13.

Sådan deaktiveres forhåndsvisning af link i Safari på iOS 13 og iPadOS 13

Det tager næppe et par trin at slippe af med forhåndsvisning af websiden. Så afhængigt af dine behov kan du nemt skjule og vise dem. Mere markant kan du få det gjort lige fra webbrowser-appen på din enhed uden at skulle gå dybt ind i appen Indstillinger. Når det er sagt, lad os se de hurtige trin!

1. Åbn Safari på din iPhone eller iPad.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tap on Safari on iPhone

2. Gå nu over til en webside med et hyperlink. Derefter tryk og hold på linket indtil handlingsarket vises med forhåndsvisning af det valgte link.

Læs også  Del din WiFi kode ved hjælp af QR-koder på Android

Now touch and hold a web link

3. Tryk derefter på Skjul linkeksempel i handlingsarket.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hide Link Previews in Safari

3. Nu burde det have været alt for denne tutorial, hvis Apple ikke har ændret placeringen af denne knap i iOS 13.2 beta-opdatering. Så hvis du bruger iOS 13.2 eller en nyere version , skal du finde “Skjul linkvisning” -knappen øverst som markeret i billedet nedenfor.

Hiding Link Preivew in iOS 13.2

Artiklen fortsætter under annoncen

Fremad, når du rører ved og hold et hvilket som helst link, vises et handlingsark med destinations-URL’en. Bare tryk på den, så føres du til websiden. Senere, hvis du beslutter at bringe eksemplet på linket tilbage, skal du bare trykke på og holde et vilkårligt link på en webside og derefter vælge Vis linkeksempler .

show Link Preiew

Igen er knappen forskellige steder som vist på billedet ovenfor. Det venstre skærmbillede er til iOS-enheder, der kører builds ældre end iOS 13.2, mens højre side er til iPhones og iPads, der kører iOS 13.2 og nyere.

SE OGSÅ: Sådan deles Notes-appmapper på iPhone, iPad og Mac

Artiklen fortsætter under annoncen

Fjern let linkeksempel i Safari i iOS 13

Så det er sådan, du kan se link-URL’er i Safari ved at holde de uønskede forhåndsvisning af websiden væk. Gør mig ikke forkert, jeg tror stadig, at mange iOS-brugere synes, det er en værdig tilføjelse til lagerwebbrowseren. Da jeg foretrækker enkelhed og gerne vil have distraktionsfri browsing, har det ikke været i stand til at appellere til min smag. Men historien kunne være helt anderledes for mange brugere. Hvad siger du forresten om denne nye funktion? Jeg vil gerne have din feedback i kommentarerne.