Sådan deaktiveres eksplicit sprog for Siri på iPhone og iPad

19. november 2020 Slået fra Af Mathias

Forestil dig en situation, hvor du er hjemme blandt dine kære. Pludselig rammer et spørgsmål dig, og du påkalder straks Siri på din iPhone for at få det hurtige svar. Selvom den virtuelle assistent tilbyder dig det rigtige svar, bruger den et eksplicit sprog under samtalen. Ville du ikke føle dig flov? Mest sandsynligt ville du. Dette er hvor dette lille hack kan redde din dag ved at deaktivere eksplicit sprog for Siri på iPhone og iPad!

Sådan filtreres eksplicit sprog til Siri & Dictation på iPhone og iPad

iOS tilbyder en indfødt mulighed for at filtrere stødende sprog for Siri. Og når du først har slået denne funktion fra, holder den virtuelle assistent dårlige ord ude af sit ordforråd. Så hvis du ikke vil have den personlige assistent med en choker, især når du er omgivet af respektable mennesker (eller familiemedlemmer), kan du bedre filtrere eksplicit sprog til Siri og diktering på din iOS- eller iPadOS-enhed med det samme. Lad mig gå igennem de hurtige trin.

1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone eller iPad, og vælg derefter Skærmtid .

Artiklen fortsætter under annoncen

Launch Settings app and choose Screen Time

2. Tryk nu på Indholds- og fortrolighedsbegrænsninger og tænd derefter kontakten lige ved siden af Indholds- og fortrolighedsbegrænsninger .

Turn on Content and Restrictions in iOS 13

Bemærk: Hvis du har aktiveret adgangskode til skærmtid, skal du indtaste den nu, før du kan tænde denne switch.

3. Tryk derefter på Indholdsbegrænsninger .

Select Content Restrictions

4. Under afsnittet Siri skal du trykke på Eksplicit sprog . Og vælg derefter Tillad ikke . Derefter skal du afslutte appen Indstillinger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra nu af bruger Siri ikke længere stødende sprog. Så du kan komfortabelt bruge den personlige assistent hvor som helst uden nogen forlegenhed.

SE OGSÅ: 30 seje Siri-tricks, du bør prøve på dine iOS- og macOS-enheder i 2019

Forhindre, at Siri bruger dårligt sprog på iPhone og iPad …

Så det er den ligefremme måde at forhindre Siri i at bruge dårlige ord. Selvom det måske ikke er en must-have-funktion for mange, har jeg fundet det meget nyttigt. Da vi taler om Apples personlige assistent, vil jeg også anbefale dig at slette Siri og dikteringshistorik fra tid til anden for at beskytte dit privatliv. Og hvis du synes om seje Siri-genveje, skal du ikke gå glip af tricket for at tillade utroede genveje i iOS 13, da de kan forbedre automatisering i stor tid.

Artiklen fortsætter under annoncen
/ brugerdefineret css / .tdi_2_156. td-a-rec {text-align: center; } .tdi_2_156 .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_156.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_156.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_156.td-a-rec-img {text-align: center; }}