Sådan slettes søvnsporingsdata i iOS 14 på iPhone

2. oktober 2020 Slået fra Af Mathias

Sammen med muligheden for at måle lydstyrken på hovedtelefoner i realtid og automatisk reduktion af høj lyd fra hovedtelefoner er søvnsporing min favorit sundhedscentrerede funktion, der er ankommet i iOS 14. Mens jeg prøver at tilpasse dvaletilstand i tråd med mine behov løb jeg ind i alle de registrerede søvndata. Selvom jeg var tilfreds med nøjagtigheden af dataene, ville jeg fjerne de gamle data for at forhindre, at sundhedsappen blev rodet. Og jeg antager, at de fleste af jer ville være på samme side, hvis du er begyndt at bruge den indbyggede søvnsporingsfunktion til at forbedre din søvn. Lad mig vise dig, hvordan du sletter søvnsporingsdata på én gang i iOS 14 på iPhone.

Slet specifikke eller hele søvnsporingsdata på iPhone

Selvom processen med at rydde op i de forældede søvndata er ganske enkel, kræver det at komme lidt dybt ind i appen Health. Det er sandsynligvis grunden til, at ikke mange af jer måske har opdaget det.

For bedre styring af søvnsporingsdata giver Health-appen dig mulighed for at slette specifikke søvnsporingsdata eller fjerne hele poster på én gang. Så baseret på dine behov kan du vælge den foretrukne mulighed for at holde lagerhelseprogrammet pænt.

  1. Start Health-appen på din iPhone.

Open Health app

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Tryk nu på fanen Gennemse nederst til højre på skærmen.

Tap on the browse tab

3. Vælg derefter Sleep .

Choose Sleep option

4. Derefter skal du rulle helt ned og trykke på Vis alle data .

Tap on Show All Data

5. På denne skærm skal du se en lang liste over alle de registrerede søvndata. Tryk på knappen Rediger øverst til højre på skærmen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Make sure to tap on Edit button

Fjern specifikke søvnsporingsdata

Hvis du ønsker at slippe af med bestemte data, skal du trykke på den røde knap til venstre for de registrerede data og derefter trykke på Slet for at bekræfte.

Delete Sleep Tracking Data

Artiklen fortsætter under annoncen

Slet alle søvnsporingsdata på én gang

Hvis du vil udslette alle søvnsporingsdata på én gang, skal du trykke på knappen Slet alt øverst til venstre på skærmen og bekræfte .

delete all sleep data

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er stort set det!

Administrer dine søvnsporingsdata med lethed

Så det er sådan, du kan tage kontrol over søvnsporingsdata i sundhedsappen. Hvis du ikke ønsker, at app-sundhedsappen bliver rodet eller ønsker at starte en ny sporing af din søvn, skal du bruge ovenstående tutorial til at slette data om søvnsporing.

Når vi taler om iOS 14, vil jeg gerne fange din opmærksomhed mod nogle af de seje indlæg som de bedste tredjepartshjemmeskærm-widgets ved hjælp af brugerdefinerede appikoner og tipene til at få mest muligt ud af startskærmen widgets. Tjek dem, hvis du ikke kunne indhente disse iOS 14-guider.