Sådan blokeres pop op-annoncer på Android

27. november 2020 Slået fra Af Mathias

Mens Android virkelig er fantastisk til tilpasning, åbner det også mange døre for apps til vildledende at erhverve tilladelser og udnytte dem til at skubbe annoncer. Det er en af grundene til, at du ser pop-up-annoncer i fuld skærm på Android-enheder. Der er dog nogle nemme måder, du kan deaktivere denne slags påtrængende annoncer på. I denne artikel har jeg delt nogle enkle og ligetil trin for at blokere pop op-annoncer på Android. Sammen med det har jeg også nævnt måder at minimere påtrængende annoncer på Chrome på. Når det er sagt, lad os begynde artiklen uden nogen forsinkelse.

Bloker pop op-annoncer på Android

Nedenstående trin fungerer på alle Android-versioner inklusive Lollipop, Marshmallow, Nougat, Oreo og de nyeste OS-versioner. Ved at følge disse trin vil du også være i stand til at stoppe omdirigeringer til spammy-websteder, fjerne vildledende links og generelt forbedre Chromes sikkerhed. Når det er sagt, lad os gennemgå trinnene.

1. Hvis du får pop op-annoncer i fuld skærm ud af ingenting, skal det være nogle useriøse apps, der bruger den særlige Android-tilladelse til at skubbe fuldskærmsannoncer på din skærm. For at finde den skyldige skal du åbne siden Indstillinger og søge efter “Vis over andre apps” . Åbn det nu. Hvis din enhed er på Nougat eller senere, skal du søge efter “Vises øverst” eller “Displayoverlay”.

block pop-up ads on android

2. På den næste side skal du trykke på den samme menu og du får en liste over apps med denne særlige tilladelse. Det giver apps mulighed for at vises eller vise et pop op-vindue oven på andre apps.

How to Block Pop-up Ads on Android 4

3. Gå nu gennem applisten og deaktiver de mistænkelige apps . Hvis du ikke er i stand til at fange den skyldige app, skal du deaktivere alle apps på én gang og begynde at give tilladelse en efter en med de pålidelige. Når du har fundet den skyldige app, skal du afinstallere den helt eller holde tilladelsen deaktiveret, hvis appen er vigtig for dig.

Artiklen fortsætter under annoncen

block pop-up ads on android (2)

4. Hvis du bruger Chrome på Android, kan du muligvis støde på fuldskærms- og påtrængende annoncer, mens du surfer på internettet. For at blokere disse slags pop op-annoncer skal du åbne Chrome og gå over til Indstillinger. Her ruller du ned og åbner “Webstedsindstillinger” .

Sådan blokeres pop op-annoncer på Android

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Dernæst åbner “Pop-ups og omdirigeringer” og sørg for, at skiften er deaktiveret.

How to Block Pop-up Ads on Android 3

6. Igen skal du gå tilbage og åbne “Annoncer” og deaktivere skiftet. Dette blokerer de påtrængende eller vildledende annoncer.

Sådan blokeres pop op-annoncer på Android

7. Derudover kan du også aktivere “Lite Mode” eller “Data Saver” -tilstand fra siden Indstillinger. Det indlæser websiderne fra Googles servere, så det fjerner alle unødvendige elementer som pop op-annoncer, tunge annoncebannere og vildledende links.

Sådan blokeres pop op-annoncer på Android

Stop fuldskærms pop op-annoncer på Android helt

Så det er sådan, du kan blokere pop op-annoncer på Android og Chrome. Som jeg sagde ovenfor, er det for det meste nogle apps, der udnytter den særlige tilladelse og viser påtrængende annoncer på skærmen. Du kan dog nemt konfigurere indstillingerne og deaktivere tilladelsen helt. Så det er alt fra os. Hvis du stadig får annoncer på din skærm ud af det blå, skal du kommentere nedenunder og fortælle os problemet detaljeret.

/ brugerdefineret css / .tdi_2_faf.td-a- rec {text-align: center; } .tdi_2_faf .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_faf.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_faf.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_faf.td-a-rec-img {text-align: center; }}