Sådan vises afviste begivenheder i Kalender-appen på iPhone og iPad

2. oktober 2020 Slået fra Af Mathias

Forestil dig en situation, hvor du planlægger en begivenhed i fuld gang ved hjælp af appkalenderappen. Når din planlægning er overstået efter arbejdstid, husker du pludselig, at du faktisk havde afvist begivenheden på grund af forudgående engagement. Ville du ikke være irriterende over dig selv for ikke at vide det på forhånd? Mest sandsynligt ville du. Hvis du ikke vil møde sådanne situationer, skal du sørge for at vise afviste begivenheder i Kalender-appen på din iPhone eller iPad.

Se afviste kalenderbegivenheder i Apple-kalenderen

Mens muligheden for at se de ubekræftede begivenheder har eksisteret i appkalenderappen i årevis, har Apple lidt lagt den under wraps. Måske vil tech-giganten holde grænsefladen pæn. Uanset hvad der kunne være årsagen til ikke kun at slå den fra som standard, men også sætte den lidt ude af syne, synes jeg det er meget nyttigt. Lad mig hjælpe dig med at bringe det i aktion!

1. Start Kalender -appen på din iPhone eller iPad.

Launch Calendar app on iPhone or iPad

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Nu kan du muligvis modtage en popup, der siger “Tillad kalender at få adgang til din placering?” Tryk på Tillad en gang eller Tillad, mens du bruger app for at lade appen bruge din placering til at estimere rejsetider til begivenheder og også forbedre dine placeringstjenester.

Allow Apps to access your location

3. Tryk derefter på Kalendere i nederste centrum.

Tap on Calendars option at the bottom center

4. Rul ned a for at afsløre Vis afviste begivenheder. Tænd derefter skifteren.

Turn on the toggle for Show Declined Events

5. Før du afslutter indstillingen, skal du trykke på Udført øverst til højre for at bekræfte ændringen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tap on Done

Kalenderappen viser fremadrettet alle de afviste begivenheder på din enhed. Da det er en tilvalgsfunktion, kan du slå den fra / til efter eget ønske.

Få kalenderapp til at vise ubekræftede begivenheder på iPhone og iPad

Så det er sådan, du kan se de afviste begivenheder i lagerkalenderappen. Selvom det kan være for lille en funktion til at garantere fuld opmærksomhed fra mange, men for dem, der ønsker at være i tråd med kommende begivenheder, kan dette vise sig at være en frelser. Hvad tager du på denne smarte funktion, og hvor finder du Apple Calendar mod de bedste tredjeparts kalenderapps.

Artiklen fortsætter under annoncen