Sådan skjules dine skjulte fotos i Apple Photos-appen på iPhone

21. august 2020 0 Af Mathias

Trods at hævde at være en privatlivets centreret platform, manglede iOS (ironisk nok) et bedre værktøj til at skjule fotos og videoer. Selvom du kunne skjule dine optagelser ved at føje dem til det skjulte album, var albummet let tilgængeligt fra fanen Albums. Den slags besejrede hele formålet med at skjule dine billeder. Bedre sent end aldrig har Apple endelig introduceret en levedygtig måde at skjule det skjulte album på Fotos i iOS 14 og iPadOS 14. Så her er, hvordan du kan skjule fotos fra Fotos-appen på iPhone og iPad.

Vis / skjul det skjulte album i fotos-app

Selvom jeg er temmelig tilfreds med den forbedrede funktionalitet til at skjule det skjulte album på iPhone og iPad, er der stadig en fangst, der skal huskes.

Så hvad er fangsten nu?

Når du skjuler den skjulte mappe på din iOS 14-enhed, forsvinder den fra appen Fotos. Husk dog, at det skjulte album altid er tilgængeligt i billedvælgeren. Det er gjort for at sikre, at du kan få adgang til dine personlige billeder fra andre apps uden nogen smerter.

En anden ulempe er, at indstillingen til at skjule og afsløre billederne ikke ligger bag et kodeord. Så hvis nogen ved, hvordan man deaktiverer skjul, kan de gøre det uden problemer. Når det er sagt, er det et godt første skridt i retning af at forbedre sikkerheden for dine fotos.

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Start appen Indstillinger på din iPhone eller iPad.

Sådan skjules dine skjulte fotos i Apple Photos-appen på iPhone

2. Nu skal du rulle ned og vælge Fotos .

Select Photo option

Artiklen fortsætter under annoncen
Læs også  Sådan deaktiveres forslag til Siri-låseskærm på iPhone

3. Dernæst skal du slukke for kontakten, der ligger lige ved siden af ​​ Skjult album .

Hide the Hidden Album in iOS 14 and iPadOS 14

Det er stort set det! Du har skjult det skjulte album på din iOS / iPadOS-enhed. Som nævnt ovenfor vises det ikke længere under fanen Albums og afsnittet Hjælpeprogrammer i sidebjælken Fotos på iPad. Dog vises det altid i billedvælgeren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du nogensinde vil vise det skjulte album i appen Fotos, skal du bare aktivere skiftet igen.

Skjul dine personlige fotos på iPhone og iPad

Så det er sådan, du kan holde dit skjulte album under indpakning. Selvom det kan synes at være en lille funktion for mange, for folk (som mig), der altid foretrækker at have et bedre beskyttelse af privatlivets fred for personlige ting, kan det være en bemærkelsesværdig funktion.

Bortset fra dette har iOS en række mærkbare privatlivscentriske funktioner, herunder muligheden for at deaktivere sporing, begrænse apps fra at få adgang til det lokale netværk og forhindre apps i at få adgang til din nøjagtige placering. Læs artiklerne ved at klikke på linkene og dele din feedback med os i kommentarerne herunder.

Artiklen fortsætter under annoncen