Sådan nedgraderes Windows 10 og tilbageførsel til Windows 10 / 8.1 / 8/7

5. december 2020 Slået fra Af Mathias

Windows 10 er et generelt godt operativsystem, der er ingen tvivl om. Brugere på tværs af spektret føler dog, at Windows 7 var meget enklere, let at bruge og gav bedre ydeevne. For at være ærlig er det sandt til en vis grad, da Windows 10 sendes med masser af bloatware og unødvendige funktioner og apps. For nylig lavede vi en artikel om, hvordan du fremskynder Windows 10 for at gøre det oppusteligt. Selvom du ikke ønsker at rulle tilbage til Windows 7, bryder nogle gange de nye Windows 10-opdateringer din pc, og det er klogere at tilbageføre til tidligere versioner af Windows 10 for at bruge det jævnt. I denne artikel har jeg delt tre enkle måder at nedgradere Windows 10 til det tidligere operativsystem eller bygge i nemme trin.

Nedgradering af Windows 10

Her lærer vi om alle metoderne til at nedgradere Windows 10. Du kan enten nedgraderes til Windows 7/8 / 8.1 eller den foregående Windows 10-arbejdsbygning . Der er tre måder at nå denne opgave på, og vi tager dig igennem dem alle. Så når det er sagt, lad os begynde med den nemmeste metode.

1. Nedgradere Windows 10 fra Indstillinger

Hvis du for nylig har opgraderet din pc til Windows 10 fra Windows 7/8 / 8.1, er dette den sikre metode til at nedgradere til det tidligere operativsystem. Processen er ret enkel og ligetil. Mens dine data ikke slettes i processen. Det anbefales stadig at tage backup af dine værdifulde filer og mapper . Lad os nu begynde med trinnene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk: Du kan ikke nedgradere Windows 10 ved hjælp af denne metode, hvis du har over 10 dage med Windows 10-opgraderingen. Så sørg for, at 10 dages grænse ikke er nået, før du forsøger at nedgradere din pc. Hvis du har over 10 dage, nedgraderer denne metode kun din pc til den sidst opdaterede version af Windows 10.

1. Tryk på “Windows” og “I” -tasterne med det samme for at åbne Windows-indstillinger. Klik her på “Opdatering og sikkerhed”.

1. Downgrade Windows 10 from Settings

2. Skift til “Recovery” -fanen, og du finder afsnittet “Gå tilbage til forrige version”. Klik på knappen “Kom i gang” lige under sektionen.

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Downgrade Windows 10 from Settings 2

3. Nu Windows fører dig gennem mange muligheder . Det vil spørge dig, om du vil beholde dine filer, programmer, drivere osv. Vælg i overensstemmelse hermed og fortsæt. Til sidst skal du klikke på “Gå tilbage til tidligere build” -knappen og din computer genstarter og starter nedgraderingsprocessen.

Læs også  Sådan ændres standard søgemaskine i Chrome på Windows, Mac, Android, iOS

1. Downgrade Windows 10 from Settings 3

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Efter et par timer starter din computer tilbage til det tidligere operativsystem. Nu kan du nyde din pc med tidligere Windows OS i fuld ære.

2. Nedgradere Windows 10 med Reset Tool

Hvis du har overskredet 10-dagesgrænsen, kan du nedgradere Windows 10 ved hjælp af Reset-værktøjet. Det giver dig mulighed for at gå tilbage til det første operativsystem, som din pc blev leveret med. Denne proces tørrer dog også dataene, så sørg for at sikkerhedskopiere alt nødvendigt. fra din pc. Husk, at nulstille pc’en til fabriksindstillingerne nulstiller din computer til det første installerede operativsystem , dvs. når du købte din pc. For eksempel, hvis din pc havde Windows 7, da du havde købt den, ville den nulstille til Windows 7. Hvis din pc oprindeligt havde Windows 10, ville den kun falde tilbage til Windows 10. Så husk det og fortsæt.

1. I lighed med de ovennævnte trin navigerer du til Windows-indstillinger -> Opdatering og sikkerhed -> skift til fanen Recovery. Klik her på “Kom i gang” under ” Nulstil denne pc ”sektion.

2. Downgrade Windows 10 with Reset Tool

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Nu åbnes et mini-vindue. Klik her på “Behold mine filer” for at holde dine data intakte. Ikke desto mindre tilrådes det at tage en sikkerhedskopi af dine data som en sikkerhedsforanstaltning.

2. Downgrade Windows 10 with Reset Tool 2

3. På det næste skærmbillede skal du klikke på “Kun det drev, hvor Windows er installeret” . Det nulstiller kun dit C-drev eller hvilket drev du har installeret Windows på.

2. Downgrade Windows 10 with Reset Tool 3

Artiklen fortsætter under annoncen

4. PC’en genstarter og starter nulstillingsprocessen. Efter et par timer starter din pc med fabriksstandardversionen af Windows.

Bemærk: Jeg har skrevet en omfattende guide til, hvordan du nulstiller Windows 10. Du kan tjekke min tutorial for detaljerede instruktioner, hvis du vil grave dybere.

3. Nedgradere Windows 10 til den forrige build

Hvis din Windows 10-pc fungerede fint, men på grund af en nylig opdatering til Windows 10 , din pc ikke starter op eller har ydeevneproblemer, så hjælper denne metode dig med at nedgradere din pc til den tidligere arbejdsversion . Her er de trin, du skal følge. Påmind igen, sørg for at tage backup af vigtige filer og mapper, før du prøver at nedgradere Windows 10.

Læs også  Sådan er du vært for en Spotify-lyttefest på Discord
Artiklen fortsætter under annoncen

1. Åbn gendannelsesvinduet ved at navigere til Windows-indstillinger -> Opdatering og sikkerhed -> skift til fanen Gendannelse. Klik her på på “Genstart nu” under afsnittet “Avanceret opstart” . Din pc starter på en avanceret startskærm.

2. Downgrade Windows 10 with Reset Tool 3

2. Hvis din pc slet ikke starter , så prøv at tænde og slukke for din pc 3 gange i træk. Skærmen “Automatisk reparation” skal vises. Klik her på “Avancerede indstillinger”, og det skulle føre dig til skærmen Avanceret opstart.

3. Downgrade Windows 10 to the Previous Build

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Klik på “Fejlfinding” på skærmbilledet Avanceret opstart.

3. Downgrade Windows 10 to the Previous Build 2

4. På det næste skærmbillede skal du klikke på “Avancerede indstillinger”.

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Downgrade Windows 10 to the Previous Build 2

5. Endelig finder du “Gå tilbage til den forrige build” mulighed. Klik på det, og din pc starter nedgraderingsprocessen. Efter et stykke tid starter din computer tilbage til den sidste arbejdsversion. God fornøjelse!

3. Downgrade Windows 10 to the Previous Build 4

SE OGSÅ: Sådan oprettes en fuld Windows 10-sikkerhedskopi i 2019

Artiklen fortsætter under annoncen

Nedgradering af Windows 10, som du vil

Så det var vores nemme guide til, hvordan man nedgraderer Windows 10 til det tidligere operativsystem eller build. Der er tre forskellige måder at nedgradere Windows 10 på, og du kan gennemgå en hvilken som helst af dem baseret på hvilke problemer du står over for. Samlet set skal den første metode være nok for dig. Men hvis du er forbi tilbageføringsperioden på 10 dage, skal du gå til den anden metode. Og i tilfælde af at du har problemer med den aktuelle version af Windows 10, kan du tilbageføre ved at følge den tredje metode. Så det kommer alt fra os. Hvis du stadig står over for problemer med Windows 10, så lad os det vide i kommentarfeltet nedenfor. Vi vil prøve at hjælpe dig.