Sådan installeres Fortnite på Android uden Play Store

18. august 2020 0 Af Mathias

Sidste uge gjorde Fortnite oprør mod Apple ved at bringe sin egen betalingsmulighed, som førte til dens udflugt fra App Store. Derefter fjernede Google Fortnite fra Play Store på grund af den samme overtrædelse af politikken. Alt dette har ført til en bitter krig mellem tre store enheder, og spillerne står overfor brosten. Ikke desto mindre er der i det mindste for Android en udvej, og du kan installere Fortnite fra andre kilder. Så i denne artikel bringer vi dig en kort guide til, hvordan du installerer Fortnite på Android uden Play Store. Vi har også nævnt en tutorial, hvis du står over for ethvert installationsproblem relateret til Fortnite på Android. Lad os nu gå igennem trinnene med det i tankerne.

Installer Fortnite på Android Without Play Store (2020)

Vi har inkluderet en generel guide til installation af Fortnite til kompatible Android-enheder uden at skulle bruge Play Store. Og så har vi nævnt en enkel guide til Samsung-enheder. Du kan også gennemgå den sidste guide, hvis du står over for ethvert installationsproblem.

  1. Installer Fortnite på kompatible Android-enheder
  2. Installer Fortnite på Android uden Play Store (til Samsung-enheder)
  3. App ikke installeret? Her er Fix for Fortnite

Installer Fortnite på kompatible Android-enheder

1. Åbn først Epic Games-siden for at downloade installationsprogrammet APK. Tryk på “Hent det på Epic Games-appen”. Når downloadet er afsluttet, skal du trække underretningspanelet ned og åbne APK .

Install Fortnite on Android Without Play Store

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Du får en sikkerhedsprompt. Tryk på “Indstillinger” og aktiver derefter vippet . Dette giver dig mulighed for at installere Fortnite på Android uden Play Store (dybest set fra andre kilder).

Læs også  Sådan reduceres automatisk den høje hovedtelefonlyd i iOS 14 og iPadOS 14

Install Fortnite on Android Without Play Store

3. Når du har gjort det, tryk på tilbage-knappen , og du vender tilbage til installationsside. Her skal du trykke på knappen “Install”, og Fortnite Installer installeres.

Install Fortnite on Android Without Play Store

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Nu, , åbn “Fortnite ” og tryk på “Installer” -knappen. Det er det. Så det er sådan, du kan installere Fornite på Android uden Play Store.

Install Fortnite on Android Without Play Store

Installer Fortnite på Android uden Play Store (For Samsung-enheder)

1. Hvis du har en Samsung-enhed, er det endnu lettere at få Fortnite til at køre uden Play Store. Bare åbne Galaxy Store og søg efter “Fortnite”. Du kan også klikke her for direkte at åbne Fortnite-siden i Galaxy Store. Derefter skal du trykke på “Installer”, og det vil begynde at installere Epic Games.

Artiklen fortsætter under annoncen

Install Fortnite on Android Without Play Store (For Samsung Devices)

2. Åbn nu Epic Games og installer Fortnite ligesom ovenstående metode . Så på denne måde kan du få Fortnite på Samsung Android-enheder uden Play Store.

App ikke installeret? Her er Fix for Fortnite

På nogle enheder, for det meste OnePlus, installeres ikke Fortnite-installationsprogrammet, hvilket er ret underligt. Efter at have tappet på APK, siger enheden straks “App Not Installed”.

App Not Installed? Here's The Fix for Fortnite

Efter yderligere undersøgelse opdagede jeg imidlertid, at Epic Games er installeret i baggrunden, men der er ingen direkte måde at starte den på. Du finder ikke genvejen i løfteraketten enten. Så for at få adgang til Epic Games på OnePlus-enheder, skal du gennem en anden rute. Sådan kan du gøre det.

1. Installer Aktivitetsstarter (Gratis) på din OnePlus-enhed, og åbn appen. Her skal du rulle ned og finde “Episke spil”. Udvid det, og åbn den første liste.

Artiklen fortsætter under annoncen

App Not Installed? Here's The Fix for Fortnite

2. Umiddelbart åbnes Epic Games, og du kan installere Fortnite uden problemer. Du kan også trykke og holde på listen for at oprette en hurtig genvej på hjemmet skærm. Det er alt.

App Not Installed? Here's The Fix for Fortnite

Få Fortnite-kørsel på Android uden Play Store

Så det er sådan du kan installere Fortnite på Android uden Play Store. Vi har tilbudt tre metoder til forskellige sæt Android-enheder, og du kan gennemgå dem til problemfri installation. Hvad angår OnePlus-enheder, vil jeg anbefale dig at bruge den specielle app til at starte Fortnite-installationsprogrammet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og hvis din Android-enhed ikke er berettiget til Fortnite, kan du finde de bedste Fortnite-alternativer fra vores liste. Alligevel er det alt sammen fra os. Hvis du fandt artiklen nyttig, skal du kommentere nedenfor og fortæl os det.