Sådan får du vist alle fotos i meddelelsestråde på iPhone og iPad

12. november 2020 Slået fra Af Mathias

Mens WhatsApp stadig er den mest populære messaging-app på tværs af platforme, tager iMessage kronen som den mest elskede messaging-app på tværs af iDevices. Og med rette, da Apples messaging-app er dybt integreret i økosystemet. Uanset om det er at dele sjovt elskede Animojis og Memojis, knogleskilte GIF’er eller fotos / videoer, giver stockmeddelelsesappen dig fleksibiliteten til at kommunikere efter dit hjertes smag. Men har du nogensinde ønsket at se alle dine fotos i beskedtråde på iPhone og iPad og vidste ikke, hvordan du gør det? Hvis ja, følg med for at administrere dine delte fotos og videoer via iMessage.

Se alle fotos i beskedtråde på iOS

iMessage giver dig mulighed for at tjekke de delte billeder og klip fra hver samtaltråd. Så afhængigt af dine behov kan du dykke ned i en bestemt samtaltråd og se filstørrelsen på hvert billede. Desuden har du også mulighed for at gemme et billede og endda dele det.

 1. Start appen Beskeder på din iPhone og iPad.

Tap on the Messages app on iPhone

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Gå nu ind i en samtaletråd , som delte billeder, du vil have adgang til.

Tap on a conversation thread

3. Tryk derefter på kontaktens navn øverst i midten.

Tap on the Contact name

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Tryk derefter på knappen “Info” .

Tap on the info button

5. Næste op, rul ned og tryk på Se alle . Nu skal du se hele biblioteket med delte fotos og skærmbilleder. Gennemse derefter hele biblioteket for at se dine fotos.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tap on See All

Det er værd at bemærke, at du også kan gemme og dele det specifikke foto. For at gøre det skal du trykke på knappen Del og derefter vælge Gem billede for at gemme det i dit fotobibliotek eller dele det via dit foretrukne medium.

Læs også  Sådan tager du et skærmbillede i Realme UI

share your photo

Bemærk:

Artiklen fortsætter under annoncen
 • For at lade dig let navigere på alle dine fotos / videoer og andre medier har iMessage tre faner med navnet Alle, fotos, skærmbilleder .
 • Som standard er Alle valgt. Så du kan trykke på den respektive fane for at dykke ned i det specifikke afsnit.

6. Hvis du vil se alle de delte billeder i listevisningen, skal du trykke på listevisningen knap. På den næste skærm skal du se listen over alle fotos og videoer sammen med deres filstørrelse.

Bemærk:

 • Desværre tilbyder iMessage ikke en måde at slette de uønskede fotos fra listevisningen.
 • Hvis du vil slippe af med alle de ubrugelige billeder, skal du gå ind i appen Indstillinger -> Generelt -> iPhone / iPad -> Beskeder . Tryk nu på Fotos / Videoer, og tryk derefter på knappen Rediger øverst til højre.
 • Vælg derefter de billeder, du vil fjerne, og tryk på sletningen -knappen.
 • Det er stort set det!

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Se alle fotos i beskedtråde på iPhone og iPad

  Så det er sådan, du kan holde styr på alle fotos og videoer i iMessage-tråde. Nu hvor du ved, hvordan du kan se dem, skal du få mest muligt ud af denne skjulte funktion for ikke kun at opleve nostalgi, men også stoppe de unødvendige billeder i at tilstoppe lageret på din iOS-enhed.

  Med iOS 14 har Apple forbedret lagerapps-appen kraftigt. Tilføjelsen af funktioner som fastgørelse og omtale har gjort det mere nyttigt. Hvad synes du om Messages-appen, og hvad er de ændringer, du vil se i den? Skyd dine tanker i kommentarerne nedenfor.

  Læs også  Hvad er Microsoft Safety Scanner, og hvordan du bruger det
  Artiklen fortsætter under annoncen