4 tip til forbedring af søvnsporing i iOS 14 på iPhone

12. november 2020 Slået fra Af Mathias

Søvnsporing er en bemærkelsesværdig tilføjelse til den allerede robuste Apple Health, der kan prale af en bred vifte af sundheds- og fitnessfunktioner, herunder muligheden for at kontrollere hovedtelefonens lydniveau i realtid og automatisk reduktion af højt hovedtelefonlyd. Indtil videre har jeg elsket at bruge den indbyggede sleep tracker til at holde styr på søvn og også forbedre den. Nogle brugere har dog rapporteret, at de ikke kan spore søvn nøjagtigt. Hvis du er stødt på det samme problem, kan du prøve disse tip for at forbedre søvnsporing i iOS 14 på din iPhone.

Tips til forbedring af søvnsporing på iPhone, der kører iOS 14 eller nyere

Så hvad kunne forhindre det byggede -i sleep tracker fra at registrere data nøjagtigt? Fra hvad jeg kan fortælle efter at have taget et nærmere kig på, hvordan søvnsporingsfunktionen fungerer, og brugt den til at holde en fane i min søvn lige siden den var tilgængelig i iOS 14 beta, kan det skyldes en anden fejl eller for mange distraktioner .

Desuden vil jeg ikke helt udelukke muligheden for en sjælden fejl, der kan hindre søvnsporeren. Under hensyntagen til alle disse ting har jeg foreslået løsninger, der kan vise sig at være nyttige til fejlfinding af rodet.

Artiklen fortsætter under annoncen
Indholdsfortegnelse +

Force Genstart din iPhone

Den allerførste løsning, som jeg vil foreslå, at du prøver, er at nulstille din enhed hårdt. Oftere end kraft genstart fungerer til at rette tilfældige problemer, der ser ud til at dukke op fra ingenting. Så det ville være klogt at give det et skud først op.

 • Hvis du har iPhone 8 eller en nyere version , tryk på og slip hurtigt knappen til lydstyrke op. Tryk derefter på og slip hurtigt knappen til lydstyrke ned. Hold nu sideknappen nede, indtil Apple-logoet vises på skærmen.
  • På iPhone 7/7 Plus, du skal holde både volumen ned-knappen og sideknappen nede, indtil Apple-logoet vises på skærmen.
 • Lad nu en dvale-session udføre for at finde ud af, om søvnsporing er forbedret eller ej.

  Tilpas perfekt søvnsporing

  Hvis den første løsning ikke har løst problemet med søvnsporing, skal du sikre dig, at du ideelt har tilpasset det. Health-app giver dig den nødvendige fleksibilitet til at finjustere søvnsporing efter dine behov. Så sørg for at det er i tråd med dit mål.

  Åbn Sundhedsapp på din iPhone og tryk på Gennemse fanen. Vælg nu

  Artiklen fortsætter under annoncen
   Sleep

  mulighed. Derefter skal du trykke på Rediger under afsnittet Dit skema. Dernæst skal du tilpasse din søvnplan og trykke på

   Udført

  øverst til højre på skærmen for at afslutte.

  Edit sleep tracker Bemærk:

  Artiklen fortsætter under annoncen
  • Hvis du har tendens til at blive distraheret af indgående alarmer under din søvn eller ofte bliver sent, skal du dreje i dvaletilstand og afvikling kan vise sig at være ret nyttigt. Wind Down advarer dig om at pakke dit arbejde og gå til din seng til tiden, søvntilstand sikrer, at distraktioner forbliver i skak. Tryk på Kom godt i gang under Konfigurer afviklingsgenveje, og indstil den derefter.
  • Sørg også for at tilføje dvaletilstand til Kontrolcenter (Indstillinger> Kontrolcenter), så du nemt kan tænde eller slukke for det.
  • Bare hvis du vil starte en ny start ved at udslette alle de tidligere søvnsporingsdata, skal du følge denne vejledning for at fjerne alle de registrerede søvnsporingsdata på din enhed.

  Tilføj manuelt sporingsdata

  Selvom der ikke er nogen benægter det faktum, at den indbyggede sleep tracker fungerer ganske godt til at spore søvn, jeg synes ikke den er fejlfri. Så bare hvis du ikke finder det op til mærket med hensyn til at registrere dine søvnoplysninger nøjagtigt, skal du udnytte muligheden for at tilføje søvndata manuelt.

  For at gøre det skal du starte Sundhedsapp på din

  Artiklen fortsætter under annoncen
   iPhone -> Gennemse -> Dvale -> Tilføj data

  . Indtast nu søvndataene og sørg for at trykke på Udført øverst til højre på skærmen for at afslutte.

  Opdater software på din iPhone

  Hvis sleep tracker bare ikke virker som forventet, er der ingen skade ved opdatering af softwaren. Jeg antager, at problemet kan skyldes en sjælden fejl, der muligvis forhindrer den i at fungere korrekt.

  Update software

  Som softwareopdatering ofte løser tilfældige / diverse problemer, du kan stole på, at det også løser problemet. For at gøre det skal du starte appen

  Artiklen fortsætter under annoncen
   på din iPhone -> Generelt -> Softwareopdatering

  . Hit nu Download og installer mulighed for at opdatere softwaren på din iOS-enhed som normalt.

  Forbedr søvnsporing på din iPhone i iOS 14

  Forhåbentlig har disse tip hjulpet søvnsporingsfunktionen til at fungere normalt på din iPhone. Hvis de har det, så lad mig vide det trick, der løste problemet. Desuden, hvis der er nogen anden løsning, der fungerer godt med hensyn til at løse dette problem, ville jeg være glad for at vide det også.

  Selvom Apple Health ser ret komplet ud takket være tilstedeværelsen af en række sundheds- og fitnesssporingsfunktioner som Cycle Tracking og Hearing Health, kan det ikke hævde at udmærke sig i hvert aspekt. Hvad er de nye funktioner og de bemærkelsesværdige ændringer, du vil se i den? Glem ikke at dele dine to cent. Update software

  Artiklen fortsætter under annoncen

Læs også  Hvad er Twitter Fleets, og hvordan bruges det?