Sådan får du Siri Go på fuld skærm på iOS 14 og iPadOS 14

21. juli 2020 0 Af Mathias

Efter den populære opfattelse er Siri’s helt nye kompakte UI både mere funktionel og flot. Som en ændring optager den virtuelle assistent ikke længere hele skærmen, når du påberåber den. Således ser din igangværende opgave ikke ud til at stoppe. Som standard tillader iOS, at den aktuelle app forbliver synlig, mens Siri er aktiv, så din samtale med den personlige assistent ikke synes at være en hindring for det igangværende arbejde. Men hvis du finder den synlige baggrund lidt distraherende, kan du vælge at få Siri til at gå på fuld skærm på iOS 14 og iPadOS 14 ved at sløre den aktuelle app.

Slør baggrunden, mens Siri er aktiv på iPhone og iPad

Bortset fra at lade dig sløre baggrunden, når Siri er aktiv, giver den nyeste iteration af iOS dig også mulighed for at aktivere transkription af din tale i realtid. Uanset om du mangler den gamle Siris brugergrænseflade eller foretrækker at få den virtuelle assistent til at transkribere din anmodning, kan du få transkriptionen tilbage.

Det er virkelig et godt skridt at holde nogle bemærkelsesværdige gamle elementer intakte, mens de omfavner den meget tiltrængte ændring. Med alt det sagt er det tid til at gå videre med de hurtige trin!

1. Start appen med indstillinger på din iPhone eller iPad for at komme i gang.

Open Settings app on your iPhone

2. Tryk nu på Tilgængelighed .

Choose Accessibility

3. Rul ned til bunden og vælg Siri.

Artiklen fortsætter under annoncen

Select Siri

4. Sluk for kontakten ved siden af ​​ Vis apps bag Siri.

Disable Show Apps Behind Siri switch

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er stort set det! Fra nu af vil iOS sløre baggrunden og give hele fokus på Siri.

Blur background while Siri is active

Senere, hvis du nogensinde beslutter at gå tilbage til standardruten, skal du følge de samme trin nævnt ovenfor og derefter tænde for Vis apps bag Siri switch til sidst.

Få Siri til at gå i fuld skærm ved at sløre baggrunden på iOS

Så det er måde at sløre den aktuelle app på, mens Siri er aktiveret til en distraktionsfri samtale. Selvom Apples virtuelle assistent stadig kan have en masse indhentningsarbejde at gøre for at udfordre overherredømmet fra Google Assistant, er alle enige om, at førstnævnte er enormt forbedret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Navnlig har Apple nu tilladt Siri at arbejde med tredjeparts musik apps som Spotify og også forbedret oversættelsesfunktionen. Er du tilfreds med Siris seneste forbedringer? Hvis nej, hvad er de områder, hvor du vil have det til at blive bedre? Fortæl os dine tanker i kommentarer.

Læs også  Sådan aktiveres HDMI-CEC på dit tv