Sådan bruges Meddelelser med Siri på Apple Watch i watchOS 7

24. juli 2020 0 Af Mathias

Den første udvikler-beta af watchOS 7 er her, og vi har testet den ud. Den nye opdatering inkluderer en masse nye funktioner, herunder muligheden for at spore din søvn eller endda indstille en privat MAC-adresse til din Apple Watch. Der er dog også en ny tilføjelse, der fløj lidt under min radar, inden jeg bemærkede det.

I watchOS 7 finder du en ny Control Center-skifte, og hvis du spekulerer på, hvad dette er, er det skift til meddelelse om meddelelser med Siri. Ja, det er endelig også tilgængeligt på Apple Watch.

Sådan bruges denne funktion.

Sådan bruges Meddelelse af meddelelser med Siri i watchOS 7

At få Siri til at læse dine meddelelser højt er en virkelig praktisk forbedring af brugervenligheden. Funktionen har været tilgængelig i iOS i et stykke tid, og mange af jer bruger måske endda den på din iPhone. Jeg ved det. Med watchOS 7, når som helst du tilslutter dine AirPods til din Apple Watch eller iPhone, vil skiftet blive aktivt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Denne funktion er aktiveret som standard, eller i det mindste blev den aktiveret som standard på mit ur. Så hvis du vil bruge det, skal du stort set bare bære dine AirPods, og det er det.

Hvis du ikke ønsker at bruge funktionen, kan du imidlertid midlertidigt deaktivere den ved blot at åbne Kontrolcenter og slukke for tænd / sluk. Desværre lade min Apple Watch Series 5 ikke lade mig slå dette fra, hvilket jeg antager er en watchOS 7-fejl, men det fungerer muligvis for dig. Selvom det ikke gør det lige nu, fungerer det på den stabile version af watchOS 7, så det er bestemt en praktisk funktion at have. Du kan også altid fjerne skiftet fra Kontrolcenter, hvis du slet ikke bruger det.

Læs også  Sådan gendannes tilfældigt slettede noter på iPhone og iPad

Sådan bruges Meddelelser med Siri på Apple Watch i watchOS 7

Selv om jeg finder det nyttigt, som det er, kan folk med mobiltelefoner Apple Watchs muligvis sætte pris på det endnu mere. Med denne funktion kan du gå rundt på din dag uden at holde din iPhone med, og Siri læser dine beskeder, når de kommer ind. Det vil også vise sig at være praktisk, når du er på flugt og ikke ønsker at læse meddelelsen fra dit håndled. Så hvad synes du om denne nye watchOS 7-funktion? Fortæl os det i kommentarerne.

Artiklen fortsætter under annoncen