Sådan bruges WhatsApps nye avancerede søgefunktion

11. august 2020 0 Af Mathias

Siden lanceringen i 2009, blev WhatsApp videre til den mest populære messaging-platform globalt. Med over 2 milliarder brugere over hele verden bruges messaging-platformen af ​​næsten 30% af verdens befolkning. Brugere elsker WhatsApp, fordi det for det første er gratis, og for det andet tilbyder det en masse praktiske funktioner. For nylig sluttede messaging-platformen sig til ”Dark Mode” -klubben. Imidlertid gik en anden smuk funktion / ændring helt under radaren, og det er “Avanceret søgning”.

Nu undrer du dig måske: “Vent, WhatsApp har allerede en søgefunktion!” og du tager ikke fejl. Imidlertid ændrede udviklerne med en nylig opdatering den eksisterende funktion for at gøre den meget mere nyttig. Tidligere viste søgefunktionen kun søgeresultaterne for chatvinduerne. Nu kan den “avancerede søgning” give dig resultater for næsten alt hvad du har behandlet i appen. Appen viser nu resultater for fotos, videoer, GIF’er, dokumenter, links og lydfiler . Så lad mig fortælle dig, hvordan det fungerer.

Sådan bruges “Advance Search” på WhatsApp

  • Åbn WhatsApp og træk ned for at afsløre søgningen bar.
  • Tryk nu på linjen for at indtaste dit ønskede søgeudtryk eller sætning.

Bemærk: Når du trykker på søgefeltet, åbnes en rullemenu for at udføre søgningen i en bestemt kategori, der inkluderer – Fotos, GIF’er, Links, Videoer, Dokumenter og Audio. Hvis du leder efter en bestemt filtype, kan du bruge denne menu til at søge efter den.

Whatsapp ss

  • Nu, når du indtaster ordene, vil appen øjeblikkeligt give dig resultater fra alle kategorier, hvor det kan få relaterede varer.

Whatsapp ss 2

Hvis du f.eks. Søger efter siger “Coronavirus”, viser appen ikke kun resultater fra chats men fra en hvilken som helst kategori, det være sig fotos eller links. Hvis du har sendt eller modtaget links relateret til “Coronavirus” i appen, vises disse links også såvel som omtale af ordet i chats .

Denne funktion er nu en ret god ændring af den eksisterende søgning. Jeg tror, ​​at mange brugere vil drage fordel af denne ændring, som vi næppe kendte til. Nu er denne opdatering til appen blevet rullet ud til både Android og iOS. Hvis du ikke fik funktionen, skal du sørge for, at din app er opdateret. Bare download den seneste opdatering, så får du den med det samme.

Så hvad synes du om dette magtfulde søgeværktøj i WhatsApp? Bruger du det? Fortæl os det i kommentarerne.

Artiklen fortsætter under annoncen