Sådan bruger du Instagram til PC uden begrænsninger

20. juli 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

Instagram er hurtigt blevet en meget populær platform til at dele billeder og videoer. Da den er så populær, vil brugerne gerne have adgang til den på alle enheder. Instagram har dog altid været en platform, der først og fremmest er rettet mod mobiler, så der har ikke været meget udvikling på pc-fronten ud over at have et almindeligt websted. Og der er også visse begrænsninger på hjemmesiden, som begrænser brugeren i at uploade fotos og videoer direkte fra pc’en. Så for at overvinde disse irriterende begrænsninger er vi kommet med smarte hacks, som vil lade dig bruge Instagram på PC i sin helhed. I denne artikel udforsker vi alle de alternative måder, hvorpå du kan få Instagram til PC uden begrænsninger. Så lad os komme i gang.

Brug Instagram til PC uden begrænsninger i 2020

Som vi sagde, er der et par metoder, som du kan anvende for at bruge Instagram til PC uden begrænsninger. I denne artikel vil vi diskutere tre forskellige metoder. Den første er at bruge et browser hack. Den anden og tredje metode gør brug af de native og tredjeparts apps til Instagram på PC. Så lad os uden videre komme i gang, skal vi?

1. Brug Instagram til PC med browserhack

Instagram tilbyder en enkel og minimal webportal på PC, hvor du kan få adgang til de fleste af funktionerne i mobilappen. Den eneste begrænsning er, at du ikke kan sende medieindhold og dele historier direkte fra pc’en. Men der findes et smart hack, som gør det muligt at uploade billeder og videoer direkte fra pc’en. I dette afsnit vil vi vise dig, hvordan du bruger det.

1. Åbn Chrome-browseren på din pc, og besøg Instagrams officielle websted. Indtast nu dit login-id og din adgangskode for at få adgang til din konto.

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Når du nu er på Instagram-siden, skal du trykke på CTRL+SHIFT+I-tasten. Det vil åbne vinduet Inspect (Inspicere). Alt du skal gøre er at klikke på ikonet “mobile-tablet” øverst til venstre i konsolens øverste venstre hjørne. Det vil ændre størrelsen på Instagram til mobilvisning.

3. Nu skal du opdatere siden ved at klikke på “reload”-knappen. Derefter lukker du Inspect-vinduet.

4. Voila, du har Instagram-appen i mobilvisning med upload-knappen på din pc.

5. Nu kan du gå videre og lægge billeder og videoer op ved at klikke på “Tilføj”-knappen ligesom i mobilappen. God fornøjelse med at bruge Instagram på pc!

Læs også  Sådan blandes sange på iOS 13 Apple Music App
Artiklen fortsætter under annoncen

2. Brug Instagram til pc med den officielle desktop-app

I lang tid var Instagram begrænset til internettet for pc-brugere. Men nu har Instagram hævet deres niveau og bragt den officielle Instagram desktop-app på Microsoft Store. Nu kan du få adgang til alle Instagram-funktioner på pc, herunder upload af billeder og videoer. Ja, du hørte rigtigt. Her er trinene til at få den officielle Instagram desktop-app og lære, hvordan du kan sende medieindhold direkte fra pc’en.

1. Åbn Microsoft Store, og søg efter “Instagram”. Hvis du ikke kan finde den, kan du åbne via dette link.

2. Åbn den, og klik på “Get It”-knappen. Det vil starte installationen af Instagram til Windows OS. Derefter skal du klikke på knappen “Launch” (Start) for at åbne Instagram-appen på din pc.

3. Til sidst skal du indtaste dit Instagram-brugernavn og din adgangskode og klikke på knappen “Log ind”.

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Alle de vigtigste Instagram-funktioner, herunder Explore, Direct og Stories, er der og fungerer fint. Upload-knappen er dog ingen steder at se. Nå, men du skal ikke bekymre dig, bare tjek det næste trin.

5. Højreklik på Instagram-appen på Windows-opgavebjælken og klik på “New Post” (Nyt indlæg).

6. Så har du det. Nu kan du uploade billeder og videoer fra pc’en på samme måde som i mobilappen.

7. Endelig kan du nyde Instagram på den større skærm med alle funktionerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Brug Instagram til pc via apps fra tredjepart

Selvom du kan sende billeder og videoer på Instagram ved hjælp af ovenstående metoder, er der nogle få apps fra tredjepart, som giver stabilitet og nogle nyttige funktioner. For at give dig et smugkig kan du uploade fotos og videoer direkte til Instagram fra pc’en, planlægge et Instagram-opslag til at gå live på et foretrukket tidspunkt, få adgang til tonsvis af andre filtre og redigeringsværktøjer osv. Hvis du foretrækker at sende medieindhold på Instagram fra pc, kan disse apps være et godt alternativ. Her er de populære tredjeparts-apps til Instagram til pc.

Læs også  Sådan planlægges Instagram-indlæg og -historier vha. Kombinationsplanlægning

Bemærk: De ekstra funktioner i apps fra tredjeparter er helt sikkert fantastiske, men der er også en bekymring for privatlivets fred. Du bliver nødt til at dele dine Instagram-oplysninger med tredjepartstjenester. Så før du vælger disse tjenester, skal du tage hensyn til dit privatliv og derefter fortsætte.

1. Ramme

Ramme er en letvægts open source-app til Instagram, der fungerer ganske godt. Den bringer alle de grundlæggende funktioner, som man forventer af en Instagram-desktopklient. Funktionerne omfatter muligheden for at uploade billeder, understøttelse af mørk tilstand, understøttelse af Windows-tastaturgenveje, baggrundsopdatering og meget mere. Dette er en simpel Instagram-klient og bombarderer ikke brugerne med pro-funktioner og beder om penge for dem. Det er en gratis software uden skjulte gebyrer. For en desktop Instagram-oplevelse er dette en af de bedste tredjepartsapps, som du kan få.

Download Ramme for Instagram (Gratis)

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Pic Upload for Instagram

Pic Upload for Instagram gør præcis, hvad det siger. Det er en tredjeparts Instagram-app, som lader dig uploade billeder og videoer fra din pc. Appen er tilgængelig i Microsoft Store, så du kan få fat i den uden besvær. Grænsefladen er ret lig Instagrams standardbrugergrænseflade. Du har den sædvanlige upload-knap, og den fungerer på samme måde som mobilappen. Dybest set er det en Instagram-wrapper og fungerer for det meste godt. Men nogle gange, når du forsøger at uploade medieindhold, beder den dig om at betale penge, før du kan sende det. Ikke desto mindre kan du bruge denne app, fordi den gør jobbet tilstrækkeligt godt.

Download Pic Upload for Instagram (Gratis, køb i appen)

Nyd Instagram til PC uden nogen begrænsninger

Så det er vores guide til at bruge Instagram på PC uden begrænsninger. Da vi gik gennem trinene, kan vi se, at funktionerne er næsten der, men skjult i det skjulte. Instagram gør dette med vilje for at skille sig ud som en mobilførste platform. Ikke desto mindre kan du gennemgå trinene og bruge den metode, som du finder ønskelig. Jeg vil anbefale dig at bruge den officielle Instagram on Windows-app, da den er ret stabil og fungerer godt til næsten alt. Nå, det var alt fra os. Hvis du har nogle forslag, så lad os vide det i kommentarfeltet nedenfor.