Ny YouTube-video viser os præcis, hvordan Apples endnu ikke udgivne iPhone 13 ser ud

28. juli 2021 Slået fra Af Mathias

På trods af Apples bestræbelser på at holde kommende produkter hemmelige, har der ikke været mangel på iPhone 13-rygter i de seneste måneder. Med august lige rundt om hjørnet er det vist rimeligt at sige, at vi nu har et ret godt overblik over, hvad Apples næste generation af iPhone vil bringe på bordet.

Selv om der bestemt er en chance for, at Apple stadig har et par overraskelser i vente, er der allerede lækket en hel del iPhone 13-funktioner. Dette er selvfølgelig bare normalt for uudgivne Apple-produkter. Virkeligheden er, at Apples forsyningskæde simpelthen er for stor til at forhindre rygter i at blive lækket uger og nogle gange måneder i forvejen.

iPhone 13 design

Designmæssigt ligner iPhone 13 meget iPhone 12. Efter min mening er dette en god ting. Husk på, at iPhone 12 langt om længe gjorde op med det design med afrundede hjørner, som har defineret iPhone-formfaktoren i årevis. I stedet har iPhone 12 skarpere kanter, og selve designet minder om iPhone 4. Det giver ikke kun et slankere udseende, men gør også, at enheden er mindre tilbøjelig til at glide ud af hænderne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når det er sagt, vil der være nogle små ændringer i iPhone 13-designet. Til at begynde med hævder et iPhone 13-rygte, at kamerahullet vil være lidt tykkere. Derudover vil notch’en blive mindre. Mere specifikt vil den nye notch være 26,8 mm bred. Det er ca. 8 mm mindre end hakket på iPhone 12.

Læs også  Sådan aktiverer du YouTube's billede-i-billede-tilstand på din iPhone

En ny video, der viser, hvordan det endelige iPhone 13-design sandsynligvis vil se ud, kan ses nedenfor. Bemærk, at iPhone 13-kameraets justering vil se lidt anderledes ud.

Rygter om iPhone 13-funktioner: En bedre skærm

Hvad angår andre iPhone 13-rygter, er der en spændende nyhed, der fokuserer på skærmen. Ifølge rapporterne vil iPhone 13 Pro-modellerne være de første iPhones, der kan prale af en 120 Hz ProMotion-skærm. Denne funktion vil give mulighed for mere flydende scrolling og forbedret reaktionsevne.

Desuden vil Apples implementering ikke have nogen mærkbar indvirkning på batterilevetiden. Rapporter tyder på, at iPhone 13-skærmen automatisk vil skifte mellem 60 Hz og 120 Hz opdateringshastigheder baseret på brugsscenariet.

Artiklen fortsætter under annoncen

iPhone 13 låner måske en Apple Watch-funktion

Der er stor sandsynlighed for, at iPhone 13 vil være udstyret med en Always-On-skærm. Implementeringen vil sandsynligvis være af samme art som den, der allerede findes på Apple Watch.

Ifølge lækeren Max Weinbach vil denne funktion ikke kunne tilpasses.

“Det nuværende design ligner grundlæggende en nedtonet låseskærm,” sagde Weinbach tidligere i år. “Ur og batteriopladning er altid synlige. Meddelelser synes at blive vist ved hjælp af en bjælke og ikoner. Ved modtagelse vises meddelelsen normalt, bortset fra at skærmen ikke lyser helt op. I stedet vil den vise den, ligesom du er vant til nu, bortset fra at den er dæmpet og kun midlertidigt.”

Dette er en spændende funktion og er helt sikkert et iPhone 13-rygte, som vi håber, viser sig at være sandt.

Bedre kameraydelse

Som vi er kommet til at forvente, vil iPhone 13 introducere bedre kameraydelse over hele linjen. Ud over forbedret kameraydelse i svagt lys har vi set rygter om, at iPhone 13 også vil have bedre billedstabiliseringsfunktionalitet, et mere kompetent ultravidvinkelobjektiv og understøttelse af Portrættilstand under videooptagelse.

Den kendte analytiker Ming Chi-Kuo har via MacRumors videregivet følgende om Apples iPhone 13-kamera i slutningen af sidste år:

Supply-chain-analytiker Ming-Chi Kuo forventer, at blænden på ultravidvinkelobjektivet på iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max vil stige fra ƒ/2.4 til f/1.8 med en ny objektivsamling med seks elementer. Dette vil give mulighed for en mindre dybdeskarphed og meget mere lys til linsen, hvilket vil føre til betydeligt bedre billeder med ultravidvinkelobjektivet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udgivelsesdato

Hele Apples iPhone 13-linjeup vil efter sigende blive lanceret i slutningen af september. Selv om dette normalt er en selvfølge, har vi i de seneste år set nogle nye iPhone-modeller blive lanceret senere end normalt på grund af begrænsninger i forsyningskæden.