Dette er den nemmeste måde at opsætte din Valheim Dedicated Server på

9. juni 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

Valheim er det seneste åbne rollespil, der er kommet på markedet, og det har taget spilbranchen med storm. Titlen er i øjeblikket i tidlig adgang på Steam, men har allerede solgt hele 5 millioner eksemplarer siden lanceringen i begyndelsen af februar. Et væld af spillere er vilde med overlevelsesgameplayet, byggemekanikken og andre aspekter af spillet. Det bedste ved Valheim vil dog være det faktum, at du kan udforske vildmarken på egen hånd eller sammen med op til 10 ti spillere på en dedikeret server.

Hvis du nu falder i den sidste kategori og ønsker at tage ud på dette nordiske eventyr med dine venner, så er det en god idé at oprette en dedikeret server. Det vil gøre det muligt for alle at hoppe ind i spillet når som helst og gøre fremskridt. Ingen behøver at vente på, at den ene ven, der oprindeligt oprettede serveren, kommer online for at spille spillet. Selvom du altid kan vælge at gøre din pc til en server, er der en nemmere måde at oprette en Valheim Dedicated Server på. I denne artikel vil vi guide dig gennem trinene til, hvordan du nemt kan opsætte en dedikeret server.

Nemmeste måde at opsætte Valheim Dedicated Server (Guide)

I stedet for at gå igennem besværet med at omdanne din pc til en dedikeret server, foreslår vi, at du bruger cloud-hostingfirmaet Linode’s et-kliks Valheim-app. Det er nok den nemmeste måde at oprette en privat Valheim-server på, og den koster beskedne 30 dollars om måneden. Du kan vælge mere overkommelige planer afhængigt af dit behov. Så uden at spilde mere tid, lad os tage et kig på opsætningsprocessen.

  • Sådan opsætter du Valheim Dedicated Server

1. Gå ind på Linode’s hjemmeside og opret en ny konto, hvis du ikke allerede har en. Det kan tage lidt tid, før din konto bliver aktiveret.

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Når din konto er aktiveret, skal du logge ind på din Linode Cloud Manager-konto. Her skal du klikke på knappen “Create” øverst til venstre og vælge “Marketplace” . Du kan også klikke på knappen Markedsplads i navigationsmenuen til venstre.

Læs også  Guide: Aktiver "mørk tilstand" i Gmail på Sådan aktiveres mørk tilstand i Gmail på iPhone og Android

3. Derefter åbnes siden til oprettelse af Linode, og du kan se appen “Valheim” under afsnittet “Vælg app” i den forudvalgte Marketplace-fane.

4. Klik på appen ‘Valheim’ og rul ned til afsnittet ‘Valheim Options’. Her kan du indstille din servers navn og adgangskode. Du skal også vælge et Linode-serverbrugernavn, en adgangskode, en region samt et abonnement.

Bemærk: Valheim anbefaler 4 CPU-kerner og 2 GB RAM, så vi foreslår i første omgang, at du implementerer din Valheim-server på et 4 GB Dedicated CPU Linode-abonnement, som koster $30 om måneden. Du bliver opkrævet timevis baseret på dit forbrug, så du behøver ikke at betale det fulde beløb på forhånd. Hvis du planlægger at slette serveren eller har brug for færre hardwareressourcer i fremtiden, kan du ændre dit abonnement i overensstemmelse hermed.

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Når du har indtastet alle de nødvendige oplysninger, trykker du på knappen “Create” (Opret) for at implementere din Valheim-server. Det vil tage Linode omkring 20-30 minutter at opsætte serveren.

6. Du kan klikke på ‘Linode’ i navigationsmenuen til venstre for at se din server. Klik på den for at få flere oplysninger. Når du begynder at se graferne ‘Ressourceallokering’ under overskriften ‘Analytics’, betyder det, at din server er oppe at køre.

Du kan nu tilslutte dig din dedikerede Valheim-server og komme tilbage til at udforske, indsamle ressourcer, bygge baser eller dræbe bosserne. Vi har listet trinene for, hvordan du kan tilmelde dig en dedikeret server lige her.

  • Sådan tilmelder du dig Valheim Dedikeret Server

Når du har oprettet en dedikeret server, skal du følge nedenstående trin for at komme ind i Valheim-verdenen på din dedikerede server:

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Start Valheim op på din pc. Klik på “Start Game” og gå derefter til listen “Community Server” under afsnittet “Join Game”.

2. Her skal du klikke på knappen ‘Join IP’ og indtaste din Linode’s IPv4-adresse og port (2456) (2456). Du kan kopiere IPv4-adressen fra Linode Cloud Manager via dette link lige her.

3. Klik på “Connect” og indtast adgangskoden til den dedikerede server. Vent lidt, så er du klar til at starte dit vikinge-eventyr. Jeg har spillet på denne server i de sidste to dage og har ikke haft nogen problemer.

  • Overfør eksisterende Valheim-verden til en dedikeret server

Nu kan du enten starte din Valheim-rejse fra bunden eller overføre dit eksisterende rige til den dedikerede server. Førstnævnte vil involvere indsamling af ressourcer, bygning af en ny base og kamp mod alle bosserne igen. Hvis det er det, du har lyst til at gøre med dine venner, så gå i gang og få en eventyrlig tur. Men hvis du og dine venner allerede har gjort betydelige fremskridt i spillet og ønsker at fortsætte fremad, bør I overføre jeres allerede eksisterende realm til den dedikerede server.

Læs også  Sådan tager du skærmbilleder uden at bruge knapper på iPhone
Artiklen fortsætter under annoncen

For at overføre en allerede eksisterende Valheim-verden til en dedikeret server skal du følge nedenstående trin:

1. Gå til “C:Users[USER]AppDataLocalLowIronGateValheimworlds” mappen. Du skal kopiere denne sti, erstatte [USER] med din pc’s brugernavn og trykke på Enter.

2. Her skal du flytte .db-, .db.old- og .fwl-filerne til serveren. Du kan bruge LinuxGSM-motoren, der anvendes af mange cloud-tjenesteudbydere, eller bruge FileZilla til at oprette forbindelse til din server og overføre filerne.

3. Hvis du også bruger Linode, skal du overføre filerne til denne placering på serveren – “/home/user/.config/unity3d/IronGate/Valheim/worlds” og erstatte alle de eksisterende filer. Nu skulle du være klar til at fortsætte dit vikinge-eventyr derfra, hvor du forlod det på din pc.

Artiklen fortsætter under annoncen

Spil med venner uden at bekymre dig om båndbredde

Så ja, det er de trin, du skal følge for at oprette en dedikeret Valheim-server, som du kan deltage i når som helst med eller uden dine venner. Det giver dig ekstra båndbredde og vil være online til enhver tid. Hvis du planlægger et nyt nordisk eventyr, så gå i gang og prøv denne nemme 6-trins Linode Valheim-serveropsætningsproces med 6 trin. Del gerne dine erfaringer med os i kommentarerne nedenfor.