5 måder at skjule iPhone-apps i iOS 14 eller nyere

7. december 2020 Slået fra Af Mathias

Der er tidspunkter, hvor jeg foretrækker at skjule bestemte iPhone-apps fra nysgerrige øjne. Især når søskende / bedre halvdel begynder at vise mere interesse i at holde øje med, hvilken slags apps jeg bruger, eller jeg vil skjule mine private apps. Selvom Face / Touch ID fungerer godt til at forhindre uautoriseret adgang, er det ikke altid den bedste måde at beskytte personlige apps på. Og det er det, der tvinger mig til at se efter måderne til at skjule iPhone-apps i iOS 14 eller nyere. Hvis din historie er meget lig min, ville du elske at afsløre disse livreddende hacks (slags) til at skjule iOS-apps.

Tips og tricks til at skjule apps på iPhone (2020)

I denne artikel har jeg samlet begge klassiske og de helt nye tricks til at holde iOS-apps under wraps. Hele fokus er på at finde pålidelige hacks, der kan hjælpe med at skjule apps på iPhone.

Hvad et af disse tricks du skal bruge til at holde dine apps ude af syne, skal du tage et par enkle strategier i betragtning. Vej først og fremmest niveauet for trussel. Og for det andet, i hvilket omfang du vil skjule appen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du for eksempel mener, at dine personlige apps er i større risiko for at blive eksponeret, skal du vælge den metode, der giver fuld kontrol. Men hvis alt hvad du behøver er en enkel metode til at holde en app ude af syne, skal du gå efter et almindeligt sejlads, men alligevel effektivt trick. Med det sagt, lad os komme i gang!

Indholdsfortegnelse +

1. Brug skærmtid til at skjule apps på din iPhone

Skærmtid (tidligere begrænsninger) har længe været en ret pålidelig måde at holde visse iOS-apps ude af syne. Så uanset om du har at gøre med et uartigt barn eller et smart søskende, skal du bruge den indbyggede forældrekontrol til at skjule apps på din iOS-enhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at gøre det skal du åbne Indstillinger-appen på din iPhone -> Skærmtid -> Begrænsninger for indhold og privatliv . Sørg nu for, at kontakten til Begrænsninger for indhold og fortrolighed er tændt. Tryk derefter på Tilladte apps .

På denne skærm skal du se en håndfuld stock-apps inklusive kamera , Mail, FaceTime, Fitness, Health, Siri & Dictation, Wallet, iTunes Store og mere. Du skal blot slukke for skiftet lige ved siden af iPhone-appen som du vil skjule. Afslut derefter indstillingen. Ændringen træder i kraft med det samme. Hvis du nogensinde vil fjerne disse iPhone-apps, skal du vende tilbage til de samme indstillinger og derefter tænde skifterne for de respektive apps.

Hvad hvis du vil skjule andre (inklusive tredjeparts) iOS-apps ved hjælp af skærmtid? Nå, du kan også gøre det. Husk, at det giver dig mulighed for at skjule apps baseret på aldersgrænserne. For eksempel kan du vælge at skjule alle iPhone-apps med 17+ rating eller dem med 12+ rating. For at få det gjort skal du navigere til Indstillinger app -> Skærmtid -> Begrænsninger for indhold og privatliv. Sørg for, at skiftet til indholds- og fortrolighedsbegrænsninger er aktiveret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hide apps based on age rating

Tryk derefter på Indholdsbegrænsninger og vælg Apps . Derefter skal du vælge aldersgrænsen efter dine behov.

Hvad mere er, kan du også vælge at ikke tillade apps på din iPhone

Artiklen fortsætter under annoncen

. Når du vælger det, skjuler det alle iOS-apps, der spærrer nogle få vigtige som Indstillinger, Telefon, Beskeder osv. Jeg vil anbefale dig kun at gå til denne metode i radikale situationer, hvor du vil have et mere beskyttende skjold til dine apps .

2. Fjern iPhone-apps fra startskærmen

Med iOS 14 kan du vælge at fjerne apps fra startskærmen og få dem til at vises kun i appbiblioteket. Selvom det ikke er en bedre måde at skjule apps på, vil jeg anbefale dig at prøve det, bare hvis du leder efter et simpelt trick for at holde nogle apps ude af syne.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at skjule en app fra startskærmen skal alle du skal gøre er at trykke og holde på appikonet og trykke på Fjern app i pop op. Derefter skal du vælge Fjern fra startskærmen . Alternativt kan du gå over til appen Indstillinger -> App Store og derefter kun vælge App-bibliotek for at downloade nye apps direkte i App-biblioteket. Remove app from home screen 3. Skjul købte apps i App Store

Har du nogensinde følt behov for at skjule dine købte apps i appen Butik? Hvis ja, ville du være glad for at vide, at iOS tilbyder en måde at holde købte apps under wraps i App Store.

Bemærk, at når du skjuler en app i App Store, vises den ikke længere på listen over køb. Hvis du bruger Familiedeling, vises det hverken i familiemedlemmernes køb eller er tilgængeligt for familiemedlemmer til at downloade igen. Appen vises dog stadig i din købshistorik.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at få det gjort skal du åbne App Store på din iPhone -> Profil -> Købt -> Mine køb . Tryk nu på Alle fanen for at finde ud af alle de købte apps og vælge Ikke på denne iPhone ) for at få adgang til alle de apps, der ikke er tilgængelige på denne enhed.

Find nu den app, du vil skjule, og stryg derefter mod venstre fra højre kant og derefter ramte Skjul -knap. Det er stort set det! Fra nu af vises appen ikke på din indkøbsliste.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hide apps on iPhone

Hvis du nogensinde vil fjerne app, åbn App Store og tryk på din profil . Tryk på dit navn eller Apple ID, og vælg Skjulte køb

. Nu skal du se alle de downloadede apps. Find den pågældende app, og tryk derefter på knappen Hide apps using Screen Time for at downloade det igen.

4. Skjul apps fra Siri-forslag

Artiklen fortsætter under annoncen

Siri holder en fane over din brug og foreslår apps i overensstemmelse hermed. Derfor er du i stand til hurtigt at få adgang til apps, når du har brug for det. Mens jeg finder denne funktion ret nyttig, kan nogle mennesker måske tage kontrol over den på grund af privatlivets fred. Hvis det er dig, skal du navigere til Indstillinger-app -> specifik app -> Siri & Search

. Under På startskærmen sektion, sluk for kontakterne for Foreslå app og vis app i søgning.

hide apps from search

Det er værd at bemærke, at du har mulighed for at skjule forslag fra appen og endda forhindre, at den personlige assistent også viser indhold i søgningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Skjul iPhone-apps ved hjælp af mapper

At skjule apps ved hjælp af mapper er en gammel historie. Og de fleste af jer er måske allerede bekendt med det. Grunden til, at jeg har nævnt det, er imidlertid, at det stadig fungerer ganske pålideligt for at få et barn til at tro, at den bestemte app er skjult. Så hvis du vil have en enkel, men alligevel effektiv måde at skjule iOS-apps på, skal du holde det på din radar.

Hide apps using folder

Artiklen fortsætter under annoncen

For at skjule en app i mappen skal du blot træk en app og slip den på en anden app . Træk derefter appen til en anden side inde i mappen.

Bedre måder at skjule apps på iPhone

Derefter! Så det slutter vores artikel om måderne til at skjule iPhone-apps i iOS 14 eller nyere. Selvom iOS mangler en effektiv måde at skjule bestemte apps (både førsteparts og tredjeparts), er der måder at holde dem under wraps. Og efter hvad jeg kan fortælle, er de mere end praktisk at holde dit frække søskende (eller for den sags skyld nogen) gætte.

Hvilken af disse metoder bruger du forresten til at skjule apps på din iOS-enhed? Er det skærmtid eller den klassiske mappestrategi? Jeg ville være glad for at kende de hacks, der fungerer for dig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs også  Sådan tilpasses webstedsmeddelelser i Safari på Mac