Sådan slås automatisk ukendte og spamopkald til lydløs på iPhone i iOS 13

22. november 2020 Slået fra Af Mathias

Intet oprører mig mere end spam eller ukendte opkald, der ikke har noget at gøre med min virksomhed (eller hvad jeg end gør). De kommer ud af ingenting, distraherer din opmærksomhed og lader dig skrabe dig i hovedet. Selvom der er alle mulige måder og midler til at blokere spamopkald, havde et oprindeligt opkaldsblokeringsværktøj til iOS længe været på min ønskeliste. Det viser sig, at Apple endelig har introduceret en bedre måde til automatisk at stille ukendte og spamopkald på iPhone i iOS 13. I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du kan aktivere denne funktion.

Sådan slås automatisk ukendte og spamopkald til lydløs i iOS 13 eller nyere

Så hvordan fungerer denne funktion? Nå, Apple bruger Siri-intelligens til kun at tillade opkald at ringe til din iPhone fra din adressebog, Beskeder og Mail. Og det sender automatisk alle andre opkald til telefonsvarer. Du kan kontrollere disse uønskede opkald fra listen Seneste. Når det er sagt, lad os kigge på, hvordan denne nye funktion fungerer!

  1. Start appen Indstillinger på din iPhone, rul ned og tryk på på Telefon .

(

Artiklen fortsætter under annoncen

Scroll down and tap on Phone app

2. Tænd derefter kontakten for Silence Unknown Callers , der er placeret under afsnittet “OPKALDDæmpning og blokerede kontakter”.

Toggle the switch for Silence Unknown Callers

Det er det! Fremadrettet bliver både de ukendte og spamopkald tavs på dine iOS-enheder. Men opkaldene fra dine kontakter, meddelelser og e-mail fortsætter med at ringe som normalt. Som nævnt ovenfor har du mulighed for at kontrollere de ukendte eller spam-opkald fra listen Seneste.

Læs også  Sådan installeres og bruges ny Windows 10 Terminal App
Artiklen fortsætter under annoncen

SE OGSÅ: 10 tip til forbedring af sikkerhed og privatliv i iOS 13

Tag kontrol over spamopkaldene på din iOS 13-enhed

Så det er sådan, du kan bruge denne tilvalgsfunktion til at håndtere uønskede opkald på en bedre måde. Jeg har brugt det på min iPhone lige siden iOS 13 rullede ud. Og jeg har fundet det ret pålideligt. Selvom det er en smuk lille funktion ligesom tekstredigeringsbevægelser, der muligvis ikke griber masser af øjenkugler, vil det helt sikkert vinde ros fra mange iOS-brugere. Under alle omstændigheder, lad mig vide din feedback om det i kommentarerne nedenfor.