Sådan ser du film sammen med venner online

Sådan ser du film sammen med venner online

1. august 2020 0 Af Mathias

I kølvandet på Coronavirus er næsten alt fra arbejde til socialt samvær flyttet online. Et af de vigtigste aspekter af vores sociale liv er at se film sammen, men med den ‘bo derhjemme’ orden på plads virker forslaget en fjern fremtid. Men rol ikke, du kan stadig se film sammen med venner online. Der er webservices, der giver dig mulighed for at invitere dine venner og se film i komplet synkronisering med hinanden. Du kan videochat, sende beskeder og interagere hele tiden, mens du ser en film. Er det ikke fantastisk? Så i denne artikel bringer vi dig en omfattende guide til, hvordan du kan se film sammen med venner online. Vi har nævnt tjenester, der er kompatible med YouTube, Netflix, Prime Video, Hulu og mere. Med det i tankerne, lad os nu gå videre og lære at se film med venner online i 2020.

Se film sammen med venner online (2020)

   Metastream

  Metastream giver dig mulighed for at se film sammen med venner og familie online i komplet synkronisering og med en chatindstilling. Du behøver ikke oprette en konto eller gennemgå en kompleks installationsproces. Og det bedste ved Metastream er, at det understøtter en lang liste med online streamingtjenester inklusive Netflix, Hulu, YouTube og mere . Derudover er Metastream helt gratis, så det er fantastisk. Husk dog, at det ikke understøtter webcam og lydchat.

  1. Download Metastream-udvidelsen til Chrome eller Firefox.

  2. Åbn derefter Metastreams portal og vælg et visningsnavn. Klik derefter på “ Kom i gang “.

  Artiklen forsætter under annoncen

  Metastream Watch Movies Together with Friends Online

  3. Klik på den næste side “ Start session “.

  Metastream Watch Movies Together with Friends Online

  4. Klik her ” Tilføj medier “.

  Artiklen forsætter under annoncen

  Metastream

  5. Endelig kan du indsætte et hvilket som helst videolink fra internettet, det være sig en film eller et tv-show. Klik derefter på “Føj til session”.

  metastream Watch Movies Together with Friends Online

  Artiklen forsætter under annoncen

  6. Medieafspilning starter med det samme på din computer. Nu for at dele strømmen med dine venner, skal du klikke på knappen “Inviter” på “Brugere” vindue.

  metastream

  7. Kopier derefter linket og del det med dine venner. Når dine venner åbner linket på deres computer, vil du modtage en meddelelse om at godkende anmodningen. Klik på det grønne ikon i det samme “Brugere” -vindue, og dine venner deltager straks i strømmen.

  metastream

  Artiklen forsætter under annoncen

  8. Hvis du vil chatte med dine venner , skal du klikke på 3-punkts ikonet og åbne “Chat”. Chatboksen vises på venstre side af skærmen.

  metastream

  9. Bortset fra det kan du også klikke på “+” -knappen for at tilføje film og viser i en kø.

  Artiklen forsætter under annoncen

  metastream

  10. Fra nu af og fremover behøver du ikke åbne Metastreams portal manuelt . Hver gang du spiller en video på Netflix eller et andet streaming-site, skal du bare klikke på “Metastream” -udvidelsen på værktøjslinjen, og medieafspilningen flytter til Metastream. Derfra kan du dele strømmen med dine venner.

  metastream Watch Movies Together with Friends Online

  • Netflix Party

   Artiklen forsætter under annoncen

  Som navnet antyder, er Netflix Party en anden populær måde at se Netflix-film og TV-serier sammen med venner og familie. Det tilbyder problemfri synkronisering af afspilning og en chatbox til interaktion med venner , men husk, der er ingen webcam eller lydchat. Tjenesten er også helt gratis at bruge. Når det er sagt, har alle deltagere brug for et separat Netflix-abonnement for at deltage i festen.

  1. Download Netflix Party-udvidelsen til Chrome ved at klikke her.

  2. Åbn nu Netflix og spill din yndlingsfilm eller -visning. Klik derefter på ”NP” -udvidelsen på værktøjslinjen og klik på “Start Party” . Du kan aktivere afkrydsningsfeltet “Kun jeg har kontrol” for at begrænse afspilningskontrollerne til dig selv.

  Netflix Party Watch Movies Together with Friends Online

  Artiklen forsætter under annoncen

  3. Derefter genereres et link. Kopier nu linket og del det med dine venner .

  Netflix Party

  4. Når du har klikket på linket, deltager dine venner med det samme. Der er ingen godkendelsesproces her. Du kan spille, pause og hurtigt fremad, og den synkroniseres i realtid med dine venners afspilning. Derudover forbliver en chatbox aktiv på højre side til interaktion med dine venner.

  Artiklen forsætter under annoncen

  Netflix Party Watch Movies Together with Friends Online

  • Scener

  Scener er en anden platform til at se Netflix-film og shows sammen med venner online. Den bedste del af Scener er imidlertid, at det også muliggør webcam og lydchat . Grundlæggende kan du videochat samtidig, mens du ser film sammen online. Sådan kan du få det.

  1. Download Scener-udvidelsen til Chrome.

  2. Derefter bliver du automatisk omdirigeret til Scener’s websted. Her, oprette din gratis Scener-konto .

  Artiklen forsætter under annoncen

  Scener Watch Movies Together with Friends Online

  3. Nu logger ind på Netflix og åbn Scener-udvidelsen fra værktøjslinjen. Det åbner et separat vindue i venstre side. Klik her på “Opret privat teater”.

  Scener

  4. Klik derefter på “Næste” og derefter vælg “Ja” for at aktivere webcam.

  Artiklen forsætter under annoncen

  Watch Movies Together with Friends Online Scener

  5. Scener tilbyder dig et link. Kopier det og del det med dine venner .

  scener

  Artiklen forsætter under annoncen

  6. Nu skal dine venner først logge ind på deres Netflix-konto og derefter åbne Scener-linket. Derefter deltager de straks i strømmen. Du kan nu se Netflix-film og shows sammen med videochatsupport.

  scener Watch Movies Together with Friends Online

  • Syncplay

  Syncplay er for de brugere, der ønsker at se downloadede film med venner online. Synkronisering af afspilning er problemfri, og appen er helt gratis, da det er et open source-program. Derudover er Syncplay tilgængelig på Windows, macOS og Linux, så det er fantastisk. Husk dog, alle deltagere har brug for at downloade den samme filmfil på deres computer . Yderligere er installationsprocessen en smule kompliceret, så hvis du ikke har ekspertisen, kan du gå til webløsningerne nævnt ovenfor.

  Bemærk: Nedenstående proces gælder for alle deltagere. Syncplay Watch Movies Together with Friends Online

  Artiklen forsætter under annoncen

  1. Download Syncplay (gratis) og dit valg af medieafspiller. Syncplay er kompatibelt med VLC, mpv, MPC-HC og mere.

  2. Efter installationen skal du åbne Syncplay og vælge en hvilken som helst serveradresse i rullemenuen. Giv derefter dit værelse et navn og noter det. Klik derefter på “Gennemse” og vælg medieafspillerens EXE fil fra C-drev. For eksempel har jeg her valgt VLC. Klik nu på “Gem konfiguration og kør synkplay”.

  Syncplay

  Artiklen forsætter under annoncen

  3. Derefter åbnes både Syncplay og VLC automatisk. Klik på “File” i Syncplay-vinduet og vælg “ Open Media File “.

  Syncplay

  4. Vælg her videofilen og åbn den. VLC indlæser øjeblikkeligt filen. Klik derefter på afkrydsningsfeltet “ Jeg er klar til at se .

  Syncplay

  Artiklen forsætter under annoncen

  5. For at samle alle dine venner sammen skal du dele rummets navn på en deltager med alle andre . Indtast det nøjagtige navn i rumfeltet og tryk på knappen “Deltag i rummet”. Endelig vises alle i brugervinduet ovenfor. Hvis de aktiverer afkrydsningsfeltet “Jeg er klar til at se”, bliver ikonet grønt.

  Syncplay Watch Movies Together with Friends Online

  6. Endelig afspiller filmen på VLC , og den begynder at afspille på alle dine venners computere. Du kan spille, pause, hurtigt fremad, og det afspejler på alles computer. Du kan også bruge Syncplay’s meddelelsesvindue til at sende beskeder til dine venner. Så det er, hvordan du kan se downloadede film sammen online.

  Syncplay

  Artiklen forsætter under annoncen

  • Kast and Other Services

  Her vil jeg nævne nogle andre tjenester, hvor du kan se film sammen online. Tidligere var kanin en populær tjeneste til at se online indhold sammen, men snart blev det overført til en ny platform kaldet Kast. Mens Kast ser lovende ud til streamingformål, har den stadig ikke nogle af de grundlæggende kaninfunktioner. For eksempel kan du ikke afspille medier via en web-URL hverken fra YouTube eller Netflix. Du kan kun dele en applikationsvindue til at streame film . Men det giver ikke den bedste oplevelse, da andre ikke kan interagere med afspilningen, og kvaliteten forbliver under pari. Desuden har du langt bedre muligheder som Zoom og Skype til skærmdeling, så jeg vil ikke rigtig anbefale Kast til at se film sammen online.

  vemos Watch Movies Together with Friends Online
  vemos

  Du kan også gå til TwoSeven, der tilbyder videochatfunktioner, mens du ser film sammen på Prime Video, Hulu, og forskellige andre platforme. Du skal dog betale et abonnementsgebyr for at få adgang til nogle af funktionerne. Dernæst er der en ny lovende udvidelse kaldet Vemos, der giver dig mulighed for at videochat med venner, mens du ser Netflix og Prime Video. Caracal ser også ret flot ud, hvis du vil have en god bitrate, mens du ser film sammen online. Endelig kan du gå over til vores artikel om de bedste kaninalternativer for at finde en lignende løsning til online-co-overvågning.

  Artiklen forsætter under annoncen

  Se film og serier med venner online

  Så det er de 5 måder, du kan se film online med dine venner og familie. Selvom der er mange programmer og udvidelser derude, har vi kun valgt dem, der tilbyder stabil oplevelse med god bitrate. Derudover har vi også nævnt en trinvis vejledning til, hvordan man kan se downloadede film sammen med venner online. I tilfælde af at du står over for problemer, mens du konfigurerer en app, skal du kommentere nedenfor og fortæl os det. Vi vil bestemt prøve at hjælpe dig.

Læs også  GUIDE: Krypter sikkerhedskopier af iPhone eller iPad på Windows - Sådan gør du