Sådan sendes e-mails som vedhæftede filer i Gmail

28. september 2020 Slået fra Af Mathias

Google introducerede muligheden for at sende e-mails som vedhæftede filer i Gmail tidligere på ugen. Med denne nye implementering vil brugerne være i stand til problemfrit at vedhæfte e-mails i e-mails uden at spamme modtagerens indbakke med et dusin opfølgende e-mails.

“Afsendelse af e-mails som vedhæftede filer giver dig mulighed for at skrive en resumé-e-mail-besked til dine modtagere og vedhæfte det sæt understøttende e-mails, som modtagerne kan åbne direkte i deres e-mail-klient.”, skrev softwaregiganten i et blogindlæg.

Sådan sender du e-mails som vedhæftede filer i Gmail

1. Log ind på din Gmail-konto, skriv en ny mail ved hjælp af knappen “ Skriv ”, og vælg de e-mails, du vil vedhæfte i den e-mail, du er ved komponere lige nu.

How to Send Emails as Attachments in Gmail

2. Træk de valgte e-mails, og slip dem i Gmail-vinduet, som du kan se på billedet nedenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen
Sådan sendes e-mails som vedhæftede filer i Gmail

3. De valgte e-mails vises nu som vedhæftede filer i skrivevinduet, ligesom hvordan det ser ud, når du vedhæfter filer i e-mails. Alternativt kan du vælge e-mails og klikke på “ Videresend som vedhæftet fil “, der vises, når du klikker på det lodrette ikon med tre prikker.

Sådan sendes e-mails som vedhæftede filer i Gmail

4. Hvis du spekulerer på, hvordan de vedhæftede e-mails ser ud på modtagerens ende, skal du se på billedet nedenfor.

Sådan sendes e-mails som vedhæftede filer i Gmail

Som altid følger Google sit gradvis udrulningsproces, der bringer funktionen til brugere i faser. Hvis du ikke har funktionen endnu, skal du ikke bekymre dig. Det vises i din Gmail i de kommende uger.

Det var vores hurtige guide til at fortælle dig, hvordan du sender e-mails som vedhæftede filer på Gmail. Hvis du kan lide denne tutorial, skal du tjekke vores artikel om de bedste Gmail-tricks, hvor vi deler flere lignende smarte tip.

Læs også  Sådan tilføjer du widgets på Android
Artiklen fortsætter under annoncen