Sådan deaktiveres meddelelse om iMessage-omtaler på iPhone

Sådan deaktiveres meddelelse om iMessage-omtaler på iPhone

28. september 2020 Slået fra Af Mathias

Jeg elsker gruppemeddelelsesfunktionen på iMessage. Med iOS 14 har introduktionen af nye iMessage-funktioner som det integrerede svar og muligheden for at tagge eller nævne personer i gruppemeddelelser gjort det endnu bedre. Den nye omtale betyder dog også, at du modtager underretninger selv på dæmpede gruppetråde, hvis nogen nævner dit navn. I denne artikel vil jeg vise dig, hvordan du kan deaktivere meddelelsen om iMessage omtaler for at løse dette problem.

Deaktiver iMessage Mentions Notification på iPhone

Mens jeg vil beholde funktionen nævnt for dæmpede grupper, da det hjælper mig med at modtage underretninger om meddelelser, der er til mig uden konstant at blive bombarderet med underretninger for alle beskeder er der nogle grupper, som jeg vil have helt dæmpet.

Det eneste problem er, at du ikke kan gøre det gruppevis. Du kan enten deaktivere omtaleunderretning for alle grupper eller slet ingen. Så husk det, før du fortsætter med denne opsætning.

1. Åbn appen Indstillinger, og tryk på Beskeder.

Artiklen forsætter under annoncen

Tap on Messages

2. Her, rul ned for at finde skiftet “Underret mig” under “Nævn” og deaktiver det.

disable mentions notification

Det er det. Du modtager ikke underretninger om dæmpede tråde, selvom nogen nævner dit navn i gruppechatten.

Artiklen forsætter under annoncen

Fuldstændig dæmpning af gruppemeddelelser på iPhone og iPad

Som du kan se, er trinnene ret enkle. Jeg ville ønske, at Apple tillod mig at deaktivere omtaleunderretninger for bestemte grupper. Men indtil denne funktion er her, antager jeg, at vi er nødt til at nøjes med det, vi har lige nu. I det mindste er jeg ikke tvunget til at modtage meddelelser om omtale, selv når jeg ikke ønsker det.

Læs også  Sådan får du Pixel 3 Night Sight og Live Google Lens på enhver Android Pie-telefon

iOS 14 er fyldt med funktioner som denne. Hvis du har installeret opdateringen, skal du ikke glemme at tjekke vores dækning af nye funktioner, herunder funktion til tilbagekobling, widgets, brugerdefinerede ikoner og mere.

Artiklen forsætter under annoncen