Sådan sender du forsvundne beskeder i WhatsApp, Telegram, Signal og Instagram

26. juni 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

Funktionen for forsvundne beskeder er en smart måde at sende beskeder på uden at efterlade spor eller historik. Hvis du har spekuleret på, hvordan du kommer i gang med forsvundne beskeder, får du her alt, hvad du skal vide for at aktivere og bruge funktionen på populære meddelelsesplatforme, nemlig Telegram, Signal, Instagram og WhatsApp.

Send forsvundne beskeder

1. Send forsvundne beskeder på Telegram

Hvis du har læst vores sammenligning af WhatsApp vs. Telegram vs. Signal, er du sikkert klar over, at Telegrams hemmelige chatfunktion er end-to-end-krypteret. Du bør oprette en hemmelig chat for at sende forsvindende beskeder og medier på Telegram. For at komme i gang skal du åbne kontaktpersonens profilside og trykke på “Start hemmelig chat.”

I grænsefladen for hemmelig chat skal du trykke på den lodrette menu med tre prikker ved siden af kontakten for at få adgang til flere muligheder. Fra listen over muligheder, der vises nu, skal du trykke på “Set self-destruct timer.” Du kan indstille, at beskeden skal forsvinde på et tidspunkt, der spænder fra 1 sekund til en uge. Vælg den ønskede periode for selvdestruktion af din besked, og tryk på Udført. Du kan også trykke på ur-symbolet ved siden af profilbilledet for at få adgang til timeren for selvdestruktion.

Alle beskeder og medier, du sender til kontakten via hemmelig chat, efter at du har indstillet timeren til selvdestruktion, udløber efter den definerede tid. Husk på, at denne indstilling ikke påvirker arten af normale Telegram-chats med den samme person.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du leder efter måder at sende selvdestruerende billeder eller videoer på, kan du gøre det uden at oprette en hemmelig chat. Alt du skal gøre er at vælge billedet/videoen fra filvælgergrænsefladen og trykke på timerikonet. Tryk på Udført, når du har indstillet udløbstimeren. Visningen af filen er sløret (se billedet ovenfor), og timeren starter, så snart modtageren åbner billedet.

Læs også  Sådan løses & # 8216; Oprettelse af computerkonto mislykkedes & # 8217; Fejl i M1 Mac

2. Send forsvindende beskeder på Signal

Hvis du er en person, der for nylig er skiftet fra WhatsApp til Signal, vil du blive glad for at vide, at implementeringen af Signal’s forsvindende beskeder er meget bedre end WhatsApp. For at bruge funktionen skal du åbne en chat, trykke på den lodrette menu med tre prikker i højre hjørne og vælge “Disappearing messages.” Du kan nu indstille varigheden fra 5 sekunder til 1 uge.

Klokkesymbolet ved siden af en besked angiver, at den er sendt via forsvindingsbeskeder-tilstand. Du kan altid kontrollere meddelelsens udløbsvarighed i indikatoren ved siden af profilbilledet.

3. Send forsvindingsbeskeder på Instagram

For at komme til Instagram introducerede Facebook for nylig forsvindingstilstand som en del af integrationen af Instagram Direct-Facebook Messenger. Som følge heraf kan du swipe opad fra enhver Instagram DM for at starte et privat chatvindue, hvor beskederne forsvinder, når du lukker chatten. På samme måde kan du stryge opad igen for at forlade forsvindingstilstanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du leder efter en mulighed for at sende selvdestruerende medier i Snapchat-stil, behøver du ikke at aktivere forsvindingstilstand. I stedet skal du trykke på kameraknappen i nederste venstre hjørne, vælge billedet/videoen og skifte til fanen “Vis en gang”. Når du er her, skal du trykke på “Send” for at sende billedet.

4. Send forsvindende beskeder på WhatsApp

Efter alle de almindelige beskedplatforme tilføjede WhatsApp forsvindende beskeder i november sidste år. Du kan dog ikke tilpasse selvdestruktionstimerens varighed her. Alle beskeder, der sendes via forsvindingsbeskeder-tilstand på WhatsApp, forsvinder efter 7 dage, hvilket ikke er ideelt, hvis du spørger mig. Du kan læse mere om, hvorfor WhatsApp’s forsvindende beskeder ikke bør være dit førstevalg til at sende følsomme billeder her, men her er metoden, hvis du overvejer at give funktionen et skud.

Læs også  Sådan ændres iPhone eller iPad Baggrund automatisk

Åbn WhatsApp, og gå til kontaktpersonens profilside. Det kan du gøre ved at trykke på kontaktnavnet i konversationsvinduet. Herfra skal du lede efter indstillingen “Forsvinder beskeder” og trykke på den. Du kan nu vælge at aktivere funktionen ved at trykke på “On”-knapperne.

Brug tilstanden “forsvundne beskeder”, når du sender følsomme billeder

Så det var vores guide til, hvordan du kan bruge forsvundne beskeder på populære meddelelsesplatforme. Hvis du leder efter flere måder at bruge disse platforme på som en professionel, kan du finde mange nyttige funktioner i vores artikler om Instagram-tips, WhatsApp-tips, Signal-tips og Telegram-tips. Du bør også overveje at tjekke vores guide om sletning af metadata fra fotos for at opnå bedre privatliv.

Artiklen fortsætter under annoncen