Sådan overføres filer fra Android TV til PC eller smartphone

13. januar 2021 Slået fra Af Mathias

I vores guide til, hvordan du sideloader apps på Android TV, har vi beskrevet alle de måder, du kan overføre filer til Android TV på. Men hvad hvis du vil overføre filer fra Android TV til pc eller smartphone? Nå, i denne artikel bringer vi dig flere måder at sende filer fra Android TV til enhver enhed. Vi har også nævnt en metode, hvor du ikke har brug for et fælles WiFi-netværk for at overføre filerne. Så lad os gå videre og lære om trinnene uden nogen forsinkelse.

Overfør filer fra Android TV til pc eller smartphone (2021)

Her kan du finde alle de fire metoder, som vi har dækket i denne vejledning.

SFTV

Den nemmeste måde at overføre filer fra Android TV til din pc, Mini PC eller smartphone er gennem SFTV-appen. Det giver dig mulighed for at overføre filer fra begge ender på en problemfri måde. Husk, at dit Android TV og modtagerenheden skal være forbundet til et fælles WiFi-netværk for overførslen skal finde sted. Bemærk også, at SFTV-appen ikke er tilgængelig på iOS.

1. For det første skal du gå videre og installere SFTV-appen (Gratis) både på dit Android TV og pc / smartphone.

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Åbn derefter SFTV-appen på dit Android TV og pc / smartphone. Klik derefter på “ Send ”på Android TV.

3. På den næste side vælg filen fra dit interne lager, som du vil overføre fra Android TV.

1. Sideload Apps on Android TV using Android Smartphone

4. Nu, SFTV registrerer modtagerenheden . Bare klik på det og inden for få sekunder overføres filen til din pc eller smartphone. Sørg for, at din smartphone eller pc aktivt kører SFTV-appen. Transfer Files from Android TV to PC or Smartphone

Artiklen fortsætter under annoncen

Transfer Files from Android TV to PC or Smartphone

Solid Explorer

Solid Explorer er en anden enkel måde at overføre filer fra Android TV til pc / smartphone. Det bruger Solid Explorer-appen til at oprette en FTP-server på dit Android TV. Derefter kan du få adgang til hele interne lager på enhver lokal enhed inklusive iOS. Husk, ligesom ovenstående metode, skal begge dine enheder være forbundet til et fælles WiFi-netværk.

1. Åbn Play Butik på dit Android TV og installer Solid Explorer (Gratis, tilbyder køb i app).

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Derefter skal du åbne Solid Explorer og flytte til hamburger-menuen i øverste venstre hjørne. Her skal du rulle ned til bunden og udvide “ Værktøjskasse ”-menuen, og åbn derefter“ FTP-server ”.

3. Klik nu blot på “ Start ”og du er færdig.

Transfer Files from Android TV to PC or Smartphone

4. Åbn en webbrowser på enhver enhed, der er tilsluttet det lokale netværk, og indtast FTP-adressen. For eksempel har jeg indtastet ftp://192.168.0.106: 9999 . Husk, FTP-adressen kan være anderledes for dig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan overføres filer fra Android TV til PC eller smartphone

5. Når du åbner FTP-adressen, finder du alt indholdet af dit Android TV, der er tilgængeligt på din enhed. Klik nu blot på en vilkårlig fil , og den downloades til din enhed. Let peasy, ikke?

Læs også  Sådan aktiveres farvefiltre på Mac for forbedret læseoplevelse

Transfer Files from Android TV to PC or Smartphone

6. Når du er færdig med overførslen, skal du åbne Solid Explorer og klikke på “Stop” for at afslutte FTP-serveren . Nu og frem kan du bare starte serveren fra Solid Explorer, og du kan få adgang til alle dine tv-filer og mapper.

Artiklen fortsætter under annoncen

Transfer Files from Android TV to PC or Smartphone

7. Hvis du bruger Chrome til at åbne FTP-serveren, og webbrowseren ikke åbner URL’en , så skal du aktivere et flag. Åben Transfer Files from Android TV to PC or Smartphone krom: // flag og slå “Aktiver understøttelse af FTP-URL’er” til. Genstart Chrome, og FTP-URL’en begynder at arbejde igen.

Transfer Files from Android TV to PC or Smartphone

      • ADB

I modsætning til ovenstående to metoder er denne lidt teknisk af karakter og gælder kun til overførsel fra Android TV til en stationær computer. Så hvis du har tinkeret med ADB før, kan du prøve denne metode. Det er faktisk en ret ligetil proces, men du har brug for et fælles WiFi-netværk.

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Indstil bare ADB på din computer, og åbn Indstillinger -> Netværk og internet -> Dit WiFi-netværk på dit Android TV. Her noterer IP-adressen .

Transfer Files from Android TV to PC or Smartphone

2. Kør derefter adb connect ipaddress for at oprette forbindelse til dit Android TV trådløst. Sørg for at udskifte ip-addressen med den faktiske IP-adresse, som du har bemærket ovenfor. Derefter skal du trykke på enter og dit Android TV vil være forbundet til din computer via trådløs ADB. Transfer Files from Android TV to PC or Smartphone

Run Incompatible Android Apps on Android TV

3. Kør nu kommandoen nedenfor for at trække filer fra dit Android TV

Artiklen fortsætter under annoncen

til din computer. Her skal du erstatte filnavnet med det aktuelle navn inklusive filformatet. Filen gemmes i ADB-mappen på din computer.

 adb pull / sdcard / filnavn

Transfer Files from Android TV to PC or Smartphone

Hvis filen er inde i Download mappe:

 adb pull /sdcard / Download / filnavn

Hvis du vil trække en komplet mappe:

Artiklen fortsætter under annoncen
 adb pull "/ sdcard / Foldername"

Cloud Service

Hvis du er ikke i et fælles WiFi-netværk så kan du bruge skytjenester til at overføre filer fra Android TV til pc. Vi har allerede skrevet en guide til, hvordan du opretter en skygtjeneste på Android TV, så følg vejledningen trin for trin, så får du en fungerende skyopsætning. Nu kan du bare uploade dine filer til cloudtjenesten og få adgang til dem på enhver enhed, hvor som helst.

Sådan overføres filer fra Android TV til PC eller smartphone Sådan overføres filer fra Android TV til PC eller smartphoneOfte stillede spørgsmål

Hvordan overfører jeg filer fra Android TV til USB?

Du skal tilslutte USB-drevet til dit tvs USB-port. Derefter skal du installere Solid Explorer (gratis, tilbyder køb i appen) eller andre filadministratorer til Android TV og derfra kan du overføre filer fra Android TV til dit USB-drev.

Hvordan kan jeg overføre videoer fra min Android-smartphone til mit tv?

Som jeg har nævnt ovenfor, kan du bruge SFTV-appen (gratis) til nemt at overføre videoer til din Android-smartphone til tv’et og omvendt. Q. Hvordan overfører jeg filer fra min telefon til mit LG Smart TV?

På LG Smart TV skal du bruge et USB-drev til at overføre filer fra din telefon til tv’et. Q. Hvilken er den bedste filhåndteringsapp til Android?

Jeg vælger Solid Explorer som den bedste filhåndtering til Android, men du kan også se på FX File Explorer. Q. Hvordan installerer jeg Google Drive på mit Android TV?

Du kan ikke installere Google Drive på dit Android TV officielt, men du kan helt sikkert få adgang til alle dine filer gennem skyintegration. Følg blot trinnene under Cloud Service-sektionen i denne artikel, så kan du bruge dine Google Drive-filer på Android TV. Q. Hvordan bruger jeg AirPlay?

Artiklen fortsætter under annoncen

For at bruge AirPlay skal du bruge en iPhone eller iPad og et AirPlay-kompatibelt tv. Q. Hvordan kan jeg placere billeder fra min telefon til mit tv?

Du kan gennemgå SFTV-sektionen i denne artikel, så vil du være i stand til at placere billeder fra din telefon til tv’et. Q. Hvordan kan jeg caste til mit tv uden WiFi?

Du kan bruge et USB-C til HDMI-kabel til at caste din smartphone-skærm til dit tv uden WiFi. Du skal flytte til den passende HDMI-indgang. Q. Hvordan forbinder jeg min telefon trådløst til mit tv?

For at tilslutte din telefon trådløst til dit Android TV skal du følge ADB-sektionen i denne artikel. Q. Hvordan tilslutter du din telefon til et smart-tv?

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan bruge SFTV-appen til at forbinde din telefon til et smart TV til filoverførsel. Og hvis du vil spejle din telefonskærm, skal du bruge screencast-funktionen på din smartphone. Transfer Files from Android TV to PC or Smartphone

Hvordan kan jeg forbinde min Android-telefon til mit ikke-smart-tv?

Desværre kan du ikke forbinde en Android-telefon til et ikke-smart-tv. Q. Hvordan kan jeg overføre film fra min telefon til mit tv?

Du kan bruge SFTV-appen til at overføre film fra din smartphone til tv’et.

Artiklen fortsætter under annoncen

Send filer fra Android TV til pc eller smartphone på fire måder

Så det er de fire måder, du kan sende filer fra dit Android TV, det være sig en APK eller en dokumentfil , til din pc / smartphone. Jeg vil sige, for de fleste brugere er SFTV-appen tilstrækkelig. Men hvis du bruger en iPhone, så prøv Solid Explorer-metoden. Det er lige så problemfrit som andre metoder. Under alle omstændigheder er det alt fra os. Hvis du vil lære mere om sådanne tips og tricks til Android TV, skal du følge vores linkede guide. Og hvis du har spørgsmål, så lad os det vide i kommentarfeltet nedenfor.