Sådan tilpasser du din Android TV-startskærm

30. december 2020 Slået fra Af Mathias

Mens Android-smartphones kan tilpasses meget, ved ikke mange, at du også kan anvende lignende tilpasninger på Android TV. Fra apps på startskærmen til indholdsanbefalinger kan du finindstille alt efter dine præferencer. Så i denne artikel bringer vi dig en enkel guide til, hvordan du tilpasser din Android TV-startskærm. Vi har diskuteret, hvordan du fjerner apps, der skriger opmærksomhed på startskærmen og holder forsiden rodfri. Så på den note, lad os gå videre og finde instruktionerne.

Tilpas din Android TV-startskærm (2021)

1. For at tilpasse Android TV-startskærmen skal du begynde med, hvilke apps du vil have i første række. For at tilføje nye apps skal du rulle til højre til knappen “+” og åbne den. Her finder du listen over alle installerede apps. Vælg nu bare appen, og den føjes til den første række.

Customize Your Android TV Home Screen

Artiklen fortsætter under annoncen

2. For at flytte appen til forsiden af hjemmesiden skal du holde appen nede og trykke på den og vælge “Flyt” . Brug nu navigationsknappen på din fjernbetjening til at ændre position og tryk til sidst på “OK” -knappen på din fjernbetjening for at gemme ændringerne.

Customize Your Android TV Home Screen

3. Du kan også trykke på “Hjem” -knappen (normalt et cirkulært ikon) på fjernbetjeningen for at åbne listen over alle apps. Herfra kan du straks fjerne apps fra startskærmen , flytte dem og afinstallere apps også.

Customize Your Android TV Home Screen

4. Det handlede kun om apps, men hvis du vil tilpasse indholdsanbefalingen af bestemte apps på Android TV-startskærmen, så er her de trin, du skal følge. Rul ned og flyt til bunden. Her åbner du “Tilpas kanaler”.

Customize Your Android TV Home Screen

5. Nu finder du alle de apps, der viser deres indhold på startskærmen. Du kan blot deaktivere skifteren for at fjerne dem fra startskærmen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan tilpasser du din Android TV-startskærm

6. I nogle apps kan du også åbne kanalerne og yderligere tilpasse forskellige former for indhold . For eksempel fra YouTube kan du hente dit abonnements indhold, populære videoer osv. Direkte på din startskærm.

Sådan tilpasser du din Android TV-startskærm

7. Endelig, hvis du keder dig med Android TVs startskærm , kan du prøve det nye Google TV, som i det væsentlige er et Android TV, men med et helt nyt brugergrænseflade. Det ser ret moderne ud med glatte animationer og tilbyder smarte indholdsanbefalinger på hjemmesiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan tilpasser du din Android TV-startskærm

Gør din Android TV-startside rodfri

Så det er nogle måder, du kan tilpasse startside og vælg at fjerne unødvendige elementer, der søger din opmærksomhed. For eksempel har jeg fuldstændigt deaktiveret det populære indhold på YouTube på startskærmen. På samme måde kan du også gøre dette til andre apps. Alligevel er det alt fra os. Hvis du vil lære mere om sådanne tips og tricks til Android TV, skal du følge vores linkede artikel. Og hvis du har spørgsmål, så slip en kommentar nedenfor.

Læs også  7 bedste tip til at fremskynde skrivning i iOS 13 og iPadOS 13