Sådan overføres beskeder fra iPhone til Android-enheder

9. december 2020 Slået fra Af Mathias

Sådan overføres beskeder fra iPhone til Android-enheder

Et af de største problemer, når du skifter fra iPhone til Android eller omvendt, er at du mister alle dine beskeder. Vi har alle vigtige beskeder på vores telefoner, som vi ikke vil miste. Men en af disse platforme giver ingen indfødt måde at overføre beskeder på, når du foretager en switch. Heldigvis er der tredjepartsapps, der kan hjælpe os med at udføre denne opgave. I denne artikel vil jeg vise dig, hvordan du overfører beskeder fra iPhone til Android-enheder.

Overfør beskeder fra iPhone til Android-enheder

Da der ikke er nogen naturlig måde at overføre beskeder fra iPhone til Android enheder eller Android til iPhones, bruger vi en tredjepartsapp. Jeg har testet mange sådanne apps, og jeg synes, at en af de bedste, der kan foretage overførslen uden at afvise processen, er Wondershare MobileTrans.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det bedste ved denne app er, at det ikke kun giver dig mulighed for at overføre SMS-beskeder på tværs af platforme, men det giver dig også mulighed for at overføre beskeder fra tredjepartsapps som WhatsApp, Line og mere. Du kan også overføre kontakter, fotos og musik blandt andet. Og de har officielle guider til alle de funktioner, som appen har at tilbyde.

Med alt det sagt, lad os se, hvor let det er nemt at overføre beskeder fra din iPhone til en Android-smartphone.

1. Før du fortsætter med vejledningen, skal du sørge for at have downloadet og installeret appen fra ovenstående link.

1. Download the App

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Start nu appen og tilslut derefter begge telefoner til din computer. Klik her på knappen “Overfør” under menuen Telefonoverførsel.

Læs også  Sådan spiller du Roblox på Chromebook

2. click on the transfer button

Bemærk: Jeg bruger MobileTrans på min Mac til at overføre chats. Men processen er den samme, selvom du bruger et Windows-system.

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Indstil nu iPhone som kilde og Android-telefonen som destination. Kildetelefonen er den til venstre. Hvis din iPhone af en eller anden grund dukker op på højre side, skal du klikke på knappen “Flip”.

3. clcik on flip

4. Vælg “Tekstbeskeder” som datakilde, og klik derefter på knappen “Start” for at starte overførslen.

4. Select Messages and click on start

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Vent nu et par minutter på overførslen til at fuldføre og afbryde dine telefoner.

5. wait for transfer to complete

Overfør let tekstbeskeder fra Android til iPhone

Som du kan se, hele processen tager kun et par klik og er afsluttet på få minutter. Jeg var i stand til at gennemføre hele overførslen inden for 10 minutter. Og det inkluderer den tid, det tog at downloade og installere appen. Så hvis det at miste dine tekstbeskeder er det eneste, der forhindrer dig i at hoppe over skibet, skal du installere Wondershare MobileTrans-appen i dag og overføre dine beskeder på få minutter.

Artiklen fortsætter under annoncen