Sådan aktiveres hurtig skift af brugerkonto i macOS Big Sur

9. december 2020 Slået fra Af Mathias

Bortset fra en overflod af meget omtalte funktioner som iOS-stil kontrolcenter, iøjnefaldende iMessage-effekter og de sjove Memoji-klistermærker, den lille, men pæne macOS Big Sur-funktion, der har fanget mine øjne is – Hurtig brugerskift. Som du måske allerede har gættet, lader det dig aktivere hurtig skift af brugerkonto i macOS Big Sur – uden at skulle smerte ved at logge af. Hvis du stadig tager den lange rute for at skifte mellem macOS-brugerkonti, er det på tide, at du aktiverer Hurtig brugerskift på din Mac for let at hoppe fra en konto til en anden.

Skift brugerkonto hurtigere i macOS Big Sur på Mac

“Hurtig brugerskift” er som standard deaktiveret i macOS Big Sur. Heldigvis kan du aktivere det uden at skulle grave dybt ned i indstillingen. Hvad mere er, den seneste iteration af macOS giver dig mulighed for at tilføje ikonet for skift af brugerkonto til menulinjen og kontrolcentret for nem adgang. Lad mig vise dig, hvordan det er gjort på den rigtige måde:

  1. Start Systemindstillinger ved at klikke på dens Dock-ikon. Alternativt kan du klikke på Apple-menuen øverst til venstre på skærmen og vælge Systemindstillinger .

Launch System Preferences

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Klik nu på Dock & menulinje .

Click on Dock & Menu Bar

3. Derefter skal du rulle ned og klikke på Hurtig brugerskift .

MacOS big Sur- enable fast user switching

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Derefter har du mulighed for at føje den hurtige genvej til brugerskift til Kontrolcenter eller menulinje . Derudover kan du også vælge at tilføje det til både menulinjen og kontrolcentret afhængigt af dine behov. Jeg får ikonet “brugerskift” til at vises i kontrolcentret.

Læs også  Sådan deles filer ved hjælp af iCloud fildeling på Mac

show user switching in the control center

Det er det! Fremover kan du skifte mellem macOS-brugerkonti lige fra menulinjen eller kontrolcentret på din Mac.

Artiklen fortsætter under annoncen

Enable fast user switching in macOS big sur

Fremskynde skift af brugerkonto i macOS Big Sur

Mens “hurtig brugerskift” måske ikke har fået meget opmærksomhed, det er en bemærkelsesværdig tilføjelse til macOS. Især for dem, der skal dele deres Mac’er med andre. Hvis du er en af dem, ville du være glad for at have det til din rådighed.

På flere måder end én er macOS Big Sur en større opgradering. Funktioner som evnen til at tilpasse Safari-startsiden, kontrollere privatlivsrapporter og evnen til at holde styr på batteriforbruget er værd at tage opmærksom på. Hvad synes du om Big Sur, og hvilken er din yndlingsfunktion? Vi sætter pris på at have din feedback i kommentarfeltet nedenfor.

/ brugerdefineret css / .tdi_2_1a5. td-a-rec {text-align: center; } .tdi_2_1a5 .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_1a5.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_1a5.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_1a5.td-a-rec-img {text-align: center; }}

Artiklen fortsætter under annoncen