Sådan aktiveres fingeraftrykslås på WhatsApp på Android

9. december 2020 Slået fra Af Mathias

Mit arbejde kræver, at jeg bruger både Android- og iOS-enheder, og jeg elsker begge operativsystemerne lige meget. Og det er derfor, jeg hader det, når udviklere behandler Android som et mindre operativsystem. WhatsApp har gjort det i et stykke tid nu, selvom et flertal af dets brugere bruger Android-smartphones. Gripes til side, jeg er glad for, at virksomheden i det mindste bringer de nye funktioner til deres Android-app i stedet for helt at opgive det som nogle udviklere gør. Alt, hvad der er at sige, at WhatsApp endelig har bragt den nye fingeraftrykslåsefunktion til Android. I denne artikel vil jeg vise dig, hvordan du kan aktivere fingeraftrykslås på WhatsApp på Android-enheder.

Aktivér fingeraftrykslås på WhatsApp på Android

Du kan aktivere fingeraftrykslås på WhatsApp ved at besøge appens privatlivsindstillinger. Jeg har testet denne funktion på flere Android-enheder, og den fungerer fejlfrit. Her er den trinvise vejledning, du kan følge for at sikre dine chats på WhatsApp.

1. Tryk på menuen med tre prikker øverst til højre på WhatsApp, og tryk derefter på på Indstillinger .

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Enable Fingerprint Lock on WhatsApp on Android

2. Her skal du trykke på Konti og derefter på Privatliv.

2. Enable Fingerprint Lock on WhatsApp

3. Rul ned for at finde “Fingeraftrykslås” og tryk på den. Tryk nu på skiften for at tænde den.

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Enable Fingerprint Lock on WhatsApp

4. I det næste trin beder WhatsApp dig om at bekræfte dit fingeraftryk, så berør fingeraftrykssensoren på din enhed for at bekræfte det . Når du er bekræftet, vil du se, at der er en mulighed for at indstille tiden “Lås automatisk”. Du kan vælge mellem straks, 1 minut og 30 minutter.

Læs også  Sådan rapporterer du trafikulykker og hastighedskontroller i Apple Maps på iOS 14.5

4. Enable Fingerprint Lock on WhatsApp on Android

Artiklen fortsætter under annoncen

Endelig er der en skifte for at aktivere / deaktivere forhåndsvisning af beskeder . Det er slået til som standard, hvilket betyder, at du vil kunne se meddelelser i meddelelser. Hvis du vil deaktivere forhåndsvisning af besked, skal du slå denne skifte fra.

5. Når du har aktiveret fingeraftrykslåsen, åbner dette din WhatsApp, hvis nogen vil have adgang til det uden din tilladelse.

5. Enable Fingerprint Lock on Whatsapp

Selvom vi har været i stand til at låse WhatsApp og enhver anden app for den sags skyld ved hjælp af forskellige tredjepartsapps på Android, er det dejligt at have en native-indstilling, da den er mere sikker og strømlinet.

Artiklen fortsætter under annoncen

SE OGSÅ: Sådan aktiveres RCS-meddelelser på din Android-telefon

Beskyt WhatsApp-chats med biometrisk lås

Det var en simpel vejledning til at vise dig, hvordan du kan låse WhatsApp-chats ved hjælp af den nye fingeraftrykslåsefunktion. Mens jeg byder denne funktion velkommen på Android, håber jeg, at udviklere frigiver de samme funktioner på både iOS og Android på samme tid. Jeg hader at vente på en funktion på Android, som jeg har brugt på min iPhone i flere måneder. Det er alt fra min side. Fortæl os, hvordan du synes om denne nye WhatsApp-funktion, ved at skrive i kommentarfeltet nedenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen