Sådan køres to WhatsApp-konti på en telefon

18. december 2020 Slået fra Af Mathias

WhatsApp er den mest anvendte instant messaging-applikation i verden, og mange mennesker bruger flere konti i appen til at interagere med deres professionelle og personlige kontakter. Så hvis du er en af dem og vil vide, hvordan du kan køre to WhatsApp-konti på en telefon for at holde dit personlige og professionelle liv adskilt, er du kommet til det rette sted . Her viser vi dig, hvordan du kan køre to WhatsApp-konti på den samme enhed på samme tid uden at skulle logge ind og ud af tjenesten flere gange.

Kør to WhatsApp-konti på en telefon samtidigt

Det er værd at bemærke at nogle af de metoder, vi er ved at beskrive nedenfor, fungerer ikke kun for WhatsApp, men for et stort antal andre apps, der typisk ikke tillader kørsel af flere forekomster på den samme enhed. Dog skal du bruge en dual-SIM-telefon til dette trick , fordi de forskellige konti med forskellige telefonnumre skal valideres fra den samme enhed. Personligt har jeg kørt Uber og Gmail på denne måde sammen med WhatsApp, og nu vil jeg også vise dig, hvordan du kan.

Indholdsfortegnelse +

Metode 1: Brug af indbyggede funktioner i din telefon

Mange Android-telefoner leveres med indbyggede app-kloningsfunktioner, der gør det muligt for brugere at køre flere konti i samme app på deres telefon. OnePlus (Parallel Apps), Xiaomi (Dual Apps), Realme (Clone Apps), Vivo (App Clone) og Samsung (Dual Messenger) enheder leveres med funktionaliteten uden for kassen, så her ser vi, hvordan vi kan bruge den indbyggede funktion til at køre to WhatsApp-konti på en telefon.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk: Vi bruger en Xiaomi enhed til formålet med denne demonstration, men processen vil også være relativt ens på enheder fra de andre førnævnte mærker .

 • Gå til Indstillinger (håndtagsikon) fra rullemenuen. Rul nu ned til ‘Dual Apps’ og tryk på det.

Run two WhatsApp accounts on one phone

 • I det følgende skærm, skift mellem de apps, du vil klone. Du bliver muligvis bedt om tilladelse til at oprette en klonet Google Services-konto. Tryk på ‘Tænd’ for at tillade.
 • Run two WhatsApp accounts on one phone

  • Når kontakten er tændt , får du en besked, der siger ‘Ikon tilføjet til startskærmen’. Det nye ikon markeres tydeligt som en klonet app som vist nedenfor.

  Run two WhatsApp accounts on one phone Run two WhatsApp accounts on one phone Metode 2: Brug af tredjepartsværktøjer

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Mens den førnævnte metode er den nemmeste måde at køre to WhatsApp-konti på en telefon, leveres mange Android-enheder ikke med en indbygget i funktion for at aktivere det. For disse enheder skal du bruge et tredjepartsværktøj til at køre flere forekomster af den samme app på din enhed.

  • Download ‘Parallel Space’ fra Play Butik (gratis). Når du har kørt det, får du en liste over alle de apps, der kan klones af hjælpeprogrammet.

  Run two WhatsApp accounts on same phone Parallel Space

  Bemærk: Hvis appen ikke er angivet i Play Butik til din enhed, skal du hente den nyeste APK fra APK Mirror (gratis) .

  Artiklen fortsætter under annoncen
  • Vælg nu de apps, du vil klone, og tryk på ‘Føj til parallel plads’. Som du kan se, valgte jeg 3 apps – WhatsApp, Gmail og Uber.
 • Fra da af, hver gang du vil køre den anden WhatsApp-konto, skal du gå ind i Parallel Space og trykke på WhatsApp-ikonet for at affyre appen. Du kan bruge den første konto som normalt ved at trykke på den oprindelige genvej på startskærmen eller app-skuffen.

Parallel Space

Udviklerne af Parallel Space har gjort det ekstremt vanskeligt for sent at downloade appen fra Play Butik, men det er stadig den bedste mulighed, der er kompatibel med de fleste apps. Der er dog flere apps i Play Butik, der tilbyder lignende funktionalitet. Så hvis du vil holde fast ved indstillinger fra Play Butik, kan du tjekke de bedste Parallel Space-alternativer til at vælge din favorit.

Metode 3: Brug af WhatsApp Business

WhatsApp giver brugerne mulighed for oprindeligt at køre to konti på samme telefon, forudsat at den anden er til WhatsApp Business. Dette giver dig mulighed for at køre to forekomster af tjenesten på den samme enhed uden at skulle gå gennem bøjlerne. Hvad mere er, dette er den eneste metode, der fungerer, hvis du vil køre to WhatsApp-konti på iPhone .

Artiklen fortsætter under annoncen

WhatsApp Business er en separat app og er gratis indtil videre, selvom Facebook efter sigende planlægger at begynde at opkræve et gebyr for det i de kommende dage. I det mindste kan du lige nu downloade WhatsApp Business fra Play Store (gratis) eller App Store (gratis) og indstille det med dit andet nummer som normalt til at køre to WhatsApp-konti på iPhone eller Android . Run two WhatsApp accounts on same phone Parallel Space

Den eneste ulempe er, at du bliver nødt til at registrere dig som en forretningskonto, og dine kontakter bliver bombarderet med påmindelser hver anden dag om, at din er en forretningskonto og ikke en personlig. Hvis det ikke er for meget af en plage, er det en fantastisk måde at få dette gjort på ved hjælp af denne alternative metode.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kør to WhatsApp-konti på iPhone eller Android

Mens metode 3 kan være eksklusiv for WhatsApp, er det den eneste måde at gøre dette på iOS. De to første metoder skal på den anden side fungere for de fleste apps, men kun på Android. Du kan også køre to WhatsApp-konti på en telefon ved hjælp af uofficielle WhatsApp-mods. De kommer dog uden garanti for privatlivets fred og sikkerhed og kan også resultere i, at din WhatsApp-konto bliver forbudt, hvorfor vi ikke vil diskutere det i denne vejledning.

Uanset hvad, nu hvor du kender mindst tre måder at køre flere forekomster af den samme app på din telefon, så giv det en chance, og lad os vide, om den fungerer så glat på din enhed som den er på min. WhatsApp Business

) / tilpasset css / .tdi_2_83c.td-a-rec {text- juster: center; } .tdi_2_83c .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_83c.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_83c.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_83c.td-a-rec-img {text-align: center; }}

Artiklen fortsætter under annoncen
Læs også  Sådan får du adgang til det nye File Explorer-interface på Windows 10