Sådan installeres og afspilles Steam-spil på en Chromebook

16. september 2020 0 Af Mathias

Spil er ikke en stærk dragt af Chromebooks, men takket være Linux Support kan du nu installere og spille mange spil på skrivebordet på Chrome OS. Steam er en af de bedste platforme til distribution af digitale spil, og den understøttes officielt på Linux. Så du kan få det til at køre på Chrome OS og nyde desktop-spil. Og det bedste er, at du ikke behøver at flytte din Chromebook til Developer Mode eller installere Crouton. Ting er ret ligetil nu, og installationsprocessen er en leg. Så uden forsinkelse, lad os gå videre og lære at installere og spille Steam-spil på en Chromebook.

Installer og spil Steam-spil på en Chromebook

Her har vi nævnt trinene til installation og afspilning af Steam-spil på en Chromebook. Sammen med det har vi også testet et par Steam-spil for at kontrollere, om Chromebooks kan være et levedygtigt alternativ til desktop-spil. Lad os nu gennemgå installationsprocessen trin for trin.

1. Indstil først og fremmest Linux på din Chromebook ved at følge den linkede artikel. Derefter skal du aktivere GPU-acceleration til Linux i Chromebook for bedre grafik og glattere gameplay.

set up Linux

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Åbn derefter Linux Terminal og udfør nedenstående kommandoer en efter en . Det opretter biblioteket og installerer den nødvendige base for, at Steam kan arbejde på en Chromebook.

 ekko 'deb http://httpredir.debian.org/debian/ jessie hovedbidrag ikke-fri' | sudo tee -a /etc/apt/sources.list sudo dpkg --add-arkitektur i386 sudo apt opdatering 

How to Install and Play Steam Games on a Chromebook 1

3. Kør nu kommandoen nedenfor for at endelig installere Steam . Skriv “Y” og tryk enter for at fortsætte med installationen.

 sudo apt installere damp 

How to Install and Play Steam Games on a Chromebook 2

4. Vælg derefter “JEG ER ENIGE” og tryk på knappen “OK” . Når installationen er færdig, åbnes et mini-vindue til Steam-login.

How to Install and Play Steam Games on a Chromebook 3

5. Log nu ind med dine Steam-legitimationsoplysninger , og der har du det. Alle dine foretrukne Steam-spil er tilgængelige, og du kan installere dem uden problemer.

Artiklen fortsætter under annoncen

a

6. I vores test installerede vi Counter-Strike: Global Offensive på vores Chromebook via Steam, men den kunne ikke køre. Ikke desto mindre løb andre ikke-intensive spil som Stardew Valley, Squad, Tank Force helt fint og uden grafikproblemer. Jeg vil anbefale dig at prøve dine foretrukne Steam-spil og se, om de fungerer på din Chromebook.

a

Spil dit hjerte ud med Steam-spil på en Chromebook

Så det var vores korte guide til hvordan du installerer Steam og spiller spil på en Chromebook. Mens installationsprocessen ikke er et enkelt kliksproces som i Windows OS, er det stadig ret ligetil, og alt hvad du behøver, er lidt fortrolighed med Linux Terminal. Så fortsæt og installer forskellige Steam-spil for at kontrollere, om din Chromebook kan håndtere grafikintensive spil. Alligevel er det alt fra os. Men hvordan har din oplevelse været? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor. Også, hvis du elsker at spille Minecraft, kan du installere det på din Chromebook uden at kræve Steam.