Sådan indstilles Gmail som din standard-e-mail-app på iPhone i iOS 14

22. september 2020 0 Af Mathias

Det nyeste operativsystem til iPhone – iOS 14 – bringer flere nye funktioner. En af de mest talte funktioner er muligheden for at ændre standard-e-mail-klienter og browser-apps på iPhone. Brugere har ventet på denne funktion så længe, og den er endelig her. Så i denne artikel vil jeg vise dig, hvordan du kan indstille Gmail som din standard-e-mail-app på iPhone i 2020.

Indstil Gmail som din standard-e-mail på iPhone i iOS 14

Mens standardpostappen på iPhone og iPad er god nok til afslappede brugere, er den ikke optimal for brugere, der dagligt har at gøre med mange e-mails. Der er ingen smart organisering af e-mails, og selv den Smart Folder-funktion, der er tilgængelig i macOS Mail-appen, er ikke tilgængelig på iPhone. Derfor foretrækker jeg at bruge Gmail-appen på iPhone.

Og nu kan jeg endelig indstille det som min standard-e-mail-app. Når du har indstillet Gmail-appen som standardappen på iPhone, starter iPhone Gmail, når du klikker på et e-mail-id. Så nu behøver du ikke kopiere en e-mail-adresse og derefter indsætte den i Gmail. Du trykker på det, og Gmail åbnes automatisk.

For at bruge denne funktion skal du først sørge for, at din iPhone er opdateret til iOS 14. Gå til Indstillinger -> Generelt -> Softwareopdatering , og installer iOS 14 opdater, hvis du ikke allerede har gjort det. Opdater nu Gmail-appen ved at starte App Store -> Gmail -> og opdater appen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lad os nu komme til vores tutorial:

1. Start først appen Indstillinger på din iPhone. Rul ned for at finde Gmail, og tryk på det.

Læs også  Sådan indstilles Forstyr ikke meddelelse om automatisk svar på iPhone

1. Set Gmail as Your Default Email on iPhone

2. Her skal du finde indstillingen “Standardpostapp” og trykke på den.

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Set Gmail as Your Default Email on iPhone

3. Til sidst skal du trykke på Gmail for at vælge den som standard-mail-app.

3. Set Gmail as Your Default Email on iPhone

Artiklen fortsætter under annoncen

Brug Gmail som standardpostklient på iPhone og iPad

Som du kan se, har Apple gjort det super nemt for at ændre dine standardapps. Når det er sagt, er der i øjeblikket en fejl, der gendanner standard-e-mail-appen til Apple Mail, når du genstarter enheden. Så husk det.

Glem heller ikke at læse vores omfattende dækning på iOS 14-funktioner, såsom back tap-funktionen, de nye guider-funktion i Apple Maps, lydtilpasningsfunktion til hovedtelefoner og mere.

Artiklen fortsætter under annoncen