Sådan forbedres privatlivets fred på Windows 10 ved hjælp af ShutUp10

27. september 2020 Slået fra Af Mathias

For sent har Microsoft været meget aggressiv med hensyn til sit skub til at erstatte den lokale konto på Windows 10 med en online-konto. Faktisk antyder nylige rapporter, at den lokale kontoindstilling ikke længere er tilgængelig på Windows 10-installationsskærmen. Alt dette peger på en ting, at Microsoft har brug for flere brugerdata, og at der ikke kan være et bedre produkt end Windows 10 til at tjene penge på det. Dataene kan hjælpe virksomheden med at skubbe skræddersyede annoncer, der giver ekstra indtægter og samtidig få et indblik i forbrugeradfærd. Men hvis du er en fortrolighedsbevidst bruger, er dette et seriøst rødt flag, der kan undergrave dit privatliv uden noget udtrykkeligt samtykke. Så i denne artikel bringer vi dig en enkel guide til forbedring af privatlivets fred på Windows 10. Vi har også nævnt et one-stop-værktøj til at administrere privatlivsindstillinger på Windows 10 problemfrit. Med alt det sagt, lad os gennemgå guiden.

Forbedre Windows 10 Privacy

Du kan forbedre dit privatliv på Windows 10 indbygget, og Microsoft leverer mange kontroller over dine brugerdata. Disse privatlivsindstillinger er dog fyldt under forskellige sider , og få holdes væk fra brugernes rækkevidde. Ikke desto mindre lærer vi her, hvordan man i det mindste får adgang til de grundlæggende privatlivsindstillinger og slukker dem, så der ikke sker nogen uheldige forretninger i baggrunden.

1. Bloker diagnostiske data

Windows 10 har noget, der kaldes diagnostisk telemetri, der har til formål at spore din brug, baggrundstjenester, uventede nedbrud og almindelige fejl. Det hjælper Microsoft med at lappe OS og give brugeren en bedre Windows-oplevelse. Imidlertid Microsoft bruger også disse data til at vise dig skræddersyede annoncer og produktanbefalinger . For mig er dette afskyeligt, så jeg deaktiverer altid denne slags baggrundstelemetri-tjenester. Du kan også gøre det, bare søg efter “privatliv” i søgefeltet og åbn det første resultat. Her deaktiveres alle skifter under fanen “Diagnostik og feedback”.

Læs også  Sådan slettes din WhatsApp-konto på Android, iOS og KaiOS

Improve Privacy on Windows 10 1

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Deaktiver aktivitetshistorik

Aktivitetshistorik er en anden vigtig privatlivsindstilling, som du helt skal slå fra. Det sporer din appbrug inklusive de websteder, du gennemsøger på internettet . Det er helt sindssygt, ikke? Jeg antager, at dette kun sker, hvis du bruger Microsoft Edge eller Internet Explorer. Men stadig skal denne fortrolighedsindstilling ikke være slået til som standard. Under alle omstændigheder kan du manuelt slukke for det fra den samme privatlivsside under fanen “Aktivitetshistorik”.

windows 10 privacy

Når det er sagt, har Redditors opdaget, at Microsoft stadig sporer din brug, selv efter at du har deaktiveret aktivitetshistorikken fuldstændigt på din pc. Denne form for opførsel fra Microsoft lover ikke godt for fortrolighedsbevidste brugere. Hvis du virkelig vil deaktivere alle former for baggrundstelemetri, bliver du nødt til at ændre gruppepolitikken og registreringsdatabaseindstillingerne, som synes at være af vejen for enhver almindelig bruger. Så for at beskytte privatlivets fred på Windows 10 anbefaler vi et specielt fortrolighedsværktøj, der gør alt job for dig på en problemfri og effektiv måde.

Forbedret privatlivets fred på Windows 10 med ShutUp10

ShutUp10 er et anti-spy-værktøj, der er helt gratis og tilbyder et one-stop-fortrolighedsinstrument, der kan administreres af enhver og alle . Værktøjet er udviklet af O&O, som er ret populært til oprettelse af nogle af de bedste Windows-apps.

Artiklen fortsætter under annoncen

Improve Privacy on Windows 10 3

I modsætning til de oprindelige privatlivsindstillinger på Windows 10 tilbyder Shutup10 en forenklet grænseflade. Privatlivsindstillingerne er detaljerede, som hjælper dig med at beslutte, om du vil tillade en indstilling eller ej. Det har endda en dedikeret kolonne, der angiver deres anbefaling for en bestemt privatlivsindstilling. Når du er fortrolig med at dele dine data, kan du vælge at videregive det til Microsoft. Den bedste del er, at alt er tilgængeligt på et enkelt instrumentbræt. Ikke mere at hoppe rundt fra en side til en anden og ændre registreringsdatabase-konfigurationerne.

Læs også  Sådan deles filer ved hjælp af iCloud fildeling på Mac

shutup10

Artiklen fortsætter under annoncen

Bortset fra det, kan du deaktivere målrettet annonce, brugersporing, indtastningsdata, placeringstjenester, datadeling mellem apps og mere. Dybest set lader værktøjet dig have alt under din kontrol, og du kan administrere det hele uden besvær. Hvis du ikke er fortrolig med at forstå fortrolighedsindstillingerne, kan du vælge at anvende O & O’s anbefalede indstillinger for at maksimere dit privatliv på Windows 10. Derudover er der en mulighed for at kontrollere Windows 10-opdateringer også, så det er fantastisk . For at opsummere er ShutUp10 en løsning med et enkelt klik på alle dine personlige problemer på Windows 10, og du bør bestemt bruge den på din pc.

Download ShutUp10 (gratis)

Kontroller dit privatliv på Windows 10 smart

Så det var vores korte guide til, hvordan du genvinder din privatlivskontrol på Windows 10. Mens du helt sikkert kan gå gennem den oprindelige måde og deaktivere alle mulige baggrundstjenester, er et one-stop-værktøj som ShutUp10 en bedre og problemfri løsning. Alligevel er det alt fra os. Hvis du vil lære mere om Windows 10, skal du holde øje med os, da vi vil bringe mere dybdegående vejledning og anbefalede apps i de kommende dage.

Artiklen fortsætter under annoncen