Sådan finder du hurtigt ud af, om en iPhone er låst op i iOS 14

3. september 2020 0 Af Mathias

Der kan være flere grunde til, at du måske vil kontrollere, om en iPhone er låst op eller ej. Måske vil du sørge for, at den iPhone, du er villig til at købe, ikke har nogen transportbegrænsning, eller måske prøver du at skifte til et andet transportnetværk og ønsker at sikre, at der ikke er nogen netværksudbyderlås. Uanset hvad din personlige årsag er, er den gode nyhed, at du nu hurtigt kan finde ud af, om en iPhone er låst op eller ikke i iOS 14.

Find ud af, om iPhone er låst op i iOS 14

Du behøver ikke længere tage rundkørslen som at bytte SIM-kort eller ringe til nogen operatører for at kontrollere, om en iOS-enhed er låst op. At vide, hvor vigtigt det er at fastslå, at der ikke er nogen netværksudbyderlås, før du køber enheden, ser det ud til at være en velkommen tilføjelse til iOS.

Der har været mange historier om foul play, hvor en køber ender med en låst enhed på trods af at han har betalt et stort beløb for en ulåst. Ved at gøre det ret simpelt at få vist oplysninger om operatørlåsen forsøger Apple at forhindre det mangeårige dårlige spil. Så lad os se de hurtige trin!

1. For at kontrollere transportlåsoplysningerne på din iPhone skal du starte appen Indstillinger.

Open Settings app on your iPhone or iPad

2. Tryk nu på Generelt .

tap on the general option

3. Tryk derefter på Om .

Artiklen fortsætter under annoncen

Tap on About option

4. Hvis “Ingen SIM-begrænsninger” vises lige ved siden af operatørlåsen, er din iPhone låst op.

Check the Carrier lock information on iPhone or iPad

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du ser en anden meddelelse ved siden af operatørlåsen i appen Indstillinger, er enheden stadig låst til en operatør. Det betyder, at du ikke kan bruge det på en anden operatørs netværk.

Bemærk:

  • Hvis din iPhone kører iOS 13 eller tidligere, kan du kontrollere, om enheden er låst eller ikke ved at indsætte et SIM-kort indeni og sørge for, at det opretter forbindelse.

Tjek transportørlåsoplysningerne på iPhone

Så det er sådan, du kan se transportlåsoplysningerne på din iOS-enhed. Fra en brugers perspektiv er det en meget nyttig funktion. Mere vigtigt er det, at det sparer en køber fra fejlagtigt at købe en låst enhed.

Bortset fra med en række iøjnefaldende funktioner som App Library og Home Screen widgets, har iOS 14 også forbedret sikkerhed og privatliv med bemærkelsesværdige tilføjelser som bedre kontrol over sporing, begrænsning af tredjeparts adgang til det lokale netværk og mere .

Og så er der små funktioner, som vi dækkede om denne artikel, som jeg elsker. Har iOS 14 levet op til din forventning? Hvis ja, hvad er de forbedringer, der har fanget din opmærksomhed? Lad os vide i kommentarerne nedenfor.