Micosoft Edge nyheder- og vejr-widget – sådan gør du

14. januar 2021 Slået fra Af Mathias

I en nylig Windows Insider-build tilføjede Microsoft en ny vejr- og nyhedswidget til Windows 10’s proceslinje. Mens du muligvis bliver nødt til at vente et stykke tid på at få fat på den widget på din Windows 10-pc, har Microsoft nu tilføjet en lignende widget til sin Edge-browser. Og i dag vil vi se på, hvordan du kan aktivere og bruge widget Nyheder og vejr på Microsoft Edge Chromium.

Få nyheds- og vejr-widget på Microsoft Edge

I skrivende stund er widget’en begrænset til Edge’s Canary kanal, og jeg har den på Edge Canary version 89.0.765.0.

Desuden får funktionen en ‘Controlled feature roll-out’ – en fancy betegnelse for A / B-test.

Hvad dette betyder er, at du muligvis ikke kan se funktionen, selvom du har den nyeste Edge Canary. Vi kunne dog forvente, at funktionen ville få en bredere udrulning og endda sive ned til andre Edge-kanaler i fremtiden. Med alt det sagt, lad os komme i gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det følgende kigger vi på:

  • Trin til aktivering af nyheds- og vejr-widget på kanten
  • Tilpasningsindstillinger for nyhedswidget

Trin til aktivering af nyheds- og vejr-widget hos Edge

1. Åbn Edge-browseren, og klik på den vandrette menu med tre prikker, der findes i øverste højre hjørne. Fra listen over valgmuligheder, der vises nu , klik på Indstillinger for at få adgang til siden Indstillinger .

2. Fra venstre sidepanel på siden Indstillinger skal du klikke på ‘Ny fane-side’ . Her vil du bemærke en ny post med titlen ‘Hent søgning og personaliserede nyheder når som helst – Web-widget holder dig opdateret uden at åbne en browser’. Klik på ‘Start webwidget nu for at se, hvordan det fungerer’ for at åbne nyhedswidgeten . Du kan også vælge at starte widgeten ved opstart af systemet ved at aktivere skiftet “Vis web-widget, når du starter din computer”.

access settings on Edge

Indstillinger for tilpasning af nyhedswidget

Som standard Edge åbner nyheds- og vejr-widgeten i et lodret layout. Først op er der en søgefelt, hvor du kan søge med Bing eller besøge et websted . Så snart du indtaster søgeforespørgslen eller URL’en og trykker på Enter, fører widgetten dig til Edge-browseren. Nedenfor har du vejr-widgeten og nyhedsfeeden. Du kan vælge at deaktivere vejrkortet, hvis du vil bruge denne widget strengt til nyhedsopdateringer. Microsoft har også pakket lagre og cricketkort i bunden.

Læs også  iMyFone AnyRecover: En komplet løsning til alle dine behov for datagendannelse
Artiklen fortsætter under annoncen
web widget vertical layout
web widget vertical layout

Du kan klik på knappen Sprog og indhold i nederste venstre hjørne for at ændre region og sprog af feedet. Ved siden af sprogvalg har du opdateringsknappen til manuelt at opdatere feedet. Se flere-knappen fører dig til Microsoft News-siden i browseren.

Hvis du vil se mere indhold, kan du ændre størrelsen på widget lodret. Selv om det viser pilændringsmarkører, da jeg forsøgte at ændre størrelsen på widget vandret, svarede den ikke, hvilket får mig til at tro, at det muligvis er en fejl i øjeblikket. Hvis du foretrækker en bredere visning, kan du skifte til instrumentbrættets layout fra menuen Indstillinger.

Se på instrumentbrættets layout nedenfor. Her skal du vælge to af de tilgængelige kort – vejr, økonomi, sport og trafik. Jeg har valgt finans- og cricketkort i dette tilfælde. Det er værd at bemærke, at du har mulighed for at tilføje virksomheder, du følger nøje, på finansieringskortet.

switch to dashboard layout

Prøv nyheds- og vejr-widget på Microsoft Edge

dashboard layout of widget

Så det er alle de funktioner, du kan bruge på Edge’s nye widget. Hvis du finder denne widget nyttig, kan du fastgøre den til proceslinjen ved at højreklikke på ikonet og vælge ‘Fastgør til proceslinjen’. For flere sådanne Edge-funktioner, glem ikke at tjekke vores artikel om de bedste Microsoft Edge-flag, du skal bruge.