Tofaktorgodkendelse (2FA) på besked-appen Signal – Sådan aktiverer du 2FA

15. januar 2021 Slået fra Af Mathias

Som vi konkluderede i vores sammenligning mellem WhatsApp vs Signal vs Telegram, er Signal en meget sikker messaging-tjeneste, der tilbyder en række sikkerhedsfunktioner for at beskytte dit privatliv.

Så i denne artikel forklarer vi en af de bedste funktioner i Signal, og det er Registration Lock. Grundlæggende er det tofaktorgodkendelse, der kræver, at du indtaster en ekstra PIN-kode, mens du registrerer Signal på en ny enhed. Så hvis du vil forbedre din sikkerhed yderligere og vil aktivere tofaktorgodkendelse på Signal, skal du følge nedenstående trin.

Aktivér tofaktorgodkendelse (2FA) på Signal

Inden vi kommer til vores tutorial, er der nogle bemærkelsesværdige punkter at huske på:

Med Signal skal du huske på:

  • Hvis du glem din PIN-kode og har ingen adgang til din gamle enhed, så bliver du nødt til at vente 7 dage på, at registreringslåsen udløber. Først derefter vil du være i stand til at logge på Signal og oprette en ny PIN-kode. For at være på den sikre side skal du skrive PIN-koden ned og gemme den et sikkert sted.
  • I øjeblikket er signal understøtter ikke Authenticator-apps eller tilbyder nogen sikkerhedskopikoder. Du skal huske PIN-koden, som fungerer som din 2FA-nøgle.
  • PIN er ikke din skærmlås eller chat / backup gendannelsesnøgle til Signal. Det bruges til registreringslås og bevarelse af dine profilindstillinger.
  • Opsætning af 2FA på signal beskytter dig i tilfælde nogen formår at bytte dit SIM . Princeton University foretog en omfattende undersøgelse og fandt ud af, at amerikanske luftfartsselskaber imødekom SIM-swap-anmodninger, selv når den opkaldende kun kunne besvare et godkendelsesspørgsmål. Så du skal sikre, at 2FA er tændt for at forhindre ethvert kapringsforsøg.
Læs også  Sådan finder du nemt filstørrelsen på iPhone og iPad

Opsæt tofaktorgodkendelse (2FA) på Signal

1. Først og fremmest skal du trykke på dit profilikon i øverste venstre hjørne og åbne “ Privatliv “.

Artiklen fortsætter under annoncen
Enable Two-Factor Authentication (2FA) on Signal

2. Derefter skal du rulle til bunden og aktivere “Registreringslås” . Dette aktiverer tofaktorgodkendelse (2FA) på din Signalkonto. Når du nu geninstallerer Signal, beder den nu om PIN-koden sammen med den engangskode, der sendes til din enhed.

registration lock

3. I tilfælde af at du ikke kan huske din PIN-kode , kan du blot trykke på “Skift din PIN-kode” og oprette en ny en. Du kan oprette mindst en 4-cifret eller en maksimal 20-cifret PIN-kode. Hvis du vil, kan du også oprette en alfanumerisk pinkode. Sørg for, at du ikke glemmer pinkoden, da du får brug for den under geninstallation og gendannelse af din profil.

Enable Two-Factor Authentication (2FA) on Signal

4. Husk, Signal vil minde dig om at indtaste PIN-koden fra tid til anden, så den er ætset i din hukommelse. Hvis du finder prompten irriterende, kan du deaktivere skiftet “PIN-påmindelser”. Jeg vil dog ikke anbefale denne handling, hvis du ofte glemmer adgangskoder og PIN-kode.

pin reminders

Aktivér registreringslås på Signal for at tænde for 2FA

Sådan kan du nu aktivere tofaktorgodkendelse på Signal. Som det fremgår af ovenstående vejledning, er PIN-koden af altafgørende betydning, og du skal sørge for at huske den eller gemme PIN-koden et sikkert sted. I modsætning til andre messaging-apps er Signal meget seriøs med hensyn til privatlivets fred, så du skal gå en ekstra kilometer hvis du ønsker at beskytte dit privatliv. Håber du kunne bruge guiden.

Artiklen fortsætter under annoncen
Læs også  Sådan aktiveres eller deaktiveres startlyd i Windows 10